![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
|
Mai nou am achizitionat un Specialized Epic Comp M4.
Poate nu ati mai auzit de "Specialized" insa este o firma americana ce produce biciclete de mare,respectata lauda. Informatii: http://forum.iasibike.org/viewtopic.php?f=46&t=7255 Pozele sunt link-urile din comentarii. P.S:Sunt 2 pagini :D ! |
Quote:
L-am donat unui prieten din lipsa de spatiu... |
2 Attachment(s)
Cadou de martisor pentru cea galbena, anvelope noi 2.125:D, in locul celor 1.85 8). Abea astept sa vad cum se aseaza:D:D:D. Sunt tari in carne, foarte multumit de ele.
|
CyPz - damile mie :X:X ti le fur :)) eu mi-am luat unele de 2.00 si mi se par mici rau de tot , cat ai dat pe ele ?
cretu_bs - e normal sa fi auzit de specialized toti care sunt interesati/pasionati cat de cat de biciclete sigur au auzit de ei (super tare bicicleta) |
Quote:
|
cretu_bs - pai daca te bataie si pe tine draci :)) , pune te rog poza ca vreau sa vad cum ai reusit sa il "atingi" asa de frumos incat sa rupt :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mi sa spus ca pe bicicleta mea nu intra cauciuc de 2.3 /:) si ma asteptam ca asta de 2.0 sa fie la limita dar acum incep sa cred ca intra un 2.3 .
|
Quote:
|
Bai fratilor.. discutia asta s-a mai purtat si cu 3-4-5 pagini mai in spate...
Eu am vrut sa-mi iau cst-uri de 2.4... avea un prieten.. am pus janta cu totul.. NU intrat... am luat Rubena de 2.35.. mi-a ramas cam 5-6mm pe fiecare parte... Conteaza grosimea.. conteaza latimea jantei.. conteaza modelul de riduri.. sunt multe variabile... cel mai simplu si eficient... Te duci la un magazin... ba nene.. vreau si eu 2 cauciucuri.. da sa probez daca intra pe spate... daca intra iau .. daca nu.. iau mai mici.. si cu asta basta... |
(!8Y_M - pai eu nu am magazin aia e problema . si nu pot sa ma duc sa ma ajute aia
cretu_bs - am inteles ca marimea la cauciucurile astea difera si de marca adica chear daca este 2.3 la o firma e mai mic si la alta mai mare eu vruiam sa imi iau niste duro black hawk daca imi aduc aminte bine |
8 Attachment(s)
Am pus cauciucurile8)8)8). Imi plac la nebunie:D. Am facut si un drum de vreo 5 km cu ele, 50% forestier8). Am invatat sa dau burn-out uri :lol:.
Pretul de achizitie a fost de 13 lei bucata8) |
Scuze pentru dublu-post dar nu mai merge sa dau edit.
Clip cu burn-out:lol:, daca se poate numi asa :)) https://www.youtube.com/watch?v=38n04...ature=youtu.be |
(!8Y_M - am inteles ceva de un "cuprat" la cursiera ta ? si pe Pegas al meu l-ar interesa,sa imi spui ce trebuie sa iau si ce trebuie sa fac ca sa imi iasa si mie :) sau sa il fac auriul ala de este pe jante gen volk te37
|
2 Attachment(s)
Ieri mi-am cumparat un kilometraj Echowell si as vrea sa stiu daca trebuie setat cumva dupa dimensiunea rotilor etc... pt ca am incercat sa intru in setari si nu stiu cum , kilometrajul are doar un buton si imi arata doar cele 4 functii si resetarea ! Stie cineva cum se fac setarile ?Attachment 2712429
Attachment 2712430 |
O solutie ar fi scosul bateriei sau sa tii apasat pe buton pana cand se reseteaza si iti cere unele chestii.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
se sableaza cadrul.. se alameste (in caz ca ai ceva indoituri).. dupa care se duce la un specialt in placare cu cupru,nichel,crom... si se `inmoaie` tot cadrul in solutie salina cu electrolit de cupru (parca asa era) se lasa acolo cat trebuie.. si se scoate gata cuprat... dupa care se imbraca in lac deoarece cupru corodeaza in timp... P.S. ce sa fie? ce sa fie?:D |
(!8Y_M - nu spune ca ala e cadrul de la First Bike :) arata bestial :)
si cam la ce suma m-ar duce chestia asta cu cupratul ? vreau sa fac cadrul sa fie fier "crud" dupa ce o curat de vopsea cu ce as putea sa dau fierul sa ramana asa fara sa se modifice culoarea si sa nu se puna rugina ? |
Quote:
cupratul... pai.. ar fi cam 50lei sablatul.. iar de cuprat... se ia la cm2.... dar mai bine nu:)) poti sa gasesti un atelier de cartier si sa scapi cu un 2mil... ce vrei u sa faci cu fier `crud`... trebuie sa tii cont ca nu e inos.. deci nu o sa iasa ca balustradele:P poti sa-l cureti la perie de sarma pe flex/bormasina... pe unde nu intra.. da-i cald si racaie cu perie de sarma normala... iar la sf iei o pasta de polish si un burete.... pui pe flex.. muncesti vreo` saptaluna... iar la sf dai un lac ca sa nu rugineasca in timp... dar e nebunie curata daca ma intrebi pe mine:)))) mare atentie.. fara apa si de preferat in casa.. pt ca de la umezeala in 12 ore rugineste tot.. si ai muncit degeaba... |
[QUOTE=(!8Y_M;5393792] dap... e cadrul de first:P
...iar la sf iei o pasta de polish si un burete.... pui pe flex.. muncesti vreo` saptaluna... iar la sf dai un lac ca sa nu rugineasca in timp... dar e nebunie curata daca ma intrebi pe mine:)))) QUOTE] Te intreb pe tine poate stii.... Am cumparat o pasta pentru lustruit metale cu care sa lustruiesc jantele la chopper. Zis si "facut".... Le-am luat la perie pe bormasina, au iesit frumos, aveau si putin luciu...Cum am pus pasta pe ele si am inceput sa frec cu un burete abraziv, s-au facut mai rau ca inainte...Am pus si pe bormasina..Doar curata si atat, nici un pic de luciu! Da-mi un sfat ca imi vine sa ma spal pe dinti cu pasta aia! :evil: |
mai intai de toate... dupa sarma aia ar trebui sa dai cu schmilgher...600-800-1000-1500....
vezi ca pastele alea de lustruit.. sunt pe mai multe granulatii... in functie de cat de zgariat e... dai cu alta pasta.... cea mai abraziva scoate zgarieturile... si ramane mat... a 2-a scoate matu-ul si-l zgarieturile de la prima.. iar a 3-a da luciu.... ns decare ai luat tu... + de asta.. conteaza si pt ce e pasta respectiva... de vopsea.. de crom.. de inox.. de sticla/plastic.... din ce zici u acolo.. ai luat-o pe cea de luciu.. care nici lacul nu-l `zgarie`... doar il lustruieste putin:P deci nu faci nimic cu ea pana nu dai celelalte sau macar smilgher.. dar ca sa dai cu asta.. ar trebuit un 2000 inainte... ca sa-ti fie munca mai usoara.. vezi ca exista bureti pt flex.bormasina.. sa nu te chinui la mana... ca faci scurta pana iese luciu:P |
2 Attachment(s)
revin cu o noua cursiera :lol: am cumparat un cadru ( al carbon 1.5kg cu furca) + ceva piese de le aveam prin casa (roti fulcrum racing7 echipare campagnolo veloce 10viteze) si a iesit o bicicleta. inca nu e gata. mai trebuie montat schimbatorul de la foi si strangatorul de sa. am dat comanda. trebuie sa imi vina. o sa fie si alta ghidolina alba. acum este una pusa provizoriu.
are 8.5kg cu tot cu pedale |
nutzuXXL - esti nebun dupa cursiere ! dar arata teava. nuprea imi plac foile alea atat . in rest teava.. PS : daca iti vine.. e grav :))
|
Quote:
P.S:Schimba foile ca arata aiurea.. |
Mersi mersi. O sa ii schimb foile si bratele pe viitor.
K1d, esti inca mic nu stii u cum sta treaba cu "venitu" :lol: |
Quote:
foile alea sunt cumva biopace? |
Foile sunt rotunde campahnolo model mai vechi. Sunt usoare si rezistente dar nu prea aratoase.
Pe cealalta nu o mai am. Am vandut separat piesele de pe ea. Am ramas cu seaua ghidonul si pipa |
baieti , aveti vrun ghidon de pegas ?dau la schimb unul indoit + diferenta :)
|
Quote:
a mai cautat un coleg de forum anul trecut pt chopper... dar... nu se gaseste:P... greu.. greu.. greu... |
(!8Y_M - da de kent .. al meu la indoit un destept in vreo 6 locuri exact acolo jos la pipa unde pleaca in sus sunt indoite si la manere sunt batute cu ciocanu :|
|
1 Attachment(s)
Va salut.
Cineva in trecut, isi facuse un chopper de la 0. Nu mai retin exact cine, citisem de mult chestia asta. Ideea este ca vreu sa ma apuc si eu de unul , dar nu chiar de la 0, si am cateva nelamuriri. Teava a fost indoita cu ceva profesional, sau ceva artizanal facut in curte etc.. ceva ce e accesibil, pt ca nu vad unde as putea sa indoi teava si la un pret decent. Si am tot cautat eu pe net diferite modele, diferite chestii, si am dat de un chopper , putin mai diferit, este motorizat. Eu cam tot asta as vrea sa iasa. Doar ca, mici modificari, pe fata vreau roata mai mare ca pe spate si subtire, iar pe spate mai mica si lata. + alte chestii care tin de gustul meu. Azi ma duc sa recoltez teava necesara. |
Cata_UNU - bicicleta asta are 24-26 pe fata si spate are cauciucuri cu balonaj mare
|
Eu o sa am pe fata roata de 24 cred(trebuie sa vad exact, iar pe spate o sa am una mica.
Nu ma intreba de ce vreau asa, dar vreau :))) Ceva de genul, doar ca asta cred ca e 28 - http://images10.okr.ro/serve/auction...55-700_700.jpg iar pe spate ca alea de pe bmx-uri http://images4.okr.ro/auctions.v3/70...53-700_700.jpg Am luat fiarele, mai imi trebuie flex si aparat de sudura sa fac cadrul. |
Quote:
low-budget ai 2 variante... 1.. crestatura una langa alta.. sudura.. polizat.. chit... 2... umpli teava cu nisip... o incalzesti la arzator bine bine bine.. si o indoi... mai e si varianta 3.. cu indoitul la rece.. dar nu prea iese:P |
Am prins'o.
Aleg varianta cu nisipul si incalzitul, sper sa iasa. Cam ce greutate are chopperul tau? |
Quote:
imagineaza-ti si u... 18m de teava... roata de dacie .. si am spus totul.. restu nu mai contaza:)) 2,75m lant.. roata fata... saua.. chitul.. sudurile.. astea.. sunt mizilic:P |
A mea sper sa nu depaseasca 20 de kg.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning