![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
29 Attachment(s)
felicitari lui Cucu:-)
Cateva poze si de la mine din timpul concursului Trofeul Pitesti. |
4 Attachment(s)
si 2 ursi suparati:D
|
Quote:
|
Felicitari Cuc, sper ca ti`au transmis baietii ca iti urez bafta si ca de obicei aveam incredere ca iesi pe podium. :)
|
Multumesc:)
Kalu, da mi-au transmis :) Ms pt incredere..fac si eu ce pot :) Sper sa mai fie evenimente si sa ma pot duce :) Ms si celor care au fost ieri alaturi de mine. |
6 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
teaser
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(gluma) |
Sambata 15.10.2011 ora 19.00 sedinta Midnight Racers Rm.Valcea. Se vor discuta probleme in legatura cu evenimentul de la Bucovat(cursa de VTM) si despre aderarea de noi membri.
|
si unde se tine ?:)
|
Locatia o stabilim pe parcurs , important e sa ne strangem :)
|
1 Attachment(s)
Felicitari Cucu si Sebi !
|
Felicitari baieti, sa dati o bere :)))))
|
Felicitari!!!
|
FELICITARI SI LUI CLAUDIU WRX SI RADU BUG PENTRU PARTICIPARE !!!
|
Felicitari!!! baieti,tineti-o tot asa ;)
|
Multumim pentru participare si felicitari lui Sebi si lui Cucu pentru podiumuri. Va rog sa-mi dati pe PM adresele voastre pentru inlocuirea placutelor de pe cupe.
|
Felicitari tuturor participantilor in special lui Sebi si Cucu. Avand in vedere ca e prima data cand au participat unii din ei, sunt mandru de rezultate, am inteles ca Sebi a condus ceva de genu "ori la bar ori la spital" :D stiu vb aia a lui "daca iesi pe 2 sau 3 nu te tine minte nimeni, tre sa iesi pe 1" :)
Tot asa, la mai multe:) |
felicitari membrilor midnight racers pt rezultate obtinute! felicitari radu pt indrazneata participare! :D
|
Felicitari Sebi , Cucu , Clau , Radu , PAO ... Data viitoare sa va vedem pe toti pe podiumuri... Important e sa te distrezi si sa te intorci cu masina asa cum ai plecat de acasa... :D
|
Quote:
Oricum, a fost frumos, mersul in coloana cand ne am dus a facut toti banii,apoi la intoarcere 3 japoneze, toata lumea intorcea capu' dupa noi....Ce sa mai, o super duminica ! Mie unu' mi a facut placere sa particip la eveniment si sa ii insotesc, baietii au fost super okey !!! |
Quote:
|
Quote:
PS. lumea intoarce capul la masina mea amarata cu nici o modificare inafara de toba sport si 2-3 colanturi... Dar la 3 Japoneze de invidiat , un urs furios si o masina pe care multi habar nu au ce marca este(Scirocco).... aaa sa nu uitam de OOOO (Audi) :lol: |
Important este ca ne-am simtit bine, am venit cu masina ok, am fost mai mult sa prind experiente, e diferenta mare ce e din masina si ce e din exterior,(kalu) nu pot sa zic ca e mai rigida ca inca nu am o suspensie tare, pot sa zic la urcarea de recunoastere eram fericit la maxim, saream in sus pe scaun
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Daca mai asteapta pana joi seara cand ajung eu acasa, ii mai pot da si eu cateva poze de la start/din timpul urcarii si niste video'uri !
|
Quote:
Nu am cuvinte sa descriu senzatia, nu se compara cu urcatu pe Feteni, cu liniute pe Bulevard sau oriunde, e o senzatie aparte care numai un participant poate sa o simta. Nu conteaza Radule ca nu ai luat cupa, la cate evenimente am participat nu am luat nici o cupa si stiam dinainte lucru asta dar plateam taxa de inscriere si drumul pana acolo doar sa acumulez experienta si sa ma dau pur si simplu. Cei care au fost la Slatina stiu cand m`am pus cu seatu ibiza nebun BZ xx PWR care il batuse si pe Claudiu, se fereau 3 masini sa se alinieze cu el, eu eram cel mai slab dintre cei care mai ramasesera si totusi m`am pus la start. Ideea e sa participi, asta am incercat sa explic mereu si am fost inteles gresit. Acum Radule stii cum e :) spune`mi, se compara cu vreo urcare de pe feteni sau cu toate urcarile la un loc? Inca o data, sunt mandru de voi toti care ati participat, imi este un dor maxim de curse, evenimente si sa stau cu voi la o vb, imi este dor de tot ce inseamna fenomenul asta, sunt invidios pe voi :) Bafta si numai bine:rolleyes2 |
Kalule, ghici ce? Miss you :lol:
|
Quote:
|
|
Quote:
Cel mai mare fan al tau cand NU SUNT CU TINE IN MASINA !!!! |
Quote:
|
Frumos video felicitari participantilor bafta in continuare.Multumesc
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
cu alt vr6, mai multe detalii nu dau ca stric finalul, dar o sa pun poze cu lucrarea, sper sa iasa cum vreau eu :) nu pun vreun turbo sau treburi d`astea :)
|
Sa fie oare unul cu 0 km ? :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning