![]() |
Re: Galerie foto
Am si eu o intrebare ... De ce ii tunsa pisica aia ca un pudel? adica e foarte comic ca am ras 5 min inainte sa pot sa scriu dar ... oricum felicitari celui care o venit cu idea, cat nu imi plac mie pisicile si cate au patimit de pe urma mea da asa nu ma-am gandit sa le fac:-P
|
Ce-i cu aratarea aia ???
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
-a fost tunsa pt ca proprietara de drept e alergica....ironie, nu-i asa??? |
Si eu sunt alergic si am o pisica si o catelusa in casa. :(
|
1 Attachment(s)
mersi neutrinio pt camera :)) asa mai imi vad si eu masina live
|
1 Attachment(s)
Campionii Campionii ole ole ole!! :D:drunk:
|
Bv ba sa vada tot forumul ca suntem si sportivi ;)
|
felicitari sonic :)) ... gelu , imi pare rau pentru tine :)) looks like 4$ wins
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa ba Gelu ca vi de sarbatori la turneu la balon te mai antrenezi si la anul scapi de FRS din primul meci cu o talpica pe tibie :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai cand ne repatriem toti adica vi si tu acasa si spyke de la scoli poate apare si Flavius facem un mini turneu 4 tuning poate vine si snap cu o echipa de la Deva ;) sa avem si noi unpic de satisfactie
|
Imi pare rau sa va dezamagesc, dar eu n-am nicio treaba cu fotbalul. Facem un baschet daca vreti ;-)
|
La gabaritul meu nu cred ca ai vrea sa ma vezi punand capace :-P
|
cine imi deseneaza si mie un touareg?
... si vb pt detalii vreau sa imi aranjez masina si... |
7 Attachment(s)
salut guys,sunt nou prin zona.....
in primul rand vreau sa salut pe toata lumea,eu sunt Ionutz= Lyxxy din Petrosani,si normal ca vreau si eu sa pun ceva poze cu comentariile de rigoare ca sa ne cunoastem mai bine.... P.S.Cate o poza cu fiecare din masinile pe care le-am avut(si la care am reusit sa si "prelucrez" cate ceva(pe care nu am facut nimik nu le expun) Audi=prima masina......(ceva special) Punto Alb=a doua masina(prima iubire) Dacia=a treia masina(ceva necesar) Punto Albastru=a patra masina(a doua iubire) Stilo=a cincea masina(a treia iubire) Seat Ibiza=a sasea masina(dedicatie pt cel mai bun prieten) Peugeot Partner=a saptea masina(ceva util si placut).....actuala masina.... |
Misto colectie de masini Ionut! ;)
|
multumesc,astea sunt in ultimii 4 ani,fara cele la care nu am modificat nimic......:-):-)
|
cat de des schimbi masinile? totusi e bine ca incerci sa faci cate ceva la fiecare, astept sa vad cum va iesi Peugeotu' ;)
|
6 Attachment(s)
nu prea des,dar oricum nu prea sunt adeptul sa imbatranesc cu o masina.....uite aici inceputul pt. Peugeot:folie neagra pe geamuri,si consola vopsita in culoarea masinii....:D
|
59 Attachment(s)
LA AUTOSHOW 2009....cuvintele sunt de prisos....o gramada de masini, una mai tare ca alta....concept-car-uri.....
...partea nasoala e ca m-au lasat acumulatorii la camera foto:( ...bagat drive test cu Mustang GT si Toyota 4Runner:) ...ciudat...Infinity si Nissan au lipsit.... ...la standul Porsche m-au lasat bateriile...asa ca nu am reusit sa trag in chip Panamera....care sincer sa fiu arata bine. |
99 Attachment(s)
...si acum piesele de rezistenta....dintre care Lexus LF-A...nu mai e concept car...se fabrica deja.....si mai la sfarsit...niste raritati Spyker, Saleen, Morgan.....
Enjoy!!! Marti o sa incerc sa urc si ceva filmutete... |
Mama o venit Mos FRATZIKA
|
Daca ar fi sa-mi aleg o masina dintre cele prezentate in foto, sincer nu as sti care..
|
WOW e tot ce pot spune... ai un noroc ca esti acolo si vezi dinastea :-D
|
moaaaaama cate masini faineeeee... nu emigram si noi cu 4tuningu in america ? .... p.s. vorba lui marku5 , n-as stii de unde sa aleg
|
Toata industria auto intr-un loc :|
|
Fratzika te invidiez, sa moara Mos Nicolae de nu...:shock:
|
mm destul de fainute masinile..n-am vazut nici o corsa p-acolo :p
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
|
6 Attachment(s)
Ma plictiseam zilele trecute si m-am jucat cu subwooferu...
+ 2 poze de azi(tot asa ma plictiseam:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning