![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
eu am un Sagem My 401x adus d Moshu'.are tot ce-mi trebuie....i love it!
|
Motorola V3xi !
|
1 Attachment(s)
Nokia 6800. Connecting 4Tuning member's.
|
my new.tel.. lg chocolate.. si the old motorola.. v80
dar ma gandesc la un nokia 1100 sa ma tina bateria.. ca daca vb la tel mai mult se descarca in cateva ore... deci next tel nokia 1100 ca tine bateria.... apropo stiti altul care sa fie ieftin.. si sa tina bateria mult mersi |
Bodyspeed: Vechiile 6310/6310i... uiti sa-l pui la incarcat... (doar SH)
|
6310 si 6310i sunt ieftine? ca sub 3 mil dak gasesti ,le gasesti terminate si pe lanaga banii aia mai pui 50 de ron si iti iei un 6230 :) Telefoane ieftine si rezistente :3410,3510i[gasesti la 1 mil] si 5210 toate pana intr-un milion
|
Quote:
6310i 5 mil nou , dar nu isi merita banii. |
motorola v3x tunat,vb serios;)
|
Quote:
|
Nokia 3650 si mi-l schimb acum :D
|
Si mie mi-a adus Mosul un Sagem MyC5-2V.
Problema e ca... nu gasesc cablu de date pt el :-( |
Merge cablu de date pt orice Sagem ;)...doar ca trebuie sa cauti drivere pe net :)...mergi la cel mai apropiat magazin si cere cablu de date pt sagem...vezi sa te uiti daca e de la mobileaction --> www.mobileaction.com
|
Ok...ms mult!
|
Mi-am luat de vreo 3 saptamani Vodafone 710 care stie de unde iau jocuri pt el???? PM meeee!! :D
|
miam luat un v3....ca misa furat v1075'u.....baieti...daca il tenteaza pe unu sasi ia un v1075 negru de la ''baietasi'' aveti grija... pe ecranul exterior, cand e deschisa clapeta o sa apra tkz scris cu alb pe fond negru:D...so...aveti grija cu hotii reaq...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning