![]() |
Re: Constanta - Accidente
azi pe varianta aproape de calea ferata sa urcat un clio pe bordura aia inalta. baie sparta si fata facuta varza. cred ca bordura are in jur de 30-40cm
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
si intre cta si ovidiu un logan si un matiz..din ce se vedea loganul intrase in curul matizului care ajunsese pe camp
|
Data; 11 Aprilie 2008
Ora: aproximativ 11:00 Iesire din mamaia, spre satu de vacantza. un "cascador" a reusit sa ia vre`o 10m de gard cu spatele.. el stie cum a reusit, avea in jud de 120kmh.. sa spune ca a avut un noroc fantastic.. daca lua gardula la din laterala nu il vedeam prea bine.. dar asa ia amortizat simntitor lovitura... 3Gp pe : http://rapidshare.com/files/10685214...aa012.3gp.html Politzia vine dupa 40minute dac anu si mai bine... si se ia de saraci oameni care parcase langa accident sa ii ajute :))))) Din fericire nimeni ranit... Vis a vis... in parcarea de la aqua magic un H2 facut limuzina.. plina cu gagici, facea senzatie... |
pe soferu limuzinei l-am enervat ca i-am taiat fata, desi el se bagase aiurea pe banda de facut stanga de la semafor la tabacarie, si tot facea flash-uri la 20 cm in curu' meu. apropo, care era faza cu atatea gagici?
|
Cei de la StarLimo nu stiau cum sa ii mai bage lumea in seama asa ca daca tot au luat un H2 .. au platit si niste gagici sa se imbrace in iepurasi si sa isi miste fundu pe acolo. In rest nimic special
|
NU are nimeni poze cu ala de aseara din Mamaia ....care a luat stalpul cu spatele .....
fix la el ma uitam in timpul in care sa lovit ......si cam urat sa vazut ......... |
Most_Wanted se vad aiurea pozele, dar poti lua filmuletul de pe rapidshare vezi ca e mai sus.
Daca ai vazut... ne descrii si noua cum a reusit "performanta" ? |
ala cu mondeoul s-a bulit exact cand ne uitam in colo :shock:mergea drept si de-o data a tras dreapta, a scartzait, s-a rotit si a luat pilonii aia cu botu un pic si cu spatele...dupa n-am mai vazut ca s-au dus 100 gura casca acolo....noroc ca era o salvare in spate si a oprit sa-i ajute...eu zic ca a tras frana de mana sa se dea mare si a furat-o...el nu controla masina ca alti mari piloti ai constantei:lol:
|
doar unu singur controleaza masian si nu masina pe el .. el este za oan and only ... BESA
|
Da ce tare...s-a golit parcarea de la aqua de oameni...ramasesera doar masinile...toti erau la ford sa vada ce a patit:))
|
Numai vorbiti fara sa stiti ... ca a tras frana de mana ca plm . Pur si simplu a pierdut controlu si sa intamplat ce sa intamplat . Nu va mai dati cu parerea ... marii cunoscatori si mai ales MARII SOFERI AI CONSTANTEI .
|
ar fi bine sa nu se mai comenteze total pe dinafara nu stitzi ce a fost cunosc mai mult decat credetzi soferul si masina si nu e vorba de figuri si arfe nu sa tras nici o frana sau aberatzii de genul....sistenul abs si tcs a primit o eroare si sa dezactivat....si una din rotzile spate sau blocat instantaneu....derapand din motivul asta.......ar fi bne sa se vorbeasca doar in cunostinta de cauza....nu este un oarecare papagal de sofer care are carnet de 3 saptamani si masina de la taticu si se sa in spectacol...multzi din voi dak eratzi la volan va propteatzi cu botul in stalp ramanand acolo.....ar fi bine sa nu mai mancatzi aiurea.........
|
Quote:
nu stiu exact daca a fost frana de mana sau ce a fost .......cert e ca ....deodata masina sa intors spre dreapta ...sa lovit de gard care la intors cu spatele spre stalp........din cate am vazut eu .... dupa lovitura eu ma uitam la el ....si parca tot nu realizam ce am vazut ...ramasesem blocat . |
Quote:
|
in seara asta unu cu un seat galben a crezut k are jeep si sa urat pe bordurile alea din parkare a facut o pana.si la beta un e clase a lovit un matiz nuj cine era de vina dar faza era k matizul statea pe capota mertzuli.
|
Pe ala cu seatul lam vazut =))))
|
frumoasa a fost reactzia celor din parcare l neatentzia celui cu seatul si mai tare este k baiatul cu platforma de a iesi era si azi acolo...dak era urat seatul....mai scotea si el un ban cinstit:))
|
acum 10-15 min la zodiac accident destul de nasol unu a intrat intr`un mondeo parcat shi ala a intrat intr`un megane si cica ar mai fi lovit vreo 7-8 masini pe drum
|
Quote:
|
--- pt baietii care ii luau apararea baiatului cu mondeo de la aqua
Ce mai conteaza cum s-a intamplat? iar voi astia 2 , nu va mai luati voi de soferii constantei , ca forumu asta e creat pt pareri , asa cum sunt bune sau rele! Ca a tras frana de mana , sau ca a avut expozie de cauciuc , sau ca abs , sau ca de fapt a pierdut el controlu din neatentie si se acopera cu altceva , astea sunt mai putin importante acum. P.S. la viteza aia crede`ma ca altii nu se propteau cu curu in stalp din moment ce a avut timp sa se intoarca masina asa de mult , eu zic ca n`a fost din controlu lui si ca altii ar fi proptit`o altfel in exact aceleasi circumstante sau sa avarieze altfel masina. Esential este ca baiatu e bine , iar orice comentarii sunt bine`venite aici ca de-aia aveti si voi si toata lumea usere. Ne ocupam noi moderatorii daca vedem ceva in neregula sau obscen. Numai bine la toata lumea |
10 Attachment(s)
Poze cu accidentul de la zodiac din seara asta...matizul era mult mai in spate decat cele 3...si am inteles si eu tot asa, cum ca volvo-ul ar fi shterpelit vreo 6-7 masini inainte sa se propteasca in mondeo.
Numai cascadori in constanta asta... De cate saptamani incoace numai exista seara fara macar un accident ? |
ieri cand am plecat la bucureseti pe la 6 jumate am vazut un golf 4 proptit in copac la bifurcatia aia de pe traian.cred ca omu avea viteza mare si a crezut ca masina lui e lipita de asfalt si a subvirat in pom. la 9 cand mam intors nu mai era.
|
da... accidentul ala de la zodiac ... ai draq ... au adus 3 echipaje de rutiera si radaru langa mashini ... ca ala lipsea de acolo sa faca puncte oamenilor ...
|
in seara asta la carrefour....o gagica pune frana si alta in spatele ei io da la fund.....2 fieste noi noute....s-au gasit
|
2 Attachment(s)
in jurul orei 23.00 pe lapusneanu, aproape de zodiac, accident destul de urat...un golf 2 destul de sifonat pe care nu am reusit sa il mai pozez si matizul.. care se vede in ce pozitie a ajuns.
(mai era si volvo-ul de ieri prin zona) |
Nasol am ajuns si eu la vreo 10 min dupa , accidentu practic a fost micutz , l`a apucat de cur f putin pe ala cu matizul dar indeajuns ca masina sa se rasuceasca si de la viteza sa se rastoarne , multe multe accidente in weekenduri
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
accident astazi la MIGA unu a taiat linia cont. si a luat-o pe una pe capota :-s eram in trecere nu am vazut prea bine
|
frate da acuma nu mai e la moda in mamaia ? acum e la moda pe lapusneanu , de cand la asfaltat iar au aparut ``mini-shumi`` pe sosele
|
a fost un accident la trecerea de la sat vacanta si s-a lasat cu victime o nubira a luat o tipa de pe trecere .. a scapat cu viata
|
tot acolo acum o saptamana era sa lovesc si eu pe unu! l`am vazut ca vrea sa treaca si am vrut sa opresc...atunci el s`a dat in spate sa ma lase sa trec....si cand m`am apropiat la 1 metru s`a razgandit si a luat`o inainte!am reusit sa il evit la limita! nu pot sa inteleg:-? cand vad ca te`ai apropiat pre mult si nu mai ai timp sa franezi atunci ii taie sa traverseze!o parte din vina la astfel de accidente o au si pietonii!
|
Quote:
DA, o mare parte de vina o au pietonii. E foarte simplu ca pieton sa pui sau nu piciorul jos de pe trotuar, sau sa astepti sa treaca o masina care are viteza. In timp ce conducand, e foarte greu sa opresti cand iti sare un tulburat in fatza. Toti leshinatii au impresia ca daca e trecere, trebuie sa opreasca oricine. Toti moshii au in cap numai faze de genu "nu ma intereseaza ca merge tare, viteza regulamentara este de 50, sa opreasca in orice conditii". Se mai intampla ca sofer sa mai fi si mai adormit dimineata, sau sa te gandesti la ale tale. Tu esti atent, dar poate nu indeajuns incat sa-l eviti pe un rupt care se arunca efectiv pe trecere cu capu-n jos fara sa se uite in stanga sau in dreapta :| |
eu l-am pocnit pe unu mai de mult asa ... intersectia bucuresti cu 1decembrie ... au trecut toti pietonii si a ramas unu se uita nu stiu unde ... cand am dat sa trec si eu si-a adus aminte ca trebuie sa treaca si el si pur si simplu a sarit pe mashina mea ... nu aveam tico atunci ca nu ma nimerea :)) ... oricum a fost nasol ...zicea gaboru ca se poate sa imi faca dosar penal si din astea ... dar am scpat pana la urma cand am apelat unde trebuia
|
Duminica noapte/luni dim la pod butelii un taxi albea cu un matiz, ambele sifonate urat si acum vreo ora la piata cet un tico a lovit un ecologist inainte de trecerea de pietoni
|
am trecut azi prin valu si era un mercedes cred ca era un E ceva ... facut pilaf acolo ... dar pilaf tare nu cred ca a scapat nimeni din masina aia
|
viteza + tir am impresia, 5 persoane
|
tiru stationa, mercedesu intrat in el. pasageru din dreapta mort, soferul si un pasager din spate, la spital. soferul permisul suspendat din 2006- baut la volan atunci.
|
au avut zile aia ... nu credeam ca a scapat cineva de acolo
|
1 Attachment(s)
la intrare in movilita:
masina e un renault megane..era pustiu in zona, nici o masina de politie.. nimeni, nimic |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning