Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

dilio 06-11-07 17:57

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
"de dragul diversitatii..."

keemo 06-11-07 18:01

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 1186673)
"de dragul diversitatii..."

era si timpul :)))
good job ;)
bafta

wlady 06-11-07 20:22

3 Attachment(s)
My citroen .... vroiam sa-l las pe mai tarziu ca sa nu va inspirati dar e aici :twisted:

Yackone 06-11-07 22:17

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1186799)
My citroen .... vroiam sa-l las pe mai tarziu ca sa nu va inspirati dar e aici :twisted:

nu-ti comentez greselile...dar iti comentez designu'...in primul rand n-are nici o legatura cu masina...prizele de aer inutile care n-au nici o forma pe caroserie...gandeste-te cum ar arata in realitate...nu va inteleg chiar deloc...puneti 100 de prize de aer pe masina numa' sa fie acolo...;)

Reme 06-11-07 22:59

@ dilio - ai comis-o din nou! BV tie! felicitari! nu am nimic de zic sunt ramas masca! :wow:

@wlady - e ireala rau masina! totusi e bine ca ai avut o idee la masina asta!

Crimz-vT 07-11-07 06:34

2 Attachment(s)
citroen wrc .. mai am de pus ref pe ea , un eleron tre sa gasesk .. si nam sofer :( in rest? .. Commentati si la supra mea de pe pagina anterioara ..! PLZ :evil:

Ace Axel 07-11-07 11:26

misto ideea. cred k si-au pierdut efectul crapaturile alea. vezi k p partea celalta masina inca are geamuri!

patriotu90 07-11-07 11:45

4 Attachment(s)
SodAbubble - vezi ca ai o parte din vechiu bgu in fata masinii ... roata fata e de proasta calitate ... sfatu meu e sa nu mai folosesti tu (si cei care mai folosesc) crapaturile alea ... mie imi seamana mai mult a fulgere ...

si de la mine una ... nu am mai postat de mult pe aici ...

AdY9005 07-11-07 16:14

super tare patriotule bv........... ;)

p.s vezi ca brush-u e umpik tonny , in rest e ok :D

wlady 07-11-07 16:14

patriotu90, welcome back ! Masina este in ce proportie c/p si ince proportie brush ? Oricum e frumoasa. Ai parti toony ( lipsite de reflexii, ireale ) cum ari fi farurile, jantele par putin off in rest e tare ! Good job mate ( PSU like :lol: )

patriotu90 07-11-07 16:52

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 1187829)
Masina este in ce proportie c/p si ince proportie brush ?

pai in afara de becurile alea din faruri, tobe, jante si bgu ... restu e brush ...

merci pt aprecieri si pentru cometarii ... :twisted: :twisted: :twisted:

frost_dani 07-11-07 17:10

2 Attachment(s)
si eu o masina:-)

2fast4u_DK 07-11-07 19:33

2 Attachment(s)
Sunt in pana d idei :| chiar nu mai stiam ce sai fac :D...si asa e prea putin da..asta este

Ace Axel 07-11-07 20:22

@frost ... misto design-ul tre sa recunosc, dar are o gramada de greseli : spoiler descentrat; in partea dreapta ai facut alt tip de aerisirea decat in stanga, jantele lovesc aripile, nai plasa, stopul km ireal. din cate stiu cu asta park ai castigat un concurs ?

Crimz-vT 07-11-07 20:41

..da si a luat bani grei :) .. nu prea a meritat lucrarea fata de altii :P

2fastDK .. masina ta e cam aiurea .. ai alt cauciuc ..verde fata de cel din fata..interiorul usii e total ciudat .. e aiurea si lcdu ala mare de pe capota .. slab :(

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning