![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dupa o mica revizie a etrierilor am reusit sa "o bag in minti" deoarece ramanea putin infranata dupa ce foloseam frana de mana:-)..oricum,lucru bun8) |
Azi am comandat jantele..peste doua saptamani ar trebui sa apara:D
Nu va spun de care sunt,ramane sa fie surpriza..tot ce va pot spune e ca sunt cu miezul auriu si buza dubla, polisata8) |
:dribble::dribble:pai si ne ti asa in suspans:?::D
|
E mai frumos sa le vedeti pozate de mine decat in poze de pe site-uri:-)
|
cumva sunt 130 euro bucata..si sunt usoare ?:D
|
Quote:
|
maine iau un cui si vin la tine sa storc informatii!
Cuiul cred ca stiti pentru ce e...;) |
Pai,mai Iulica..de maine sunt plecat la Bucuresti la scolarizari, apoi ajung prin Brasov si ne vedem abia saptamana viitoare si iti spun despre ce este vorba:-)..mai ai putina rabdare:-)
|
Vi la Bucuresti cu NIG`u? Poate vad si eu masina:D ... n`am avut ocazia.. Poate o sedinta foto ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ti-ai luat jante inainte sa faci trecerile pe fata???naspa...
|
Cea mai buna, sigura, sanatoasa, eleganta si fara batai de cap trecere la 4 prezoane pe fata se face in maxim o zi cu costuri... zero (manopera + TVA neincluse).
Asa ca nu e naspa deloc. Naspa ar fi sa nu fi masurat ET-ul jantelor ce-i intra fara probleme-n pasaje si sa fi comandat noile jante fara a face comparatia. ET = distanta dintre planul de asezare a jantei pe butuc si planul median longitudinal al jantei. Se masoara cu o rigla, un echer, un pix, o foaie si folosind notiuni elementare de scadere a numerelor naturale. |
deabia astept sa le vad Bogdane sa vad cum vin pe nig
|
Quote:
|
OZ alea de erau de vanzarE?
|
ce drac sa mai zicem decat sa le folosesti sanatos de pe acuma...buna alegere Bogdan! :D
|
bogdane,lasa-mi si mie un nr de tel pe open sau in inbox daca vrei...vreau sa te intreb ceva
|
Aceasta Dacie ma uimeste prin perfectiuenea ei... este absolut hipnotizanta, nu stiu daca mai are rost sa te felicit pentru aceasta masina , dar eu totusi .. Felicitari!!
|
Poze cu motorul mai poti pune ?
|
https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/115405-need-help.html
Nig-ule poate iti poti da si tu cu parerea..:rolleyes2 ..orice sfat e mai mult decat binevenit! Multumesc anticipat! ;) Your's Mircea_Cta |
Bogdan , chiar daca intre noi au fost candva divergente , atuncy cu ayg..., am urmarit indeaproape theardul asta si am doar ceva sa iti spun: RESPECT PTR MASINA SI PTR MUNCA DEPUSA DE TINE !
|
sal :poke: cand vin cu roatele bogdane :)
|
Salutare baieti:D
Am revenit si eu din scurta calatorie..Bucurestiul f aglomerat si cu ff putine batrane Dacii..pe cale de disparitie rau de tot..:rolleyes2..iar Brasovul frumos ca de obicei:-) Blue Angel, poze cu motorul vor venii saptamana asta cand vor aparea cateva schimbari pe acolo..oricum,saptamana asta sunt in concediu si am in plan sa ma ocup f mult de masina8)..am cateva restante la ea:-) Bolidule, am banii pentru semipuntile fata dar astept sa le vanda omul;)..pana una-alta iau ce apuc si la care pot da doar avans;) Bossu, nu conteaza ce a fost..eu nu port pica nimanui.Multumesc:-) Muttley,ET-ul jantelor era unic pt dimensiunile cerute de mine si nu e mic..cred ca nu vor fi probleme:rolleyes2 Deci,am o saptamana de concediu si timp suficient sa ma ocup de ceea ce vreau sa fac la masina..am sa va tin la curent si cu poze:-) |
multa bafta.Stam toti calere pe thread-ul tau sa ne mai delectam cu o masina intradevar BESTIALA.Multa bafta mult succes si daca as putea as veni sa stau pe langa tine,mai mult pe langa masina :P.
|
Tu n-auzi ma, ca pe fata nu-ti trebuie nu stiu ce tiganeli facute din nu stiu ce portfuzete corcite cu nu stiu ce butuci, portetrieri, discuri si potrivite cu bucse si distantiere strunjite???
Ai citit intregul meu ultim post sau doar sfarsitul? Macar daca le-ai fi facut cu mana ta, da' asa le iei gata facute de unu' tzapan de beat, care le-a ajustat cu inteligentu' de 20 de kile, cu piese de la dezmembrari sau gasite-n drum. Si asta pt ce? Discuri ventilate??? Te dai cu ea la VTM?!? |
Quote:
Deasemenea am citit si tot topicul dedicat trecerii la 4 prezone de pe celalalt Forum si asta cu fuzete de Diesel era cea mai buna si mai sigura metoda. Daca te referi la a da 4 gauri filetate in butucul original nu stiu daca e cea mai fericita alegere:rolleyes2 Daca ai vreo idee mai buna si mai putin costisitoare da-mi te rog un PM cu solutia si iti urmez sfatul. |
9 Attachment(s)
Si m-am apucat de treaba..:rolleyes2..ca tot erau unii care tot ziceau de compartimentul motor ca nu e ingrijit..
Am dat jos si ornamentul de pe fusta spate cu tot cu prinderile lui pentru ca am gasit unul frantuzesc,in stare f. buna si cu sistem de prindere mai bun8) Daca tot am dat jos radiatorul vor intervenii cateva schimbari si la sistemul de racire..o sa vedeti:-) |
Parerea mea e ca acel parasolar de pe parbriz iti strica foarte mult aspectul exterior al masinii.La compartimentul motor intradevar ai ceva de lucru dar cu rabdare poate iesii ceva frumos.Eu sunt de pareri sa vopsesti compartimentul motor cu albastru ca asa pe negru nu da bine deloc....
|
Pai tocmai asta voi face..de aceea am pus poza cu cutiile de vopsea..albastru si alb,dar mai intai o mana de grund;)
Parasolarul cred ca va fi repede inlocuit cu unul gen "1300 Club" cu stema cu vulturas alaturi..inca se lucreaza la el si cred ca va fi aplicat pe masina pe 9 Mai la Brasov cu ocazia intalnirii Daciilor 1300;)8) |
Quote:
|
vei pune electroventilator ?
|
servo cand ii pui ?
|
Quote:
|
Quote:
Alex,va venii si servo, mai bine spus amplificator al fortei de franare..dar pe rand asa..oricum,vreau sa fie de papuc. Negrei, doar am stat si m-am gandit mai bine si mi-am dat seama in ce directie vreau sa orientez aceasta masina..in nici-un caz pentru raliu si probe de indemanare;) Nu am nimic cu parasolarul acesta doar ca vreau ceva mai discret si in tema cu masina si varsta ei:idea: |
fara suparare jos cu parasolaru si nu mai pune nici un scoch pe ea nici macar alea de pe gordini.E prea stilata masina ;)
|
Bogdane nu fa prostia sa nu pui si termocuplu daca pui electroventilator.pune buton de actionare din interior dar nu uita si de termocuplu si bine inteles ele sa actioneze un releu de protectie ca nu prea vor rezista altfel.
|
nu puteai sa indrepti cumva locul de la toba (originala) ? sau nici nu ai incercat sa il aduci la nivel ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning