![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Spuse el si mai lua un litru de motorina :)
|
Vezi ca am pus vorba buna pt tine si Razvan sa intrati in Participanti..si uite ce primesc! E frumos nu :)
Las` ca ai sa gusti tu din motorina...sigur o sa iti placa! Am uitat..atzi venit cu aere de munte :tetter: |
ce ai facut ?? :D sa intre unde? :P
lasa mey...k aerul de munte ne-a prins bine ;) a fost prea tare.. pacat k nu ati mers si voi... si era doar o gluma crys.. :D nu tre sa iei totul in serios :D bafta |
Stiu bre..asa ca taci :)
Hai pofta mare ca eu o tai acasa sa pap ! V`am pupat! |
Salut baieti..am si eu o rproblema cu un gps...stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva...am softuri dar nu imi merge.:rolleyes2 .poate nu stiu eu sa le pun sau na...ma puteti ajuta..numai bn:-)
|
Va zic un secret,dar sa nu mai ziceti la nimeni... :chew:
ZyZ`u` e fan GPL mai nou..stiu din surse sigure...muaahahahahhaha :mrgreen: |
Quote:
|
uite ca nu observai ca fac parte PC. multam Crys, abia astept suceava, daca o sa mai fie.........
|
Weeey....Crys...cam esti prins la mijloc...eu zic sa-ti iei o masina pe Benzina/GPL...si astfel le ai pe amandoua...cand vrei sa mergi mai usurel dai cu GPL ( desi nu e general valabil ) cand vrei esentza in miscare...faci swich pe butonashul magic :razz: :woowoo: :joy:
|
Sau mai bine bag N O S pe diesel si fac si economie si putere mare...si senzatii :pelvic_th
ZyZ`ule dar tot cu numele vechi ai ramas ! Ai trimis PM lui Zoliat?Sau trebuie sa fac si eu asta pt copii mei? Si fii pe faza: Replies Views 969 18,700 Cel mai tare topic de pe iasi in cifre! |
:shakefist :headache: Eu zic sa te gandesti mai intai la a schimba masina..cm ti-a zis si Slip si a subscris la idee si Cocaina...ca a pune Nos pe masina....si oricum...Nos poti sa pui si pe o masina pe benzina...si efectele sunt si mai si....pt economie ai GPL ;) :D care e cam la jumatate din pretul motorinei
|
Am trimis si PM, Crys. Astept raspuns. Si ontopic...oricum ai da-o, daca nu vezi macar 7-8 mii de ture in bord, parca nu traiesti :)
|
Quote:
Hai,va salut.. |
Moaaaamaa! Ce se mai discuta aicisaia!!!! Daaaa, despre ce-i vorba?
Benzina si gepeleu si motorina biodizelata? La un loc cu vorbirea despre "fan", "senzatii"? Ntt... Nu cred... Las' Crys, ca-ti dau eu... Numa' asteapta putintel. Mai bine spuneti ce se-ntimpla la Suceava?! (Daca se intimpla!) |
Pai la SV se vor intampla niste lucruri macar...interesante. Si sa ma ia naiba daca unul dintre alea n-o sa fie si un anumit Audi coupe suparat rau pe viata...ZYZ isi cheama surioara sau fratele...wherever it is...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning