![]() |
Re: AMALGAM
Ma gandesc ca e si mai usor golfu decat opelu, aia conteaza de fapt :D deci sa inteleg ca o masina de 192 de cai te-ar speria? Sincer eu m-as plimba un pic cu golf 2, am condus un golf 4 timp de 2 ani, as vrea sa-i cunosc si stramosii :D
|
nu pot sa ii spun chiar sperietura, dar ceva emotii....da.:D
sa se mai incalzeasca putin, si ne dam o liniuta sa vedem ce o fi :D si iti dau o tura cu golfu...sa aud parerea ta. :-) |
Bun, ne intalnim atunci o data si vedem :D
|
Costel ai swapuit golfu de provoci masini de 200cp?
|
am reglat putin frana de mana, am strans rulmenti pe spate, si parca trage mai bine :lol: daca bate vantu din spate am ceva sanse...:D
|
Si daca la mine bate din fatza, sau cum? :lol: eu zic sa mai mesteresti un pic la el si apoi sa il provoci pe evolution la o liniutza, aia chiar as vrea sa vad 8)
|
:lol:
|
luci....eu am ruginit ca sa ma exprim mecanic :lol:
|
Quote:
|
Ce cacat e in oras pe jos. In orice treapta de la 3000 rpm in sus nu are rost, doar wheel spin cu tot cu gume de iarna Dunlop WSP 3D si ESP..
|
asai.. in 30 am vrut sa fac o linie cu un golf 5 GT si nu am reusit sa prind aderenta doar in treapta a 3-a cu tot cu gumele de iarna
|
neo, gata rodaju?
|
Quote:
|
da gata. Am aproape 9000 km. Vineri fac revizia.
|
Imi place piesa de pe filmul asta https://www.youtube.com/watch?v=rglAj0ZRftE . De multe ori ascult melodia in masina si in subconstient aud motoare turate.
|
Quote:
|
n-ai grija ca au incercat ei:)
|
LA MULTI ANI TUTUROR!
multa sanatate in primu rand si cat mai putine evenimente neplacute in trafic va doresc! mai, eu credeam ca in anul ce vine o sa va ganditi mai serios la criza economica, la poluare.....si o sa va deplasati mai mult pe jos si cat mai putin forja k se termina benzenu :P (am glumit, fireste)....rupeti cauciucurile ca si eu astep sa castig la lotto ca sa ma altur voua :) |
ma sarbule la noi anu nou a fost mai demult :))))
|
Quote:
dar l-am tinut si pe ala "normal" |
|
mama ce i-as cugetao :))
|
3 Attachment(s)
Accident! Sub podul de la micalaca, cum vii din zona 3 spre sala polivalenta, chiar inainte sa cedezi la cei care coboara podul.
Dupa cum puteti observa, motorul, destul de intact, se afla cam la 3 metri de masina =)) soferul n-a patit mai nimic, in schimb era cam deprimat din cauza masinii. Sau din cauza prostiei lui, nu se stie. PS: Scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul. |
acum jumate de ora am trecut pe acolo si am vazut masina pe platforma . era toba dupa platforma . chiar inainte de locul accidentului era apa inghetata pe drum . m-am gandit ca de acolo e accidentul
|
Da, a fost ceva ghetus... si ce daca? E tractiune fatza micul Fiat, e drum destul de drept, si e si sens unic!
|
mic mic da schumacher :) cine stie ce a facut...
|
O fi piscat frana de mana, ca altceva chiar nu imi imaginez :rolleyes2 ABS ma gandesc ca e dotare standard...
|
La astia nu le ajunge strada
La podgoria se intreceau 2 bmwuri:oops::suspiciou...o pisicuta a muscat din gard:cry: Spune NU vitezei:lol::lol: |
|
da sunt de aceiasi parere cu bulett spune Nu vitezei.....si stiu si io povestea cu alea 2 bmw-uri:lol:
|
|
:D :D :D :D :D :D
|
Poate sa ma lamureasca cineva ce vor s-a incerce jermaniii astia?:lol:
http://de.youtube.com/watch?v=T8uSZ9DIljw |
din cauza nokia....zic eu
|
daca stiam, nu duceam dacia 1100 la fier vechi...:-)
ce comparatie si-au gasit sa faca:rolleyes2 dacia 1100 era mai tare ca rs6-le lor...............la tabla:lol: |
asai Costel..
asta zic ca daca itzi cumperi o dacie in loc de rs6 faci o economie anuala de 26.000 de euro doar din taxe, benzina, asigurare etc si sa nu mai vorbim de diferenta de pret :) cica din pretul unui rs itzi cumperi 13 dacii :weirdface cotelu, ia vezi aici ce inseamna tehnologia moderna: https://www.youtube.com/watch?v=rjoDRI1ppXk |
oricum e iarna :D
https://www.youtube.com/watch?v=Av0VsTxJd78 |
pitaj ti-i deschisa pravalia? ca vreau sa duc caruta la tine la spalat
|
pirasule? respectele mele....
|
Tu vb singur?
|