![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
@ Gabi - misto rau masina, nu am ce comenta...bravo tie!!!
@ Andrey2003 - cam simpla masinutza @ Bejdesign - frumos culoarea alba, dar pragul nu prea e la linia masinii si nu da bine asa iesit in afara @ Yackone - ai avut o idee trasnet si ca realizare e superba...imi place mult...f misto!!! @ Ca][n - supra - ai incarcat-o cam mult!!! mi se pare cam ozn cum arata...ca si calitate e f buna...dar parca e cam incarcata ;) @ Mafionzooo - nu am ce zice e superba! |
1 Attachment(s)
Lol dupa o mare apsenta in virtual tuning mam intors cu un bmw ... nu am prea multe piese si ,si poza ii cam pixelata ... plictiseala :P.care imi trimite niste poze cu masini modificate cu grafica buna ???
|
SatanaVeX : bara e stramba si blurry , parasolar blurry
in rest e bine ...... bv |
2 Attachment(s)
inca o lucrare de a mea...
|
Quote:
|
in plus carbon ireal si farurile ? ..unu asa altu altfel? ;)
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
frumoasa masina l33l00 dar ai stopurile cam colturoase iar stopul pentru frana de deasupra lunetei e stramb
|
Leeloo !!! M-ai copiat cu fenta din side :lol: ... anyway super tare masina bro ! Nu ai pus unde trebuie difuzorul dar e bine
|
Quote:
Parerea mea: noob chop ! |
janta spate e blurry sau vad eu in ceata ?
|
LeeLoo: nu prea se ridica la standardele tale ;)...adica. Nu este pic de nor pe cer..si tu ai nori pe geamuri. Norii de pe geamuri sunt foarte contrastati, iar intreaga imagine nu e contrastata. Jentile si difuzorul sunt mai albastrui decat masina si imaginea. Brush-ul la partea din dreapta a difuzorului e total aiurea..nush ce sa zic leeloo..io zic sa faci alta ;)
|
1 Attachment(s)
e inca wip ... dar asa de proba... as vrea sa ii mai fac cate ceva ... voi ce ziceti???
wlady u cum stai cu lucrarea???? |
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: am cam multe greseli....:oops:
|
2 Attachment(s)
Si o Honda:rolleyes2 comment pls :-) :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning