Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

riv_gms 15-01-09 08:04

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 1965250)
Masina este al unui prieten si nu are cont pe forum si va rog dak se poate face ceva finut, o janta, o folie , mai bine ce stiti voi mai bine ,mc

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2492

Mai poate lucra cineva la ea , cat mai real , jante pe 16 max, folie auto spate+luneta ,stopuri,faruri,
ceva ff finut

va multumesc si astept operele voastre

stefan87 15-01-09 23:23

multumesc ...mai astept si alte idei :P

tng 15-01-09 23:31

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 1982945)
Mai poate lucra cineva la ea , cat mai real , jante pe 16 max, folie auto spate+luneta ,stopuri,faruri,
ceva ff finut
va multumesc si astept operele voastre

masina prietenului tau a fost lucrata
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2495
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2497
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2498
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=2499

..... mai mult decat suficient zic eu ;)

riv_gms 16-01-09 08:05

Am dorit ceva finutz , foarte real ,

Co5m1n eXtreme 16-01-09 16:58

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 1985376)
Am dorit ceva finutz , foarte real ,

Uite aici .... nu sunt foarte reusite .... incearca sa imi lasi idu tau ... tu nu primesti PM si de aia

ApeX 16-01-09 19:10

1 Attachment(s)
O reconditionare vreau doar sa fie ca nou fara tuning

KillerINC 16-01-09 19:59

Quote:

Originally Posted by Micutzu' (Post 1986903)
O reconditionare vreau doar sa fie ca nou fara tuning

adica doar sa ii dam o vopsea ?

ApeX 16-01-09 20:01

da o vopsea si triplele sa para noi:D

KillerINC 16-01-09 20:17

2 Attachment(s)
atat am putut sa fac ... trebuie sa plec de acasa ... mai incerc maine

Luk@$ 16-01-09 20:30

1 Attachment(s)
Am scos si eu ceva! Astept pareri.

Rober-T 16-01-09 22:59

1 Attachment(s)
:arrow:

riv_gms 17-01-09 13:51

Quote:

Originally Posted by Co5m1n eXtreme (Post 1986552)
Uite aici .... nu sunt foarte reusite .... incearca sa imi lasi idu tau ... tu nu primesti PM si de aia

mcm ult

id mess:mstefanghita

MarianVIC 17-01-09 21:41

4 Attachment(s)
salutare...daca e dispus cineva sa imi faca o favoare...vreau si eu,daca se poate,mijlocul de pe capota + grila + prelungire pe bara negru mat...va multumesc anticipat...semnu sa ramana

S_E_F_U 18-01-09 02:46

2 Attachment(s)
Sper sa ajute...

Dr3adLorD 18-01-09 15:24

2 Attachment(s)
as vrea si eu sa fie putin coborata si un eleron (aripioara la luneta exact cum sunt alea originale de pe SE) dak se poate. bafta

Ca][n 18-01-09 21:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1990980)
as vrea si eu sa fie putin coborata si un eleron (aripioara la luneta exact cum sunt alea originale de pe SE) dak se poate. bafta

am mai facut cate ceva in +

Dr3adLorD 18-01-09 22:25

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 1991737)
am mai facut cate ceva in +

stop-urile sunt criminale dar nu am cum sa le fac asa si jantele la fel. mersi si dak ai timp sa o faci umpic mai simpla doar cu aripioara si putin lasata. bafta

Ca][n 18-01-09 23:37

1 Attachment(s)
mai simpla

Dr3adLorD 18-01-09 23:45

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 1992074)
mai simpla

perfect. mersi mult

KillerINC 19-01-09 14:41

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1990980)

am gasit pana la urma un donor pentru eleronul de SE , numai ca era intr-un unghi destul de ciudat asa ca nu mi-a iesit cine stie ce...

in afara de ce ai cerut tu , am incercat si un clean look pe una din poze (pe poza din lateral in fata blocului nu am lucrat decat la arda la sol ..)

sper sa iti placa

Radu_print 19-01-09 19:56

1 Attachment(s)
salutare din nou
daca se poate si aveti chef, bara fata umpulta si cu 2 halogene (rotunde sau ovale, mai pe mijloc sau mai in lateral - cum vreti)
p.s. bara a mai fost umpluta de voi dar dintr-un unghi in care nu se puteau pune halogene.
Merci mult

Dr3adLorD 19-01-09 21:29

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1993288)
am gasit pana la urma un donor pentru eleronul de SE , numai ca era intr-un unghi destul de ciudat asa ca nu mi-a iesit cine stie ce...

in afara de ce ai cerut tu , am incercat si un clean look pe una din poze (pe poza din lateral in fata blocului nu am lucrat decat la arda la sol ..)

sper sa iti placa

am vazut . au iesit super frumos mersi. cam asa o sa arate ca am luat deja arcurile sport si acuma incerc sa iau si eleron-ul

MarianVIC 20-01-09 09:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Radu_print (Post 1994174)
salutare din nou
daca se poate si aveti chef, bara fata umpulta si cu 2 halogene (rotunde sau ovale, mai pe mijloc sau mai in lateral - cum vreti)
p.s. bara a mai fost umpluta de voi dar dintr-un unghi in care nu se puteau pune halogene.
Merci mult

sper sa iti placa...

VladM 20-01-09 17:58

3 Attachment(s)
Salut am sa pun 2-3 poze si alegeti voi. Chiar va rog sa faceti daca vreti ! Dak ati putea pune si niste jante aurii,va rog ! Multumesc !

Georgian_bz 20-01-09 19:47

1 Attachment(s)
VladM

Yackone 20-01-09 20:51

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 1996726)
Daca ma puteti cu un virtual, as dori o schimbare de culoare la masina( si daca se poate sa puneti o fata langa masina pe nisip cu marea in spate).Va multumesc si sper sa ma ajutati....

fara suparare dar cine ti-a facut chestia aia ce se vrea spoiler???

malakay088 20-01-09 21:27

8 Attachment(s)
v-as ruga frumos daca poate cineva....sa imi poata atasa si mie jentile astea pe masina....si sa faca conturu cu negru la grila (grila s fie toata neagra),vreau sa o fac masina shadow line pana l urma si sa vad daca jantele astea dau bine pe masina.....va multumesc(daca nu e prea mare deranju as dori sa se faca si geamurile fumurii fara parbriz,si semnalizarile pe alb)

o sa atasez mai multe...poze intrucat sa gasiti unghiu potrivit....ca poza sa para mai reala...va multumesc inca o data...

KillerINC 20-01-09 22:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VladM (Post 1996331)
Salut am sa pun 2-3 poze si alegeti voi. Chiar va rog sa faceti daca vreti ! Dak ati putea pune si niste jante aurii,va rog ! Multumesc !

ceva pe fuga

KillerINC 20-01-09 22:19

Quote:

Originally Posted by malakay088 (Post 1996903)
v-as ruga frumos daca poate cineva....sa imi poata atasa si mie jentile astea pe masina....si sa faca conturu cu negru la grila (grila s fie toata neagra),vreau sa o fac masina shadow line pana l urma si sa vad daca jantele astea dau bine pe masina.....va multumesc(daca nu e prea mare deranju as dori sa se faca si geamurile fumurii fara parbriz,si semnalizarile pe alb)

o sa atasez mai multe...poze intrucat sa gasiti unghiu potrivit....ca poza sa para mai reala...va multumesc inca o data...

zi-mi ce model sunt jantele ca sa caut o poza cu ele montate deja pe alta masina te rog

Apocalipsa 24-01-09 14:25

7 Attachment(s)
salutare la toata lumear asi vrea daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un tuning virtual la masinuta mea este vorba de un audi 80 b1 gti din 1977 asi vrea daca se poate un tuning stil oltimer va multzumesc anticipat apocalipsa

asa se poate

popaciprian 24-01-09 17:14

Salutare

4 Attachment(s)
Ceva Geamuri Negre, O Toba Si Ceva Stopuri, Se Pot ? Multumesc

popaciprian 24-01-09 17:32

masina am aduso de dincolo de cateva luni, iar acestea sunt pozele care mi le-a dat cel din Olanda de la care am luato

KillerINC 24-01-09 17:39

Quote:

Originally Posted by popaciprian (Post 2006789)
masina am aduso de dincolo de cateva luni, iar acestea sunt pozele care mi le-a dat cel din Olanda de la care am luato

fa-i TU niste poze cu o camera de fotografiat cat de cat decenta , si o sa lucreze lumea la ea ... dar la cat sunt pozele astea de mici ... slabe sanse

@apocalipsa acum sunt la munca . ajung acasa in juma` de ora , dorm putin , si pana maine pe la 10 ai pozele ... sau cel putin asa sper , ca am si examen maine ... oricum , eu cel putin o sa ma joc cu ea

Apocalipsa 24-01-09 17:46

ms mult killer spor la lucru abea astept sa vad cum iasa itzi raman dator cu o bere tot respectul apocalipsa mai am o intrebare la motoare te bagi ? poate pe viitor vom colabora toate cele bune si inca o data ms .

MarianVIC 24-01-09 23:43

Re: Salutare

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by popaciprian (Post 2006746)
Ceva Geamuri Negre, O Toba Si Ceva Stopuri, Se Pot ? Multumesc

e ora 1 dimineata...am incercat sa fac ceva...sper sa iti placa!!

popaciprian 25-01-09 00:00

SUPER. Merci Mult. Raman Dator !

MarianVIC 25-01-09 11:01

Quote:

Originally Posted by popaciprian (Post 2007700)
SUPER. Merci Mult. Raman Dator !

cu placere...daca cumva mai ai nevoie de ceva da-mi un add la id de mai jos!!!

VladM 25-01-09 12:36

Marian,pot sa iti dau si eu add sa-mi faci si mie ceva te rog frumos ? Salut !

Apocalipsa 25-01-09 13:50

3 Attachment(s)
va mai dau inca o tema daca se poate este vorba de un supermoto si asi dori daca se poate sa fie vopsit tot in negru mat inafara de rotzii va multzumesc anticipat apocalipsa

KillerINC 25-01-09 14:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Apocalipsa (Post 2006819)
ms mult killer spor la lucru abea astept sa vad cum iasa itzi raman dator cu o bere tot respectul apocalipsa mai am o intrebare la motoare te bagi ? poate pe viitor vom colabora toate cele bune si inca o data ms .

imi cer scuze dar nu prea am avut timp sa ma ocup ... am facut ceva in graba , ca sa ma tin de promisiune , dar o sa ma mai joc putin cu ea

All times are GMT +2. The time now is 11:51.

- Copyright 2026 4Tuning