![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
mie mi se pare xca am postat aceeasi masina cu mici modificari...si imi cer scuze pt ca am pus-o de mai mult de 2 ori...:|
P.S.: macar de imi spuneai intr-un P.S. ce am gresit ce as mai putea fac ela masina....:P:lol: |
Na macar acum sti.
|
ce sa stie ? de cand esti tu marele expert ?
mie mi se pare foarte bine mai ales ca e cam singurul care nu pune degeaba comentarii lucrari ......asta e rostul acestei sectiuni , sa iti indrepti greselile .nu v-am vazut pe nici unii dupa ce vi s-au zis greselile sa va chinuiti sa le indreptati e aceeai masina asa ca nu vad unde e problema |
:| nush care e problema , nu sunt expert ... nici nu ma dau ...nu stiam k ai voie sa postezi aceiasi masina de 2 sau de mai multe ori p zi ;)
numai fi asa de acid in privinta mea ... |
multumesc celor kre mi au evidentiat greselile....o sa tin cont....
|
Quote:
|
Quote:
defecte la masina: 1.cauciucuri cam late pe spate 2. la aripa fata nu stiu da urat stilul in care ai realizat-o cam atat! bafta in continuare! |
Quote:
|
regula asta cu 1 masina pe zi mi se pare cea mai mare tampenie :| adik daca face omu 2 masinini pe zi? poate el are toata ziua libera si face pe masini toata ziua...:rolleyes2 doreste commenturi sa isi imbunatateasca tehnicile :rolleyes2 :!:
|
Ideea cu o masina pe zi e urmatoarea : Daca nu ai limita, faci ca nebunul, daca ai, faci 1 pe zi, o faci si tu mai bine, ca faci VT ca sa evoluezi, nu ? Daca ai zi libera, no offence, dar nu stai sa faci numa' vt, cat de urat ar fi afara si n-ar fi cablu la tv iar netul e picat, tot gasesti tu ceva mai deconectant, dupa 4, 5 ore te saturi si de vt :wink:
|
2 Attachment(s)
Nu prea ai ce sa ii faci la masina asta....
|
omb ...ai putea sa stergi reflexia becului din spoilerul fata...
|
2 Attachment(s)
Pun si eu o masina aici dupa mult timp ;)
|
1 Attachment(s)
Citroenul de la Challenge...lipsa de idei :rolleyes2 ....(originalul e in postul facut de OmB*)
|
2 Attachment(s)
supra.. interioru spunetimi cum sa il fac ? :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning