Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

OmB* 15-11-07 21:39

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201154)
..l33loo are reflexiile norilor..tu nu te-ai mai obosit sa le faci. Nu vreau sa fiu nesimtit..dar asta e adevarut ;)

Ne incercuiesti si noua norii care ar trebui sa se reflecte ????

Bejdesign 15-11-07 21:43

De ce trebuie sa il lingusesti spunandu-i ca este peste multi de pe forum? Imi pare rau ca spun parerea mea pe fatza..si despre faza cu lipsa de activitate..ma refeream la lipsa de activitatea a lui Gabi...de ce zice ca EL e mult peste l33loo...si apoi vine si zice "se vede lipsa MEA de activitate" e ca si cum ar spune...ca "trebuie sa intelegeti ca daca as lucra cat l33loo... as fi mai bun decat el, dar nu am facut decat 5 masini in ultimele 3 luni)" :-s

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201154)
Ca sa comparam dedicatia ta si dedicatia lui l33loo...stopurile facute de l33loo si stopurile facute de tine..l33loo are reflexiile norilor..tu nu te-ai mai obosit sa le faci.

Asa greu e de inteles ca e vorba despre stopuri?

HoricutzWSR 15-11-07 21:45

Quote:

Originally Posted by Bejdesign (Post 1201185)
De ce trebuie sa il lingusesti spunandu-i ca este peste multi de pe forum? Imi pare rau ca spun parerea mea pe fatza..si despre faza cu lipsa de activitate..ma refeream la lipsa de activitatea a lui Gabi...de ce zice ca EL e mult peste l33loo...si apoi vine si zice "se vede lipsa MEA de activitate" e ca si cum ar spune...ca "trebuie sa intelegeti ca daca as lucra cat l33loo... as fi mai bun decat el, dar nu am facut decat 5 masini in ultimele 3 luni)" :-s

pai,unii dintre noi mai fac si altceva decat sa labareasca pe acasa

Trickz 15-11-07 22:06

bej, eu zic ca nu stii limba romana. gabi a zis ca este mult mai bun decal leeloo DESI se vede lipsa de activitate. nu sunt fraze diferite cu sens opus. pe langa asta compari niste chestii tampite: stopurile lui leeloo- unul e bun si celalalt are un unghi tampit. la gabi sunt ok. ce norisori sa se reflecte tata in ei? sau noi aici tunam doar de dragul de a pune briz brizuri fara numar pe o masina?

inca ceva: unii au slujba, familii, scoala sau pur si simplu treaba. sa imi sacrific scoala/ cariera ca sa ''ma dedic vtuning'ului?''. take a pill! vtuningul este un hobby. cei care fac din asta o meserie se axeaza numai pe asta si nu cred ca isi castiga painea numai din tuning virtual pe masini....

ontopic: gabi: o masina foarte draguta. nu imi place cum arata (janta) cauciucul fata. de asemenea, in partea stanga a imagini, cauciucul ascuns are niste zone mai patratoase putin...nuanta aleasa nu ma prea omor dupa ea dar merge, fiind o parere personala.

Gabi 16-11-07 00:01

Bej: incepi sa ma calci pe nervi!

1. De cand exista avocati la 15 ani ? Daca vrei sa comentezi o lucrare, comenteaz-o din punctu' tau de vedere si nu-mi asocia numele cu al lu' L33L00, mai ales cand stii ca relatia mea cu voi 2 e neagra.

2. Invata sa citesti, nene, ca problema asta te duce la altele. Nu am spus nicaieri ca sunt peste L33L00.
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1201130)
[...] lucrarea mea, din punctul meu de vedere, e MULT peste a ta, atat prin modificarile aduse masinii, cat si prin calitatea lor. [...]

Din contra, mi-au placut foarte multe lucrari d'ale lui, dar Golfu' asta, ca s-o spun pe romaneste, este DE ***.

3. Nu mai are rost sa ma iau si de partea cu norii, dar data viitoare o sa fac reflexiile unor lebede pe geamurile masinii, doar pentru admiratori.

:wink:

wlady 16-11-07 06:30

2 Attachment(s)
Iar incepem..... ASta era GTiul meu. Care sunt fratilor greselile ?

vn-08-nen 16-11-07 10:27

Off topic : Imi puteti da si mie fontul de la nr de imatriculare de la img asta ?

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1195157524

OmB* 16-11-07 13:24

1 Attachment(s)
mai mult de atat nu mai comentez nimic... SI nu vreu vreo replica acida de genu "da a ta nu stiu ce are/nu are" pt. ca nu o sa iti raspund.... SI o parere personala sau un sfat mai bine zis .. mai lasa aerele astea de ofesat sau mare tuner ca daca ai castigat de 2 ori la rand battelu la chalenges nu inseamna k esti vreun "zeu" al tuningului... Numai bine ...Salut!!!

Ca][n 16-11-07 13:54

pe langa greselile subliniate de Omb, personal nu mi place design ul barii spate...aerisirile seamana cu un dovleac de halloween...mai lipsea o lumanare

wlady 16-11-07 14:38

OMB, nu ti-am zis nimic de masina ta, nu am intentia, ai dovedit ca esti mai bun ca mine, punct.

OnT : Gabi ai masina tare ! Chiar imi place, ceea ce nu-mi place la ea e ca ai incercat o perla care nu a iesit cum trebuie... dar e chiar ff tare :wink:

EaGle 16-11-07 15:13

1 Attachment(s)
Pune-o mai bine janta aia!:rolleyes2

Bejdesign 16-11-07 18:02

sincer...frast am. da ce aveti cu omul daca are gusturi mai diferite?? :rolleyes2

EaGle 16-11-07 18:32

Eu cel putin nu am nimic cu el, din contra! I-am aratat pur si simplu o greseala!;)

Scuze de Off Topic!

Bejdesign 16-11-07 18:45

nu tu man...in general zic :D

expres 16-11-07 19:30

2 Attachment(s)
sal all .. nu am mai postat de mult k n`ma platit netu ....(lene nubyan stie) so check this out !

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning