![]() |
re: Club Ford Capri
ma intreb cum de a lasat masina sa ajunga in starea in care este dupa cat s-a muncit la ea si cati bani au fost bagati...
ps: sunt fericitul posesor al unei bare stabilizatoare de 24mm+sistemul de prindere :) |
azi in covasna e intalnirea trabi... la valea zanelor... daca am voie poate pun poze...
|
alea nu's capre..is partzaitoare :lol:
sa fie ei fericiti cu 2 pistoane...sau 4 de VW :lol: |
da..dar ei fac intalnirea anuala.. pe cand noi........
|
Quote:
|
Quote:
|
mi s-au descarcat acumulatorii, fapt pentru care am sa pun licitatia drept poza http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=170134394831
Am castigat-o cu 20 lire si transportul, care, surprinzator, a durat doar 2 zile, mai m-a costat 50 lire :). Important este ca am avut noroc, bara este perfecta si sistemul de prindere la fel. Daca esti interesat pot sa incerc sa o cumpar pe asta, de altfel, singura in acest moment la vanzare si, trebuie sa recunosc, nu prea se gasesc. http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Capri-24m...QQcmdZViewItem |
se pare ca am mai gasit una, pe care o trimite Worldwide si este si mai ieftina la buy it now si are si bridele daca le doresti :D
http://cgi.ebay.co.uk/FORD-CAPRI-2-8...QQcmdZViewItem |
m-ar cam interesa de fapt niste bucse poli dar nu stiu ce dimensiune are bara. 24mm e cea mai mare? si am si o urgenta.BUCSELE DE LA CASETA DE DIRECTIE! aveti idee unde se pot gasi noi, de la e altceva se mai potrivesc?
cum le platesti la astia in anglia? vad ca au preturi ok la bucse poli |
cine poate sa-mi spuna daca bara stabilizatoare de mk1 se potriveste la mk2/3..???
70 de lire pentru o bara..??? am eu fratilor.. evident de mk1.. apropo.. eu la a mea am construit singur suportii si am montat bucse si bride de ford scorpio care sunt de 2 ori mai voluminoase si mai rezistente decat cele originale.. pacat ca nu va pot face poze.. inca mai astept un prieten sa facem poze la 2 usi...!!! |
S-ar putea sa se potriveasca, dar nu stiu cu bridele cum sta treaba, adica s-ar putea sa fie mai mici si sa trebuiasca sa pui bridele de MKII/III si bucse mai mari. Nu stiu ce sa zic de bucsele de scorpio... tu ai un spatiu intre brida si bara, si tot ce depaseste acel spatiu este inutil, deci niste bucse originale sunt exact cat iti trebuie. Doar daca sunt mai late si pui si niste bride mai late ar conta.
Bara noua de 24 mm costa, fara transport, 303 euro, cu tot cu transport, cel putin 350 euro, ca sa nu vorbesc ca nu are bride si suporti incluse in pret. Deci cat am dat eu este un chilipir in cel mai adevarat sens al cuvantului. Bara de MkI are un singur diametru - 19 mm, iar incepand cu MK II s-au facut bare cu diametre cuprinse intre 20 si 24 mm (20, 22, 24), renuntandu-se la cea de 19, deci o bara de MK I ar fi un regres mecanic imens. Totodata, diferenta dintre o bara de 24 si toate celelalte bare nu se rezuma la diametru, aici fiind vorba, probabil, de alte materiale, dar si de o ranforsare a acesteia prin cele doua "coturi" pe care le are. Codrin, o sa dau comanda de niste bucse luna asta, daca te intereseaza sa-mi spui, asta in caz ca nu te poti folosi de cele de scorpio. ps: am si eu o bara de MK I, impreuna cu toata puntea fata, m-a costat 200ron :D |
5 Attachment(s)
cateva poze cu bara, bride si suporti si "clopotul" cutiei de viteze pe care l-am vopsit ieri :)
|
Quote:
|
84mm are 2.0 V6 si un pinto dar nu stiu care
silencer> cumpara-mi si mie 2 bucse ptr. caseta de directie poli sau normale. preferabil poli chiar daca-s mai scumpe. daca trebuie ceva da un mesaj . merci! |
[QUOTE=codrin44;1031840]84mm are 2.0 V6 si un pinto dar nu stiu care QUOTE]
oare sepotrivesc pe motorul de ford scorpio de 2 litri..asa cum il am eu..??? |
sincer nu cred...dar u nu intelegi mai cata k te chinui degeaba cu DOHC-ul ala? trebuie originalul pt ITP...apoi eventual pui din nou DOHC-ul la risc pe masina..inca 2 ani pana la alt ITP :wink:
|
ce sa faci florine ..uniii ...este neintelegatori...acum nus cari dintre noi..!!!
|
Quote:
|
Scuze daca am postat aiurea.....m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva un motor de FORD V6 BITURBO de 2.8 plus o mecanica de Sierra (cutie viteze,cardan, grup cu autoblocant,punti fata spate,frane).
Totul este adus din Elvetia. Pret de vanzare 1500 Euro discutabil. Multumesc |
v6 biturbo..ma iau frisoane. motorul e pe carburatie, injectie mono sau multipunct? pretul doar pe motor care e? ce tip e cutia? poze?
|
Boys...unde trimit si eu pe cineva sa centreze si sa echilibreze un cardan ?
|
Totul a fost demontat in Elvetia de pe o Sierra preparata.Nu aveam platforma sa aducem toata masina asa ca am demontat toata partea mecanica am bagat-o in duba si am adus-o in tara.
Desigur am testat masina inainte sa demontam si totul era OK. |
Quote:
|
Quote:
si poze bineinteles. ce turbine? 1 intercooler sau 2? radiatoare(ulei+apa)/suporti mot/tzevaraie/furtunaraie tot inclus? |
Eu am adus mecanica asta acu cinci ani..... in ideea de a face o Sierra de rally.Tzevaraia nu ma interesa pentru ca vroiam sa-i scot tevile prin praguri... asa ca nu am luat-o pentru ca-mi era inutila.
Are o injectie mecanica multipunct care mie nu-mi place de fel(eu intentionam sa-i fac o galerie de admisie pentru doua carburatoare "suflate" de R5 GT TURBO,doua intercoolere ,doua manometre pentru controlul si egalizarea presiunii la admisie). Mi-am dat seama ca proiectul meu nu avea sanse de locuri pe podium in campionatul national de rally asa ca l-am abandonat....acum vand bucati dintr-un "vis_frumos":sad: Am niste poze cu 80% din "vis_frumos" dar nu sunt sigur ca ma pricep sa le uploadez:oops: |
Am uitat...mai am o suspensie Bilstein sigilata:
2buc x VE3-04430 fata (reglaj de inaltime,corp de aluminiu,upside down) asfalt 2buc x BE3-04457 spate asfalt 2buc x BE3-04888 spate macadam Stiu ca am dat foarte mult pe ele ....nu mai stiu cat dar daca le vrea cineva le dau la jumatate de pret. |
Pune poze si preturi la tot TE ROG ...
|
Quote:
|
Nu ...la masina.
La amortizoare vreau pret. Se potrivesc pe un sedan din 88 ? |
Quote:
La amortizoare o sa le fac poze cu telefonul dar nu stiu daca te ajuta cu ceva pentru ca nu stiu sa le descarc......:oops: Daca este cineva interesat telefonul meu este:0722649200 nu mai stau de facut poze la pretul asta......vreu sa-mi cumpar un suter....:lol: sincer |
Quote:
Ti-am zis ca nu mai stiu cat costa pentru ca le-am luat acu fo 5 ani.....da am sunat la un importator de BILSTEIN (METEOR AUTO SRL) si am cerut preturi....pret de lista(METEOR) fara TVA: fata 1700 RON/buc spate 750RON/buc S-ar putea ca METEOR sa aiba adaos mare.....nu stiu cat costa in Germania codurile respective dar cand aflu iau de baza pretul din Germania |
Omule...am cerut poze la masina (daca exista). Daca ai numai piese...vreau un pret la amortizoare (nu imi spune mie cat costa la X sau la Y.... nu ma intereseaza asta). Te rog sa imi trimiti un pret la ele si apoi discutam (imi poti trimite raspuns pe PM). Imi mai poti spune pe unde stai (sa vin sa le vad...umblu f mult prin Bucuresti si pot trece pe la tine sa le vad)
Bafta |
Quote:
Tu daca vrei ceva da-mi un apel te sun eu si te duc la mine sa vezi ce am. Ai rabdare pana maine sa-ti dau un pret corect la amortizoare....ti-am zis ca le dau la jumatate de pret luand de baza pretul din Germania care este mai mic decat cel de la Meteor. Mult succes |
baieti 2 capre de vinzare !!!
http://www.anunturirapide.ro/tag/capri |
Daca citesti atent postul meu poate o sa observi si ce e scris in paranteza....dupa ce am postat m-am uitat la pagina anterioara si am vazut ca nu ai o masina intreaga de dezmembrat...ci ai cateva piese pt Sierra.
Iar cat despre postarea pozelor se face la fel cum ai facut la avatar.... Astept pretul la amortizoare... Bafta |
CAPRE, CAPREEEeee...baieti, va rugam fara cearta la caprari, Sierrele se vand dincolo :oops:
sa speram k, unul dintre noi va cumpara mecanica si se va da frumos cu ea:-P Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Cred ca m-am prins cum se pun pozele...:-)
|
nebunie curat murdara :oops:
coaja ai dat-o deja? |
Coaja este creatia mea si este un punct forte al unui proiect neterminat.....:sad:
Am pierdut multe ore sa o fac asa cum o vezi si are multe "subtilitati tehnice"8) o dau doar daca ajunge la curse:lol: serios o dau ieftin pentru pasionati. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning