![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
Si eu am deschis salon de masaj si nu ma mai laud atat:lol: |
pai si nu imi masezi si mie ceva?
|
hmm ma bucur sa aud ca ati iesit in regula cu actele,ce ziceti ma primiti si pe mine vineri la o gura de bere fara alcool?:D
|
Desigur! Ramane cum am stabilit!
|
Bravo ma,felicitari,iti doreai demult lucru asta!Si te rog frumos nu mai fi nesimtit,poate mai vor si altii sa fie masati de catre Kimi
Te`n puii mei,n`am vazut asa calic de cand sunt:sad: |
Hop si Kidu cu gura lui umeda... :lol:
|
salutari am si eu de spus cateva lucruri :
1. Imi cer scuze pentru faptul ca nu am adus copia c.i. pana acum, in seara asta o sa vad cu cine ma intalnesc sa vin cu ea in dinti! 2.Astazi sau maine schimb si eu titiu avansesz si eu ca era si cazul de la masinuta mea de tuns iarba la un opel astra f 1.8 16v gsi ,in curand o sa pun niste poze cu ea ,daca lucrez un pic la ea o sa fie si ea frumoasa!o sa fiu poate al doilea taximetrist din club(este o lamaie),oricum abia astept sa pun manuta pe ea!:D 3.imi cer scuze pentru faptul ca in ultima vreme am cam disparut dar mai trebuie sa trag tare si cu serviciul si de in weekend prietena stiti voi...! 4.VA PUPA JEAN!:D |
bine jean! bv pentru masina!
|
bai kidule, tie cum iti plac ouale?
(mie mangaiate) :) |
Quote:
|
cica e cu finalizare! :)
|
masaje cu bambus ?
|
Quote:
@Bogdy : da bogdy cu bambus...Iau bambusul cu mana dreapta si te bat la funduletz...ce zici ?:lol: |
felicitari
|
Quote:
|
Quote:
Ma felicita pentru finalizare :))) |
Quote:
Mie oole alea de gaina imi plac prajite:)) astea ali mele sa fie mangaiate duios si blajin =))))00 in fine lasa ca stie ma Kimi cum sa faca!:)) Hai dreaq poznashi mici :))) |
Quote:
|
am fost odata cu kimi la restaurant si eu mi-am luat o pizza iar el si-a comandat "una taraneasca ca a mea" si din greseala i-au adus tot pizza :))
|
daca nu e ceva ironic sau vreo subtilitate ceva, multumim kid
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gata hai sa incetam ca o tinem asa mult si bine... |
deci dupa cum postati:lol:....nu sunteti sanatosi....nu vreau sa ma gandesc daca e sa va intalniti la o bere ce se poate intampla :lol::lol::lol::lol::lol:
|
e.. nu ai prins tu in club formula de caterinca.. lake, maroo, racy, blondu, kidu, kimi, dima, valy xxl + multi altii, chiar si hyena, vlad thn... :)) mama-mama ce iesea :))
|
Quote:
Ar fi misto sa ne vedem intr-o camera la o masa (lake, maroo, racy, blondu, kidu, kimi, dima, valy xxl,lucian) cu camere si microfoane si sa stam vre-o 3-4 ore de vorba si de caterinca... Sa vezi parodie ce iese difuzam la cinema filmuletul...sa vezi incasari ce avem :))..depasim AVATAR :lol: |
pai hai....ce mai asteptati...faceti asta si va bagati si la video-chat :lol::lol::lol:
astia cu fizicul mai dezvoltat ca sa faceti repede bani :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Vorbim cu Kidu si cu Blondu...Ne zic ei cum sa facem..:lol: |
=))) blondu cu pl lui mare si tatuata? esti nebun... cred ca stie juma de forum =)))))
|
|
Toate ca toate dar observati ca , Kimi o tine tot sa ne vedem TOTI INTR-O CAMERA?:))))))))))) asta are ganduri neCURate clar :)))
VROOOM chiar ca ce amintiri ;) Daffy,daca vrei video-chat iti aranjez,dar intai tre sa dai proba orala,k tot esti prescolar :)))) |
dubiosilor ;))
|
va pregatesc ceva pentru diseara! e treaba...
|
@lucian: faci clatite?
@kimi: nu vad ca pe alte thread-uri cauti de alea mici. sa inteleg ca esti mai tot timpul la noi din cauza ca aici gasesti numai de alea mari....:lol: cred ca cel mai bine este sa va bagam pe toti intr-o camera si sa aruncam dreaq cheia!!!!! :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
@kidu: pai am vazut ca invitatia este pentru voi astia vechi in de astea si versati.... voi vorbiti de ale voastre.... noi stam afara la un suc intr-un bar. cand ramineti fara iarba dati un telefon si va mai aducem niste legale!!!!!!! :lol:
@matrix: sper ca asta seara nu vii singur!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning