![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii fi placut ce ai facut tu acolo, ai fost un adevarat profesor si cum am mai spus, tu meritai primul loc dar asta e..
|
Quote:
|
La un moment dat cativa din public ziceau "asta cred ca e mai bun ca Hai"
|
Quote:
|
Felicitari Filip pentru gumele arse, si chiar meritau locul intai, dar cum sa mai spus.....trebuia sa ramana si ceva in suceava :|
|
Am sa fac si eu un apel la sentimentele voastre,si sper sa fiti de acord cu ceea ce o sa auziti. Eu invatz la liceul "Gheorghe Asachi",care se afla langa scoala ajutatoare "Alexandru Rosca". Fara sa vreau trec in fiecare zi prin fata acestei scoli si credeti-ma....de fiecare data cand trec pe acolo imi pun o intrebare ...." OARE DIN PUTINUL MEU AS PUTEA DA SI UNUI COPIL DE LA SCOALA ASTA?"raspunsul mi-l dau tot eu "PAI SINGUR NU PREA" tocmai de aceea m-am gandit sa va cer ajutorul...... Eu am mai fost cu colegi de clasa la copii astia de Craciun si de Paste, cu cate un pachetel de dulciuri. Credeti-ma se bucurau de parca ar fi primit nustiu cate milioane de $,iar lucru asta te facea sa te simti si tu "bine" vazandu-i ca le poti reda zambetul pe buze cu un simplu pachetel.......Tinand cont ca se apropie ziua copilului fac un apel catre voi daca ati dori sa dati ceva din putinul/multul vostru si pentru acesti copii,care se afla acolo din vina unor nenorociti,care nu au avut grija de ei......Ma gandeam la niste haine care v-au ramas mici ,la niste jucarii care le-ati pastrat (la jucarii e putin probabil sa mai aveti tinand cont de varsta pe care o aveti)si orice credeti voi ca le-ar putea readuce "zambetul pe buze"
|
cine stie un e34 ieftin cu motor mare.......sa ma contacteze.multumesc
|
Stiu eu .. depinde cat de mare vrei sa fie motoru' ... 3.0 ? .. mai mare ?!?
Uite cateva 3500 benzina : http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...30-332987.html 3000 benzina : http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...4--104704.html |
PRIETENI CINE MA AJUTA IN PIATRA NEAMT CU UN DFERENTIAL NORMAL NU CU AUTOBLOCANT DE BMW 320 I(PISICUTZA) .....?? SI CA SA FIU TIGAN PANA LA CAPAT:)):)):)) UN BMW 320 LOVIT DOAR PT ACTE MA INTERESEAZA....MULTUMESC ANTICIPAT .....
|
Cine vine la iasi luna viitoare ?
|
Poate pe 13-14 iunie la Iasi o sa vina locul I drift la piatra...k altul pe Moldova mai bun ca flp nu este........
|
@ VladMMai toata lumea din moldova o sa se duca la Iasi ... eu m-am hotarat ... s-ar putea sa vin cu Dutzi daca nu iau ... stii tu .. :D
|
Plecam toti odatam,merge si morph,si wrc,da tu cand vii ?
Ati mai fost weekendu trecut in Roman ? |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
Quote:
deobicei ii full(faci 15 min de la masa pana la baie) dar .. acum ii perioada cu bacu , sesiuni , corijente(in cazul tau) :lol: Eu deja m-am pregatit pentru Iasi , mi-am reparat ap foto ... ca nu se mai aprindea ecranu , si mi-am golit cardu' ... ready to SHOT ! :D :lol: |
Quote:
|
Am fost vineri cu Sergent in pub,si era full.
|
Da .. probabil ei au mers mai devreme ... ca pana la ora 10 nu ii nimeni ...
daca ati fost pana in 10 ... nici macar angajatii nu sunt toti :lol: ... pe la 11 ... can't breathe :| |
Nici la 11 nu-i multa abia pe 12 se aduna.
|
Quote:
a fost liniste deplina , oricum nu cautam noi agitatie ... |
Aaa.... e clar atunci :lol: asa se explica de ce nu v-a placut ... in PUB ala nu merge nimeni pana in ora 11 , dupa 11 se aduna .. in 15-20 de minute se face FULL ...
Sa mergeti odata cand ii full .. atmosfera placuta, se danseaza pe scaune , pe mese , shot-uri , fete frumoase :> :D |
Tot ce vrei :)
|
putem termina discutia despre pub`ul ala?:) serios..iar se umple aiurea 2 pagini de forum!
|
scturoag, VladM am discutat de mai multe ori problema asta dar vă explic din nou: Nu transformaţi 4tuning īn chat.
Mă văd nevoit să īmi pierd o jumătate de zi citindu-vă fiecare post, iar dacă īmi pierd timpul cu treaba asta veţi rămāne doar cu posturile cu adevărat folositoare celorlalţi membri ai fiecărui topic īn care aţi postat. Să zicem... cāteva zeci de posturi de fiecare? N-are rost... mai bine autocenzuraţi-vă, nu e greu deloc... |
La cafenea nu se poate vorbi orice ?:)
|
Ba da dar asta inseamna ca tre sa vorbesti ca la mess ce te taie capul? Pe tine nu te enerveaza cand citesti posturi care nu au nici o legatura cu ce te intereseaza pe tine?!
|
felicitari domnului Lucian(aka FLAME) pentru carnet. Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
thx man apropo pe unde pot sa fac un sticker 4t in piatra?stie careva? |
eu am cumparat de la Alin ....da nu cred ca mai are
|
By Alin avea, insa din acelea "old school" :)
astea noi nu stiu ... |
Chiar ... ma intereseaza si pe mine un sticker ... ca am cautat intr-o revista 4tuning dar nu avea ... si am mai intrebat la lume si nu mai aveau .... mai are alin ?!? nu conteaza ... poate sa fie si modelu' anterior :D
|
Quote:
|
Quote:
asta nou nu am avut timp sa ma ocup faceti o lista si vorbesc la buc sa-mi trimita;););););) |
ByAlin tu pe 12 Iunie mergi la Iasi ?!? daca da .. vreau si eu un sticker(modelu' nou) si mi-l dai cand mergi la Iasi ... ca toti opresc in Roman ! deci .. daca mergi la Iasi pe 12 Iunie comanda-mi si mie unul ! MS !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ok merci;) |
da ce faceti baieti... cam slabuta activitatea pe forum.. ce`i cu voi??
|
e ploaie , criza :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning