![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
1 Attachment(s)
Sa revenim !!!!! 8)
|
Corect Road !
|
S-ul de pe Doman, dar nu stiu pilotul?
|
1 Attachment(s)
sudata dupa regulamentu federatiei :-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eugen Ionescu- Cristea zambind ca pilot !
|
1 Attachment(s)
Poate no fi ca pe vremuri, dar incercam sa ne imaginam cum aratau atunci, ca poze cu dedesubturile nu sunt :-)
|
Ideea mea a fost inteleasa gresit. Nu a fost generalizata , a fost strict personala.Si eu admir foarte mult daciile astea si sportul asta in general, motivul pentru care urmaresc aceasta sectiune zilnic.
Cand ziceti de easter si de masini facute in spatele blocului, vorbiti de masini care chiar au alergat si chiar au demonstrat ceva si isi au locul aici pe topic. Eu am urmarit topicul de descriere al acelei dacii si tot ce facuse la masina cand o prezenta acolo, era improvizatie si circ. Mai punea un scoci pe un far si o toba galagioasa si era tuning. De aceea mi-am permis, ca simplu cititor al acestui forum, nu ca moderator, sa il rog sa se rezume la citit sa ne lase cu dacia lui. Ma repet, nu am nimic cu daciile, sunt mare fan , conduc una aproape zilnic ;) Domnisorul RHD, eu nu te-am jignit, ar fi frumos sa iti temperezi limbajul ;) |
Hai sa lamurim un lucru... Urmaresc topicul asta de cand s-a postat primul mesaj si nu stiu daca am avut vreo interventie pana acum. Mi-a placut si imi place sa-l citesc, am incercat pe cat posibil sa stopez diversele discutii inutile care s-au aprins de-a lungul timpului si voi face asta atata timp cat voi avea drept de moderare pe acest forum.
George, in primul rand, renunta la frustrari si accepta criticile. Masina ta chiar e facuta pe genunchi, in spatele blocului, si nu are ce cauta aici. Lucrezi la ea de ani de zile si vei mai lucra mult si bine pana vei ajunge cu ea la startul unei etape de national, pentru ca bag mana-n foc ca nu vei trece cu ea de verificarile tehnice. Pana cand vei participa cel putin la o etapa de coasta, fie de national, sau macar locala, te rog sa nu mai postezi masina ta aici. Din punctul meu de vedere, felul in care e lucrata si felul in care arata, e o rusine pentru ceea ce au reprezentat Daciile ca si masini de curse. PS: nu vreau sa iei mesajul asta ca un abuz de moderator, ci ca o simpla recomandare; daca voiam sa fac abuz, te banam pentru jigniri. |
Stimati prieteni forumisti,
Fac un apel la toti sa admiram cele 200.000 de accesari de pe acest forum si peste 2500 de postari, si sa nu alunecam in contradictii/ controverse/ dispute ......sa nu " derapam !!" si sa continuam un topic interesant prin pozele, materialele, documentele , etc prezentate. Eu va consider bine intentionati, si va invit sa ne respectam reciproc, chiar daca nu avem aceleasi idei/ pareri/ experiente..... dar un plus de rabdare nu ne-ar strica. Suntem fanii unei miscari sportive. Cred ca nu am depasit " caseta " si merita sa continuam. ( chiar si comentand postarea de aici ) |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cateva poze de la Resita
|
|
1 Attachment(s)
Coasta pe Valea Domanului
|
[QUOTE=Azchemotor;5323780]
Salut Azchemotor, Te rog să ne spui din ce an este acest MP al Bucureştilor! |
[QUOTE=Rusanescu;5325543]
Quote:
|
Sa traiesti nea Mitica si La multi ani fericiti ! Ma sunat Mircea Ponta si vrea # tel al tau..dami te rog pe PM...sauzim de bine ca belele curg :)
|
[QUOTE=Rusanescu;5325543]
Quote:
anul 1936 |
4 Attachment(s)
Si acum dragii moshului daca tot suntem la capitolul conserve am gasit ceva in pod...au rezistat pana acum...prima este C-tin Gherghel Valea Domanului '82, a doua conserva e a lu' moshu' in '85...bomboana de pe tort este primul Easter facut la club de o trupa entuziasta adica noi pilotii si mecanicii de acolo...entuziasm 100% dar fara nici o documentatie, nimic doar dupa poze din revista Sport si Tehnica si din regulamentul de atunci...pe el au alergat Gelu Florea si Puiu Campeanu IDMS Buc. Era un nene foarte priceput la sfaturi dar rezultate zero multe pagini in urma care aparea cu un fier in mana la avatar si se dadea mare preparator si critic auto...se indoia ca aceste EASTERE pe care el le numea "dispozitive" ar trece revizia tehnica...trebuie sa spun ca aceste "dispozitive" au mers in CPP afara din tara unde erau comisii tehnice extrem de exigente in special siguranta pilotului...ete na belea ca am trecut examenul cu brio...asa ca ar face bine mielul beheheeee sa se mai documenteze si sa mai invete cu ce se mancau Easterele pe vremuri...ultima poza este rezervata lui Vali..gr N 1983 Paraul Rece fiecare cu masina lui...ambii IDMS Buc...moshu se vede in stanga iar jumatatea de cap din cerculetz este ghici ciuperca cine este ? este iubirea mare a lui Vali Gheorghe Teodor :) :) :)...Vali am 1-0 din nou...
|
1 Attachment(s)
de la VTM - Magura Buzau
|
1 Attachment(s)
Raliul Sibiului, din pacate nu mai stiu anul.
|
Quote:
|
Quote:
ptr youtube....alta lucrare si n-am " rapoartele potrivite inca ". |
Quote:
|
In nebunia mea, aseara, neavand ce face am facut o statistica a posturilor de la inceput si pana acum...e si de bine e si de rau...ia luati daici :
1. decembrie '09- dec '10 : 38 posturi 2. ---"----- '10- dec '11 : 2048 posturi !!!!!!!!!!!! 3. ---"----- "11- dec '12 : 384 posturi Stocul nostru de poze (a celor care tot am postat aici) sa cam dus, asa ca martalogii aia fosti alergatori ar fi bine sa scoata capul si pozele parafuite care sunt sigur ca le au...deasemenea stiu sigur ca multi din ei ne urmaresc dar nu finalizeaza nimic...stati acolo cu nasu' sub plapuma ca sobolanii si numai cititi...bagati si voi ceva sa ne bucuram si sa comentam...(cred ca vorbesc cu peretii )...:) :) heheheheeee |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Barchetta lui Werner Hirschvogel. 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
AJUTOR ! Cine ma poate ajuta cu poze cu fosta masina a lui MArcel Stan!
Ma rugat actualul proprietar daca il putem ajuta . Multumesc si astept! MARCEL STAN R 12 GORDINI NR DE IMATRICULARE 7-B-484 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Especialy for Mr. Nemtanu o adresa unde oameni calificati in sport auto (sper sa nu se supere moderatorii, dar nu este reclama la alt forum...este o informatie pe specific) fac chestii constructive si se agita sa fim informati CORECT !
http://www.puru.de/pff86.html si uitete la rubrica de la sfarsit cu clasamentul sa vezi si romanii care sau batut cu balaurii din CPP... Gesamtwertung Formel Easter bis 1300ccm si cursa de la Schleitz 1986 http://www.balticrace.lv/?l=3&mu=149&news= si clasamentul final CUPA PACII SI PRIETENIEI 1986 / 5 Etapa Nr: 5. Schleiz (DDR) Cup of Peace 1.-3.8.1986 Formel Easter 1300ccm 12 ture = 91.572 km la Start 29 la Finis 20 masini 1. Bernd Kasper /DDR / MT 77-1 /35:20.9 = 155.434km/h 2. Vaclaw Lim /CSSR /Avia /35:21.7 3. Heinz Siegert /DDR /MT 77-2 /35:44.2 - - 15. Eugen Peteanu /Rumänien /-1 tur 17. Cornel Bibiri /Rumänien /-2 ture 18. Tibiriu Gideaon /Rumänien /-2 ture. cel mai rapid tur : Lim 2:54.2 = 157.701 km/h Clasament natiuni: 1. DDR 2. CSSR 3. Rumänien 4. Polen 5. UdSSR 6. Ungarn in poza in stanga lui Eugen eram eu cu masina rosie... |
postul de mai sus lam bagat special pt cei care nu stiu cu ce se mancau Easterele atunci...asa cum am mers noi pe acele "dispozitive" rudimentare sunt de acord, dar curajul de a merge pe ele era mai presus de riscuri....am iesit pe locul 3 la natiuni, iar mielu ala de sebastian sa stea in banca lui sasi vada de de electronica lu' peshte, ceea ce inseamna ca eram si noi acolo o echipa a Romaniei gata de bataie cu toate neajunsurile tehnologice de atunci...era pasiunea si dorinta de a ne bate cu cei mai tari...asa inveti automobilsmul sportiv...NOTA BENE !
|
Hallo Cornel
Artizanul care a conceput masina lui Werner(barcheta)este Stefan Meszaros acelasi care a conceput shi esterele.Daca doreste cineva amanunte despre barcheta sau esterele de la Resite cea ce stiu pot sa postez cu drag Tibi Gedeon |
Quote:
Cu acelaşi drag, te aşteptăm cu amănunte şi cu orice alte chestiuni interesante Tibi. Rusănescu |
Asteptam si multe poze de la Tibi!!!:D
|
Quote:
Chiar asteptam sa postezi ! E normal sa veniti cu noutati, cu amanunte specifice din acei ani ! |
Quote:
|
Sa intamplat imposibilul pe acest forum....AM RUGAT MODERATORII SA LASE MAI MULTA LIBERTATE DE EXPRIMARE PE AICI...se pare ca e de bine...incep sa apara oameni, fosti piloti cu rezultate, astept sa apara si Mihai Iancovici din America (baiatul regretatului +rip STEFAN IANCOVICI) baiatul lui GEORGE PREOTEASA(cu care am vb tot pe PM), Eugen Peteanu, Luci Hora, cu pareri personale...din pacate toti ma contacteaza pe PM din cauza ca nusi pot exprima liber opiniile aici...cu buna vointa si exprimare libera se poate rezolva si afla niste info foarte pretioase...ramane la latitudinea moderatorilor...dar sa nu ne lasam condusi de evolutia sportului auto de acum si de regulamentele draconice care sau facut...ce sa facut atunci a fost FOARTE BINE si sa facut cu priceperea noastra de mecanici si piloti
Multumesc de intelegere!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning