![]() |
Re: Discutii despre orice!
Mi l-am scos si eu Dirt2 super jocu :o numai ca inca nu mi-am deblocat actibildele cu Ken Block sa arat ca is mai tare ca si originalu:twisted:
|
:) la lvl 21 cred ca le primesti
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
ps. am atasat skinul lui block, sunt si altele mai faine cer ca un moderator sa-mi modifice postul sa-l lipeasca in cel anterior!!!! mersi am gasit niste poze din trafic, la audi nr de inmatriculare tare haios, la golf nu stiu ce are nenea acolo, webcam? si filmuletul cu toba de cazan |
Tare numaru de inmatriculare de pe audi.
|
numarul cu maramu mai este pe un ml negru
|
Quote:
|
http://global.ebay.com/SAVE_PETROL_F...457237678/item Ce credeti despre astea ?
|
acel golf 4 are camera pt mers inapoi
|
Quote:
http://www.***********/tuning/perform...rger-6523.html :rolleyes2 |
|
unde gasesc un ECU pt megane 2 1.6 16v '05 din dezmembrari??? eu am incercat in mocira, dura, satu nou si cam atat. nu aveti pe careva care face franta? sau stiu eu...
ajutati un biet rancer in devenire |
Quote:
|
LA MULTI ANI, RazvyRulz :D
|
Quote:
|
:joy: multi ani la tine razvyrulz !!!! :joy:
|
Happy B-day!!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
va multumesc :D
|
Quote:
|
nu stiti,e deschis realul non-stop zilele astea?:d
|
nu stiu inca... de la TV am inteles ca in perioada 18-24 dec. e deschis non-stop...
|
Pana in 24 Decembrie ii non-stop
ma puteti ajuta cu o parere? Multumesc Anticipat:) https://forum.4tuning.ro/220-consilie...pel-astra.html |
Quote:
|
cristiano304, imi place, ai fost foarte obiectiv :-D
|
Real Hypermarket, am vazut la stiri:
Astfel, in perioada 12.12-24.12, toate magazinele Real,- vor avea program non-stop. In ziua de 24.12, magazinele se vor inchide la ora 18:00. Keisuke, Sergiu, Botdriver ...Astia cu tractiune spate ..Nu ati inceput drifturile ca si aia din Bucuresti ca a nins? |
Quote:
pe zapada mere si tractiunea fata nui neaparat spate;) ps: si incearca sa nu mai faci dublu post nu vezi k am scris si mai in sus ca numa ii dati de lucru la bogo4all:lol: |
Quote:
|
astazi se implinesc 20 de ani de la revolutie ,in ziua de 21 decembrie 1989 au murit oameni pt ca noi sa avem un viitor mai bun,pt toti cei decedati odihneasca-se in pace!
|
am vazut la tv niste documentarii despre revolutie, dar pe atunci eram prea mic sa realizez ce se intampla, Odihneasca-se in pace cei cazuti pentru libertatea poporului !!!
|
e ceva distractie in parcare la stadion :D :D :D
|
Quote:
|
Buna! Am si eu o intrebare catre cei ce au trecut prin asta... Am un Mercedes C klasse w202 si am incercat sa rabatez oglinda, fara sa-i stiu principiul de functionare, astfel rupandu-i o clema din interior. Materialul rupt, este un plastic dur. Si acum urmeaza intrebarea: Cunoasteti careva un lipici bun, sa reziste la socurile drumurilor noastre si la variatii brutste de temperatura, deoarece vreau sa lipesc piesa in cauza, desi nu ma astept la un rezultat durabil cu lipiciul, ma gadesc la achizitionarea unei oglinzii sh din dezmembrari, pretul uneia noi, probabil, ajungand destul de sus, fiind cu reglaj electric, incalzita si heliomata. Precizez ca piesa in cauza este in interior iar aspectul masinii nu o sa fie schimbat, astfel ma intereseaza un lipici doar rezistent , nu conteaza culoarea, transparenta, sau alte proprietati. Sau daca stiti un atelier, unde pot remedia problema fara prea multe complicatii. Multumesc anticipat! Numai bine!
|
Quote:
|
Buna! Poi bucata rupta am recuperato, deci am nevoie doar de adeziv. Ms mult!
|
dani se referea sa lipesti fara adeziv. Incalzesti bucata rupta pana la temperatura de topire si atunci o lipesti de cealalta bucata, fara adeziv.
|
Quote:
|
libertatea de a vota .... de exemplu ;)
|
de a spune ce gandesti, fara repercursiuni.
|
libertatea de a avea curent dupa ora 10 :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning