![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
alta viata :mrhappy: a iesit bine asa in prima faza...
tu esti multumit? ce mai urmeaza? |
aripa dreapta fata? e chituita?
|
cum tiai indreptat stalpul si pavilionul?
|
A iesit! Ma bucur ca e in sfarsit pe rotile ei!
@ razvyrulz: E schimbata aripa, doar ca s-a nimerit sa fie tot gri... Chit e doar unde a astupat semnalizarea! @ miri: Nu cred ca s-a indreptat stalpul.... Cred ca s-a schimbat. E mai bine, plus ca nu mai intra chit ca sa dispara eventualele cute ramase dupa indreptare! |
face ce face, tot cu gandu la tuning e :)) aripi clean.buna alegere ;)
|
..mersi Mike ;) ...ai raspuns corect
yg.alex ....sunt foarte dezamagit ....si-a batut joc de mine ..ce urmeaza ?...sa puna bogdy.ghetto bordu /electrica ...sa pun suspensia sus, geometrie...daca este ok? ,continuam tinichigeria,pregatita de vopsit + prelungire capota,pragu ... vopsita integral |
super :D ... mai stiti cand veneam si eu cu masina la intalniri fara faruri, bara
arata mai rau ca a ta jock :)) nush daca veneai pe vremea aia la intalniri :D te asteptam vineri la intalnire :> |
Hai ca arata bine. Daca ai adus-o in starea asta, ce-a fost mai greu a trecut. Inca putin si va arata chiar mai bine ca la inceput!:D
|
ai ca incepe sa arate bine jock :D..greul a trecut..capul sus
|
2 Attachment(s)
Deci e ceva !
Capul sunt... pumnii strānşi, Jock ! |
Am vazut-o mai devreme in fata blocului, bine a revenit!!!
|
ma bucur ca ai reusit sa o aduci la bloc, spor la treaba in continuare, daca ai nevoie de ceva stii unde sa ne gasesti :P
|
Multumesc....pai o sa am nevoie de "golf team" sa punem suspensia sus ....saptamana asta ,vorbim
|
cand vrei, acum avem si presa desi tu nu o sa ai nevoie :P dar "just in case", acu suntem pro la schimbat suspensii :P
|
BV, tot raul e inspre bine.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning