![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
incearca faza cum prezentau astia pe site 4tuning:))..numai ca tre sa faci cumva sa te loveasca in lateral si sa fie el vinovat:))
|
Quote:
Quote:
Legat de intamplarea descrisa de tine, as putea sa jur ca ai fost la Carpatica, unde pagubitul e intotdeauna trimis la plimbare sub diverse pretexte (pot confirma asta mii de romani din toata tara). Legat de vinovatia soferului unei masini parcate, uite, facem o proba: eu opresc masina in mijlocul intersectiei de la Dacia, sa zicem, si tu o lovesti, sa vedem cine isi repara masina gratis ;) sau, mai rau, intru pe b-dul Tomis pe portiunea cu sens unic, dar pe contrasens, o las pe banda din centru, pe loc, si tot nu ai dreptul sa-mi lovesti masina. Eu pot sa iau cel mult amenda pentru oprire neregulamentara. Legat de CASCO, nu ai cum sa-ti repari masina pe o asigurare facuta pentru alta masina. Asigurarea CASCO acopera doar avariile masinii asigurate. Asigurarea RCA este asigurarea pe baza careia soferul nevinovat isi repara autovehiculul pe baza politei de asigurare a autovehiculului condus de soferul vinovat. A, bine, "prietenul cu CASCO" poate doar sa-si repare masina lui pe Casco, iar tu ti-o repari pe RCA-ul lui. Va recomand tuturor ca, in cazul in care sunteti implicati intr-un accident in circumstante ambigue, cand asiguratorul e societate-fantoma, sa mergeti la politie pentru constatare. Spuneti clar ca nu vreti sa va intelegeti amiabil si nu va poate obliga nimeni. Cu procesul verbal in buzunar, teparii gen Carpatica nu mai pot interpreta dinamica accidentului, ei nemaiputand dispune decat in privinta intinderii sumei. |
Quote:
m-au prins bine ... M-am dus la financiar cu amenzile si cu contractu de vanzare-cumparare ... Si cica nu figurez la ei nici cu masina nici cu amenda :) ... M-au trimis la circulatie ... Am ajuns acolo , nenea politai de acolo a zis ca nu e treaba lor ... Sa ma duc la financiar ca e treaba lor ... Ori sunt eu mai plinut asa si s.au pus astia pe mine sa ma slabeasca ... Ori a prins cineva de la financiar drag de mine :)) ... In orice caz ...am doua amenzi care nu stiu ce sa fac cu ele |
stai linistit atunci .. ai tu un prieten care o fi vrut si el sa faca o gluma :)))
|
uite asa ne pune baieti veseli pe drumuri aiurea.Daca sunt semnate de cineva politie sau alta persoana fai plangere la locul de munca pentru neglijenta sa umble si el aiurea cum ai umblat tu
|
Va salut pe toti . Caut un producator de pasta de dinti in Constanta , am nevoie de o cantitate mare (insemnand de ordinul a cateva tone) . Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie , nu raman dator :) . Cu stima
|
cine ma poate ajuta cu cineva care imi poate schimba un termostat la un logan ?
|
Stie cineva unde as putea sa gasesc in judetul nostru demulant pentru fibra de sticla? Alcool nu ceara?
|
cunoaste cineva sau a vazut pe undeva numarul CT 99 LNT ? :D
|
Vulcanizare "la cald" mai exista pe undeva?
|
Un electrician bun in ct unde gasesc si eu :?:
|
Quote:
|
sau edy si vali :) iti dau numaru de tel daca vrei
|
Multumesc :-P, am gasit acum astept sambata sa ma duc sa o rezolv ..
|
are cineva detalii despre un Ford Focus model mai vechi , negru cu nr CT-??-BRZ? sa zic ca 19-BRZ? va multumesc!
|
Quote:
|
cine poate sa imi monteze o inchidere centralizata si la ce pret ?
aceasta e inchiderea: http://www.**********/catalog/541424...odel-audi.html sau daca are alta recomandare ... |
dute la raval car pe poporului. e langa o spalatorie auto la coltu unei strazi , nu stiu numele exact
|
Quote:
|
Pt centralizata , baiatul care se ocupa cu montajul direct Parazit ( Dragos ) de la Raval Car 0721913426
|
multumesc tuturor de raspunsuri...o sa sun maine si pe baiatul de raval si la mermin...poate au ei si o inchidere centralizata ca nu stau sa mai asteapt comanda pe net
acum sa vad maine cum o sa deschid masina :( |
Quote:
Nu stiu cu altii,dar cu mine a fost destul de `neamt` omu'. |
Concluzie de final:
-ma costat de ma spart inchiderea centralizata ... pretul ei plus montaju. Ca sfat pentru viitor pt restu. Daca nu aveti mare nevoie de ea...bagati`va picioru... |
Quote:
Un kit de inchidere centralizata se invarte pe la 100-150 ron (si aici vorbesc de un kit DECENT, ca asa gasesti si superoferte in Metro/Real/etc. cu 90 lei alarma + inchidere, dar nu stii de cate ori apuci sa incui masina cu ele :rolleyes2 ). Spre deosebire de inchiderea centralizata, pretul unei alarme este un pic mai mare, insa manopera este mult mai ieftina, fiind vorba si de mai putin de lucru. La inchidere centralizata este mult de improvizat, trebuie sa gasesti parghia si distanta ideala in care actioneaza actuatorul, ca niciun kit aftermarket nu vine special pentru masina pe care o ai. Pe langa asta, 5+5+2+2 fire de tras din fiecare usa, de adaptat (daca e cazul) inchiderea la alarma deja existenta si asa mai departe. De curiozitate totusi, cat a costat totul (kitul de inchidere, manopera) si unde s-a efectuat montajul? Daca ai facut montajul langa bazar, m-am lamurit, stiu cat a costat si stiu cat a durat (ca acolo se plateste la ora, e foarte scump si - intamplator :rolleyes2 - toate lucrarile dureaza mult mai mult decat ar trebui). Toate cele bune! |
baieti am si eu nevoie de motorina stiti pe cineva care vinde?
|
rompetrol,petrom,omv,agip,lukoil,mol si cateva peco-uri care mai sunt particulare
|
Quote:
|
@quick_5hifter - m-a costat 1 mil 600 inchiderea ...am optat pentru o inchidere thunder pentru ca am luat mai multe de la firma asta si sunt multumit de produsele lor. ma costat mai mult fata de alte inchideri ca am ales cu chei briceag si au modul ala de gasire in parcare...in fine ... si montaju ma costat 1 mil jumate la prietenul unui prieten.
Nu am ales inchiderea+alarma de la real ca am auzit o gramada ca au probleme cu ele...incepe alarma sa chitaie de nebuna dupa un timp...nu se mai deschid usile .. etc ... zicea cineva la o firma ca s-au intors cu ele inapoi in procent de 100%. -ce mi se pare scump 3 milioane e ca e ceva banal ... adica mi se pare o chestie banala sa dau 3 milioane doar ca sa imi deschid usile din telecomanda...dar nu am avut de ales ca nu faceam neam investitia asta. Asta e masinile se strica..nu poti sa faci intotdeauna upgrade..mai trebe sa faci si repair |
la raval car te ajungea max 2 mil , noul sediu este acum pe poporului nr 94.
|
yzf... nu chiar..am sunat si unde mi-ai dat tu numaru..si multumesc frumos... a zis ca imi ia 180 de lei montatu si inchiderea tot eu o cautam ... la mermin montatu era 150 si inchiderea de la ei tot 150 dar era o inchidere de calitate indoilenica, iar lucrurile astea le faci doar o data nu stai sa repari in fiecare an.
by the way ..nu ma plang de preturile la montaj ca e bataie de cap sa le montezi...eu unu nici nu m-as complica dar zic ca e o achizitie banala si scumpa. mi se pare ceva nesemnificativ la o masina inchiderea..dar de acum o sa privesc cu alti ochi fiecare optiune |
Vreau sa imi pun parasolar pe parbriz , undeva unde lucreaza ieftin stiti?:D
|
Quote:
|
tepes voda
|
unde pot gasi in cta un service bun sa fac un test de compresie la un golf 4.caut ceva serios nu baieti sa ma incurce.ms frumos.si ieftin daca se poate:Dglumesc
|
Skoda Nord , la Ovidiu.
|
help...imi creste temperatura aiurea la motor de cand a dat caldura
-specific ca am antigel nivel ok..uleiu la fel...totul e in ordine...in afara de un injector care e fault dar vara trecuta era la fel injectoru si nu creste apa...iar electroventilatoru nu intra in actiune....cauze probleme ? ceva sa verific ? nu imi vine nimic in cap |
Una din urmatoarele
senzor temperatura defect Electroventilator defect App , iti creste temperatura si ramane asa ? sau are fluctuatii acul ? cand jos cand sus? |
Regulator de presiune pentru Renault 21 Turbo stie cineva unde gasesc.Urgent!!Multumesc anticipat:lol:
|
Unde pot sa pun si eu folii pe stopuri ? baiatu de pe tepes voda , a zis ca nu pune , desi mi sa parut ciudat , fiindca ei colanteaza masini:???:
Sau poate nu vroia sa imi puna mie |
Colantul e colant , folia e folie.Acolo pun colant pe masina nu au treaba cu stopuri , faruri , geamuri etc...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning