![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2Fast4U_DK...un singur lucru, marest luminozitatea la monitor cand lucrezi! Sunt aproape sigur ca tu pe monitoru tau nu vezi greselile ;) :???:
|
Quote:
ace recunosc ca parte din fata are multe greseli pt ca am facuto in graba..+ca iam cerut sa ma mai astepte vreo cateva minute ca nu era gata la timp....partea din spate nu mai e plina de "bobarnace" si in legatura cu jantele....asa am vrut eu sa le fac...gen lowrider..asa sunt si pe cealalta |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am si eu o poza...:D vreau si eu ceva comentarii... astept
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult timp dar sunt curios sa va aflu parerea despre acest E30. E facut din plictiseala la munca:P
|
Se vede inca pneul la roata fata, culoarea este prea intensa si e prea multa luminozitate la grilele de la spoiler;) asta e doar o parte ;)
|
3 Attachment(s)
"le citroen" :oops:
|
2 Attachment(s)
frumushica bibia dilio....buna ideea
hai ca mai bun si eu una...si datimi o ideea pt tint:) |
Quote:
|
@ vlk
jentile sunt blury.. cred k ai luat jentile de p un donor cu rez mica ... ;) poti sa dai resize la baza sa ti se potriveasca bine ;) nu e neaparat sa lucrezi la 1600 poti lucra si la 1024 , sau 1280 ;) p langa asta selectii jaggy peste tot bafta |
app de selectii ... pe la tutoriale era cumva unul despre selectii klumea??? k nu mai gasesc...scz de offtopic...
|
nush dak era ...dar incearca sa folosesti mai mult pentool ;)
nush sa explic cum se foloseste (sa nu ma pui sa iti explic) |
imi da si mie cineva un comentariu? pls... sunt curios daca am facut ceva sau nu...:D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
+10caractere + pls comment
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning