Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

simionstef 04-11-07 20:28

Re: Comentarii lucrari!

mie mi se pare xca am postat aceeasi masina cu mici modificari...si imi cer scuze pt ca am pus-o de mai mult de 2 ori...:|

P.S.: macar de imi spuneai intr-un P.S. ce am gresit ce as mai putea fac ela masina....:P:lol:

B3ST 04-11-07 20:30

Na macar acum sti.

pufy 04-11-07 20:54

ce sa stie ? de cand esti tu marele expert ?
mie mi se pare foarte bine mai ales ca e cam singurul care nu pune degeaba comentarii lucrari ......asta e rostul acestei sectiuni , sa iti indrepti greselile .nu v-am vazut pe nici unii dupa ce vi s-au zis greselile sa va chinuiti sa le indreptati
e aceeai masina asa ca nu vad unde e problema

keemo 04-11-07 21:03

:| nush care e problema , nu sunt expert ... nici nu ma dau ...nu stiam k ai voie sa postezi aceiasi masina de 2 sau de mai multe ori p zi ;)
numai fi asa de acid in privinta mea ...

Manson 04-11-07 21:26

multumesc celor kre mi au evidentiat greselile....o sa tin cont....

simionstef 04-11-07 21:54

Quote:

Originally Posted by pufy (Post 1183621)
ce sa stie ? de cand esti tu marele expert ?
mie mi se pare foarte bine mai ales ca e cam singurul care nu pune degeaba comentarii lucrari ......asta e rostul acestei sectiuni , sa iti indrepti greselile .nu v-am vazut pe nici unii dupa ce vi s-au zis greselile sa va chinuiti sa le indreptati
e aceeai masina asa ca nu vad unde e problema

multumesc pentru sprijin...am postat masina cu rectificarile de rigoare pentru ca asa am intels din regulament..inca mai astept comentarii si sugestii

Reme 04-11-07 23:24

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 1183177)
un fiat 500...de mult nu am lucrat....fff mult...

ai tunat si fulgerat masina asta ;) :lol: arata bine dar cam simpla man! ti-ai cam iesit din mana! :) mai baga ca sa ne arati ca mai stii!
defecte la masina:
1.cauciucuri cam late pe spate
2. la aripa fata nu stiu da urat stilul in care ai realizat-o

cam atat! bafta in continuare!

pufy 04-11-07 23:39

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1183647)
:| nush care e problema , nu sunt expert ... nici nu ma dau ...nu stiam k ai voie sa postezi aceiasi masina de 2 sau de mai multe ori p zi ;)
numai fi asa de acid in privinta mea ...

nu era pentru tine....era pentru best si replica lui acida ......

Bejdesign 05-11-07 13:51

regula asta cu 1 masina pe zi mi se pare cea mai mare tampenie :| adik daca face omu 2 masinini pe zi? poate el are toata ziua libera si face pe masini toata ziua...:rolleyes2 doreste commenturi sa isi imbunatateasca tehnicile :rolleyes2 :!:

wlady 05-11-07 14:13

Ideea cu o masina pe zi e urmatoarea : Daca nu ai limita, faci ca nebunul, daca ai, faci 1 pe zi, o faci si tu mai bine, ca faci VT ca sa evoluezi, nu ? Daca ai zi libera, no offence, dar nu stai sa faci numa' vt, cat de urat ar fi afara si n-ar fi cablu la tv iar netul e picat, tot gasesti tu ceva mai deconectant, dupa 4, 5 ore te saturi si de vt :wink:

OmB* 05-11-07 16:06

2 Attachment(s)
Nu prea ai ce sa ii faci la masina asta....

simionstef 05-11-07 18:41

omb ...ai putea sa stergi reflexia becului din spoilerul fata...

*-_Speed_-* 05-11-07 20:30

2 Attachment(s)
Pun si eu o masina aici dupa mult timp ;)

EaGle 05-11-07 21:27

1 Attachment(s)
Citroenul de la Challenge...lipsa de idei :rolleyes2 ....(originalul e in postul facut de OmB*)

Crimz-vT 06-11-07 16:51

2 Attachment(s)
supra.. interioru spunetimi cum sa il fac ? :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 11:21.

- Copyright 2026 4Tuning