![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
:arrow: am refacut-o...am pus niste jenti..folie pe geamurile din spate..gri sobolan sus si linie despartitoare neagra... daca mai e ceva zi-mi....sau daca ai chiar modelul de jenti pe care il vrei pe ea pune o poza si ti le pun chiar jentile alea pe ea.... :-)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc barosane :D
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa`ti imaginatia sa zboare la capitolul paint...jantele seamana mult cu ce am comandat.cine stie poate ai tu o idee mai buna decat a mea
|
ok o sa mai fac niste variante de paint la ea diseara...ca acum dimineata am niste treaba... :sad:
|
1 Attachment(s)
ti-am facut si io ceva asa de plictiseala.. :D
|
ciao la toata lumea. stiu ca regula e sa nu punem masini de pe net da eu nu am nici o foto si mai ales ca si pe asta am gasit-o greu ( ceva care sa semene cu a mea ). sper sa se bage unu din baieti. e exact ca si masina mea. as vrea sa fie rosie si tuningul sa fie finut.
Varianta 1 https://img46.imageshack.us/img46/340...ftvsfr5.th.jpg Varianta 2 https://img64.imageshack.us/img64/836...rontej7.th.jpg |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
:)) nice dar nu pot face asa paint pe o masina de toata ziua fara pic de tuning pe ea.. :D esti tare de tot frate..artist
|
ms pt compliment...dar sunt inca la inceput..mai am de invatzat k sa ajung chiar artist :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa imi faca si mie loganu asta, sa il coboare sa-i coloreze spoilerele si sa-i puna niste jante misto
multumesc anticipat |
Hai sa fim oameni si sa punem poze la rezolutie calumea (macar 800x600). Pe pozele mici se lucreaza, da' greu, si nu iese tot timpu' ce se doreste.
|
Quote:
|
Quote:
|
deci cn vrea sa-i fac un VT la masina ca m-am plictisit si nu gasesc masini pe net...defapt gasesc dar nu imi plac..sa fie peste 1024x768 rez minima.. ;)
|
10 Attachment(s)
dj-ul ia tata de aici...asta e numai pentru distractia ta:
|
8 Attachment(s)
Uite DJ-ule :) poate incerci ceva cu dansele :) :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ce vrei pe ea ? |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...............
|
ai grija la jante cand le asezi ;)
|
Quote:
|
ma uitam pe aici si am vazut broscuta aia rosie...o s-o fac si eu in seara asta... dar ce vroiam sa zic...era k atunci knd am vazut-o m-am gandit k ar fi marfa sa fie un Topic ceva gen Pimp My Ride...adica sa luam masini praf...adica sa posteze fiecare masini praf si sa fie facute..cam cum e la Challege-uri doar ca folosim doar masini in stare f proasta... :P.. sry d offtopic :oops:
|
Incearca cineva sa schimbe un spoiler si un prag la pisicutza asta https://forum.4tuning.ro/showpost.php...4&postcount=94
Mersi ;) |
5 Attachment(s)
am tot incercat si yo sa fac diferite chestii pe ea dar nu stiu de ce nu prea imi ies klumea :-(...pls faceti si voi pe ea ceva..ce vreti voi..dar realizabil...si sa ramana masina plss nu sa devina nava spatiala :D ...puneti ce vreti voi pe ea mai putin jenti :-P ca imi plac prea mult astea...:D
|
4 Attachment(s)
vreau si io niste janete pe ia ...mai multe modele dak poti si vrei....ms
|
2 Attachment(s)
si ceva tuning pe dacia asta crezi ca ar merge.... daca putetii...sa se vad nr daca puteti sa face ceva...ms
|
la renault o sa pun niste modele de jenti...postez maine dimineata rezultatele :D...dar la dacia asta...ai ales niste unghiuri tare ciudate..prima poza e doar un coltz de masina iar a doua si aia e f ciudata...pune si u poze mai normale si incerc ceva si pe aia :D
|
4 Attachment(s)
niste modele de jenti pt renault-ul 5... :arrow: :arrow: :arrow:
P.S. Stiu k sunt puse aiurea dar le-am facut ff in graba.. :-P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nytrous am facut eu ceva la laguna tau :)
- folie - am coborato - bandouri in culoarea caroseriei(nu prea au ieshit) :) - maner usa spate ras |
frate daca ai de gand sa faci ceva serios cu mashinile oamenilor fa daca le pui folie si gata stai in banca ta , toate mashinile "tunate" de tine au folie si jenti(nu toate) deci daca vrei sa faci tuning fa tuning daca nu stai in banca ta ca deja esti obositor
|
Quote:
Iar cel cu loganu a zis ca vrea folie, jante si mai joasa Asta e ideea mea, imi cer scuze dak te deranjez pe tine |
Aaronel ms... o sa specific pt altii kre mai vor sa ma ajute sa faca ceva la masina mea: Vreau Folie pe geamuri, prag, un eleron si mai ales un PaintJob misto dar totusi nu ceva exagerat..... si daca mai vreti si puteti si niste prize de aer si chestii de genul asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning