![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Mai poate lucra cineva la ea , cat mai real , jante pe 16 max, folie auto spate+luneta ,stopuri,faruri, ceva ff finut va multumesc si astept operele voastre |
multumesc ...mai astept si alte idei :P
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2495 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2497 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2498 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2499 ..... mai mult decat suficient zic eu ;) |
Am dorit ceva finutz , foarte real ,
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
O reconditionare vreau doar sa fie ca nou fara tuning
|
Quote:
adica doar sa ii dam o vopsea ? |
da o vopsea si triplele sa para noi:D
|
2 Attachment(s)
atat am putut sa fac ... trebuie sa plec de acasa ... mai incerc maine
|
1 Attachment(s)
Am scos si eu ceva! Astept pareri.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
id mess:mstefanghita |
4 Attachment(s)
salutare...daca e dispus cineva sa imi faca o favoare...vreau si eu,daca se poate,mijlocul de pe capota + grila + prelungire pe bara negru mat...va multumesc anticipat...semnu sa ramana
|
2 Attachment(s)
Sper sa ajute...
|
2 Attachment(s)
as vrea si eu sa fie putin coborata si un eleron (aripioara la luneta exact cum sunt alea originale de pe SE) dak se poate. bafta
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai simpla
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
am gasit pana la urma un donor pentru eleronul de SE , numai ca era intr-un unghi destul de ciudat asa ca nu mi-a iesit cine stie ce... in afara de ce ai cerut tu , am incercat si un clean look pe una din poze (pe poza din lateral in fata blocului nu am lucrat decat la arda la sol ..) sper sa iti placa |
1 Attachment(s)
salutare din nou
daca se poate si aveti chef, bara fata umpulta si cu 2 halogene (rotunde sau ovale, mai pe mijloc sau mai in lateral - cum vreti) p.s. bara a mai fost umpluta de voi dar dintr-un unghi in care nu se puteau pune halogene. Merci mult |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut am sa pun 2-3 poze si alegeti voi. Chiar va rog sa faceti daca vreti ! Dak ati putea pune si niste jante aurii,va rog ! Multumesc !
|
1 Attachment(s)
VladM
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
v-as ruga frumos daca poate cineva....sa imi poata atasa si mie jentile astea pe masina....si sa faca conturu cu negru la grila (grila s fie toata neagra),vreau sa o fac masina shadow line pana l urma si sa vad daca jantele astea dau bine pe masina.....va multumesc(daca nu e prea mare deranju as dori sa se faca si geamurile fumurii fara parbriz,si semnalizarile pe alb)
o sa atasez mai multe...poze intrucat sa gasiti unghiu potrivit....ca poza sa para mai reala...va multumesc inca o data... |
2 Attachment(s)
Quote:
ceva pe fuga |
Quote:
zi-mi ce model sunt jantele ca sa caut o poza cu ele montate deja pe alta masina te rog |
7 Attachment(s)
salutare la toata lumear asi vrea daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un tuning virtual la masinuta mea este vorba de un audi 80 b1 gti din 1977 asi vrea daca se poate un tuning stil oltimer va multzumesc anticipat apocalipsa
asa se poate |
Salutare
4 Attachment(s)
Ceva Geamuri Negre, O Toba Si Ceva Stopuri, Se Pot ? Multumesc
|
masina am aduso de dincolo de cateva luni, iar acestea sunt pozele care mi le-a dat cel din Olanda de la care am luato
|
Quote:
fa-i TU niste poze cu o camera de fotografiat cat de cat decenta , si o sa lucreze lumea la ea ... dar la cat sunt pozele astea de mici ... slabe sanse @apocalipsa acum sunt la munca . ajung acasa in juma` de ora , dorm putin , si pana maine pe la 10 ai pozele ... sau cel putin asa sper , ca am si examen maine ... oricum , eu cel putin o sa ma joc cu ea |
ms mult killer spor la lucru abea astept sa vad cum iasa itzi raman dator cu o bere tot respectul apocalipsa mai am o intrebare la motoare te bagi ? poate pe viitor vom colabora toate cele bune si inca o data ms .
|
Re: Salutare
2 Attachment(s)
Quote:
|
SUPER. Merci Mult. Raman Dator !
|
Quote:
|
Marian,pot sa iti dau si eu add sa-mi faci si mie ceva te rog frumos ? Salut !
|
3 Attachment(s)
va mai dau inca o tema daca se poate este vorba de un supermoto si asi dori daca se poate sa fie vopsit tot in negru mat inafara de rotzii va multzumesc anticipat apocalipsa
|
2 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze dar nu prea am avut timp sa ma ocup ... am facut ceva in graba , ca sa ma tin de promisiune , dar o sa ma mai joc putin cu ea |
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning