![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
geamuri pt far de cn4 clare ? si pt semnale ?:D
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
doua semnale albe pentru bmw e21 cat costa?
|
1 Attachment(s)
Quote:
setul de geamuri ies in jus de 100-120 roni, depinde de ce textura se alege. Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set intreg carcasa+geam la mine pentru a reface pozitiile suportilor. Quote:
gasiti in postul precedent poze chiar la final cu setul de geamuri clare pentru Dacia Cn4 (zambetul lui iliescu) si sunt la pretul de 150 roni in care este inclus transportul prin posta romana, iar de semnale nu ma ocup fiindca se gasesc deja albe. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Buna dimineata !
Cat ma costa sa imi faceti un set de geamuri clare doar pe jumatate ca in imagine si cat ma costa clare complet ! Multumesc ! o zi frumoasa va doresc |
Quote:
va pot servii cu geamuri clare pentru modelul dvs de masina la 150 roni. Informatii si poze gasiti la topicul => https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...ml#post5159211 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Un pret faruri pt polo 6n ?ms
|
Quote:
banuiesc ca va referiti la geamuri clare iar in acest caz primul set iese la 200 roni iar ca sa pot executa lucrarea am nevoie de un set de faruri. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
Va salut!
Si pe dvoastra, in mod special dl Peter. Au ajuns "jucariile" asa cum am stabilit, si mai ales asa cum am convenit. Sunt indragostit de bondarul meu acum . Parca este o alta masina!!! Au iesit foarte bine, insa sa fiu un pic carcotas, se vede cand te uiti de aproape, chiar foarte de aproape :D locul lipiturii cu acel silicon gri. As fi si mai recunoscator sa imi spuneti cum as putea sa maschez acel gri. Le-as face o margine neagra, doar oare cu ce? Folie auto ? Astept sugestii. Oricum va multumesc inca o data! Arata f bine pe masina, se potrivesc PERFECT !!! Atasez niste fotografii sper sa nu va stric post-ul |
Quote:
nu am indraznit sa fac nici un fel de mascare fiindca am primit indicatii pretioase direct de la seful meu :) (clientul meu) de exact cum sa iasa. Mascarea se poate face usor inclusiv cu autocolant gri. Imi pare bine ca per general va place cum a iesit lucrarea dar ca sa nu fiu "carcotas" de asta am spus sa le matuim... ca sa nu se vada dupa :), acel adeziv exista si inainte dar nu se observa fiindca era portocaliu mat geamul oem. Sper ca acest mic impediment estetic sa nu incurce o posibila viitoare colaborare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
Va dau doar nota 10 :D pentru 10+ trebuia sa nu se vada chitul. Stima, si multumesc frumos inca o data! |
81 Attachment(s)
Quote:
___________________ Up ^^ la produsele pentru daciute ! ___________________ Intre timp una-alta. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
6 Attachment(s)
Am vorbit pe PM si nu stiam unde sa pun pozele asa ca le atasez aici , sper sa nu fie deranj si astept un raspuns pe PM .
|
1 Attachment(s)
Foarte bine lucrate semnalele.Au trecut peste asteptari.Salutari Dl Peter
|
salut,zimi te rog pentru solenza ai reusit sa faci sticle clare
|
Quote:
īn primul rānd ma bucur ca va plac și sa le stăpāniți sănătos. Stima ___________________________ Quote:
dacă totul merge bine īn săptămānile următoare trebuie să-mi intre īn portofoliu și acest model. Urmăriți din cānd īn cānd topicul, site-ul meu sau pagina de facebook pentru noutăți. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning