![]() |
Re: My KYS !!
3 Attachment(s)
Tu de unde stii :))
Mosu' a venit cu darul : 2DIN Kenwood DDX6034 !! |
Quote:
p.s. craciun fericit si la multi ani kYS.ule...;) |
Sarbatori fericite Cosmine , tot binele din lume !
KATANA TEAM te saluta ! |
2 Attachment(s)
buna investitia :D,si pe la mine a trecut mosu(saptamana trecuta cu un alpine)
si inca ceva ce mi s-a parut tare pentru logan http://www.**********/catalog/593096...an-as8101.html dedicata logan (dvd,navigatie etc) |
1 Attachment(s)
Acest 2DIN include NAvigatie, TV,DVD, MP3,Divx, Blutooth.......
Valex, salut cu respect baietii de caracter din Piatra Neamt :) |
super tare, cat a costat jucaria asta ?
|
un echipament de genul, costa nou, cam 3200 ron. Eu am dat 2500 ron.
|
Sarbatori fericite Si multa sanatate KIS-ule....Si speram ca la anu care vine sa te vedem cu mai multe modificari la masinuta...
|
ooo, "E" ceva bani :D sa il stapanesti sanatos, SARBATORI FERICITE !
|
My KYS !!
La multi ani si un 2012 plin de modificari si tunerittttt 8) !!!!
|
Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 .
Distractie placuta 8)Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 . Distractie placuta 8) |
20 Attachment(s)
La Multi Ani , tuturor !
Fiind soare ca de primavara, am scos masina putin la pozat ! primele cadre pe 2012 ! |
Quote:
|
cam... prea frumoasa nea Cosmin , defapt are un defect e prea rosie :)) , superba bafta in continuare nu prea cred ca mai ai ce modifica inafara de ... mecanica :))
|
Masina o vazusem pe forum si mi-a placut dar intamplator am vazut-o si in Mol de pe sos Pantelimon si atunci am sesizat ca este superba, felicitari proprietarului, este deosebita.
|
La multi ani Cosmin, multa sanatate tie si familiei.
Multumim fiindca ne-ai clatit ochii cu poze :D. |
2 Attachment(s)
multumesc DEV-ule. Pozele nu-mi plac cum au iesit, se vede ca am luat o pauza...
O sa-mi revin eu, anul asta :) Climatizarea si butoanele au venit de la "releduit "- culoare rosie. |
4 Attachment(s)
intre timp s-a facut o alta incinta pentru woofer, cu fata detasabila. In curand vor intra la mochetat..
|
Quote:
Se pare ca te axezi acum pe interior..Imi place..Bravo..Tineo tot asa;) |
Nu pot spune ca intru grav cu modificarile in interior, dar incerc sa mai schimb cate ceva :) la final sa vedem ce va iesi...
|
Quote:
|
Frumos KYS-ule.
|
Salutare tuturor !
Am nevoie de ajutorul vostru : are cineva sa ma imprumute cu o anvelopa de vara cu dimensiunea 195.40.17 ? Doresc doar sa fac o proba pe janta, dupa care o voi returna. Raman dator de cinste. Multumesc ! |
Quote:
|
Sunt sunt ...
KYS-ule , Shuri' are :lol: |
1 Attachment(s)
stiu nenea...vorbisem cu el azi..pacat ca e asa departe :)
pana una alta...am mai achitionat niste ceasuri! |
vad ca ceasurile sunt pentru presiune?...la ce le vei folosi?
|
Quote:
|
TURBO 1.4TURBO!
|
Quote:
cred ca sunt pentru presiunea in anvelope :lol::lol::lol::lol: mare hot nashu asta!!! |
Sunt contoarele de la calorifere. Ii baga administratora prea mult la caldura :lol:
|
Monitorizeaza presiunea atmosferica, sa stie cum e vremea si presiunea in habitaclu, ii place un mediu mai oxigenat...
|
Ce rai sunteti...
|
Ahaa, daca faci ce cred eu ca faci, astept un pret pt amortizoare si arcuri:lol:
|
Bai cu ce dusmani am de a face :)) in limita avansarii proiectului , voi posta poze :)
|
1 Attachment(s)
Am primit si-un compresor...
|
Nu stiu de ce am eu impresia,cat de curand masinuta va sta pe loc si va face tssss:D
|
Gata? O sa-ti vezi visul cu ochii?:lol: Cand pui si tu niste poze mai in detaliu, niste detalii despre sisteum adoptat:-P Este un sistem facut de la 0 sau ceva gasit pe piata?
|
ma da repede sa sti tu tot , admirati pozele...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning