Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

lupalb 08-10-11 00:33

Re: Sibiu, discutii off-topic

probabil, (fete de masini gasesti gramada la dezmembrari, deci ma gandesc ca da, se poate) dar tu te-ai risca sa iti cumperi o masina sudata pe mijloc?? fie ea si bmw??

yg.alex 08-10-11 08:36

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 4621877)
Salut!!!!!De ceva timp m-am mutat in sb si am luat si masina dupa mine....un bmw e21(rechin) din 1982.Masina o am de 5 ani si am desfacuto surub cu surub ....acum 1 an i-am schimbat motorul am trecut de la 1.6 la 2.0 6 cilindri 122 cp carburatie solex 4a1...masina necesita mici reparati la exterior in rest e ok...cine e interesat e DE VANZARE pret 1000 euro.

ti-am vazut'o parcata pe langa teatru. acelasi rechin dintotdeauna! :D

fan3xxl 10-10-11 16:55

stie cineva unde in sibiu pot sa imbrac si eu un volan in alcantara/piele ? de preferinta ar fi alcantara. Multumesc anticipat

bogdan650 10-10-11 22:35

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4636356)
stie cineva unde in sibiu pot sa imbrac si eu un volan in alcantara/piele ? de preferinta ar fi alcantara. Multumesc anticipat

https://forum.4tuning.ro/332-zona-com...-mana-etc.html

poate te ajuta omul . . .

yg.alex 11-10-11 09:31

se gaseste pe undeva pasta abraziva pt polisarea buzelor la jante, in orasul asta?

lupalb 11-10-11 09:44

incearca la unix auto pe bdul victoriei sau la iony pe drumul spre lazaret (cartierul) cum cobori viaductul din vasile aron pe dreapta.
Program la ambele pana la ora 17:00 din cate retin eu.

yg.alex 11-10-11 09:55

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4637652)
incearca la unix auto pe bdul victoriei sau la iony pe drumul spre lazaret (cartierul) cum cobori viaductul din vasile aron pe dreapta.
Program la ambele pana la ora 17:00 din cate retin eu.

mersi frumos.o sa caut.

bogdan650 16-10-11 14:06

1 Attachment(s)
Trecand azi prin targul de masini/vechituri am gasit treaba din imaginea alaturata :lol: cica este second hand dar inca isi face treaba :))

ChuckyOvi 16-10-11 14:59

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4648668)
Trecand azi prin targul de masini/vechituri am gasit treaba din imaginea alaturata :lol: cica este second hand dar inca isi face treaba :))

hahahahahhaha cum dracu sa vinzi asa ceva? :))))))))))))))

lupalb 17-10-11 07:06

ca si descriere zicea ca prezinta mici urme de uzura (s-o fi frecat de covor sau ceva), dar estetic este de 8/10 si functional 10/10 (cate cururi a vazut utilajul ....)

trafy-vr6 17-10-11 08:39

pfff:))) cum sa zici ca a vazut funduri ?:))) de unde stii ca l`a folosit un gay si nu o femeie ?:))

lupalb 17-10-11 09:25

hahahaha, daca te uiti mai atent, o sa vezi ca are o gaurica unde iti bagi tu instrumentu`, iar obiectu` muncii de cauciuc tre sa intre undeva nu??
Pay attention for f**k sake....

florynvl (X29 ZMT) 17-10-11 09:29

mda si scrie pe cutie ca DOUBLE diver :)),deci e si pentru barbati si pentru femei ala.

lupalb 17-10-11 09:31

io cred ca e numa` pentru femei, sa il poarte barbatii, ca vinu` ala sange de taur.
Si cam atat cu vorbaria acum ca ma tineti din munca...

fan3xxl 17-10-11 10:33

Quote:

Originally Posted by bogdan650 (Post 4637190)

din pacate nu ma poate ajuta.

Revenind la intrebarea mea:

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4636356)

trafy-vr6 17-10-11 10:38

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4650295)
hahahaha, daca te uiti mai atent, o sa vezi ca are o gaurica unde iti bagi tu instrumentu`, iar obiectu` muncii de cauciuc tre sa intre undeva nu??
Pay attention for f**k sake....

nu ma intereseaza asa rau produsul incat sa ma uit asa de atent la el :)))))))

ChuckyOvi 17-10-11 10:38

Pune mana si munceste spun cei ce te privesc!!

lupalb 17-10-11 11:07

pai nu tre sa te uiti atent.,... tre numa` sa stii sa citesti:)
@Chucky: samantzarule... nu te-am vazut sambata la intalneala...s-au facut niste mici arogante pe linia dreapta alba iulia , ca tot era asfaltu` ud...ai ratat ce sa mai...

deyu010 17-10-11 12:57

pai parca sambata era vb de o filmare nu sa mai anuntzat nimic...:sad: ce sa intamplat pana la urma!???

bogdan650 18-10-11 09:00

Ce joc de glezne au baietzii . . . : https://www.youtube.com/watch?v=pLRZp...feature=fvwrel

lupalb 18-10-11 09:21

cat de vechi e filmuletu` asta...si tot nu m-as satura niciodata sa ma uit la el.
Cauta si we are drift pe youtube....gasesti niste mini documentare (secvente dintr-un film mult mai mare) in care iti prezinta stilul de viata al pasionatilor de drift din japonia, investitiile facute in masini , etc/.... foarte tare.

deyu010 18-10-11 14:12

deci sa inteleg ca nu sa mai facut nimic ca vad ca nu ma baga niemni inseamna pe aici :))

lupalb 18-10-11 14:28

s au facut lucruri pe care nu le putem detalia aici si nu au fost filmate din motive lesne de inteles.
Si era foarte interesanta poza postata, de aia nu ti a raspuns nimeni la intrebare...

deyu010 18-10-11 14:33

aha inteleg dar un msj ceva... :D macar pentru astia care ne intalnim in fiecare vineri... se putea da :D oricum vedem noi data viitoare

lupalb 18-10-11 14:40

pai s a dat mesaj pentru sambata, nu stiu de ce nu l ai primit. L a dat vlad kkk mesajul, ca de aia ne am intalnit. Si am mai dat si eu pe mess. Deci nu stiu cum nu ai fost anuntat...

deyu010 18-10-11 14:45

probabil pe mess nu am vazut si pe tel cred ca era periaoda cand nu imi mergea carteal:|
ca s-a demagnetizat :D

lupalb 18-10-11 14:49

hahahaha, pai si atunci de ce zici ca nu te a anuntat nimeni?
Acum s-a postat pe forum locatia pentru intalnirea de vineri la care eu o sa lipsesc tura asta.
Daca ai alta locatie in minte, posteaza acolo si vezi ce parere au ceilalti.

deyu010 18-10-11 14:51

da da am vazut ma mai gandesc pana vineri si vedem sper sa ajung si sa am cu ce veni ca golfuletzu ee plecat...

bogdan650 18-10-11 16:32

in mare parte intalnirile spontane (""la o cafea"") nu se prea anunta pe forum ... ca DE AIA sunt spontane.. nu stam cu pc/laptop in barba toata ziua .. in schimb mesaje se trimit -> telefonul nu lipseste nimanui niciodata ...Toate Cele Bune ! cu ocazia asta ii multumim inca odata lui Vlad si chelului de Records ...

deyu010 18-10-11 19:16

ok la urmatoarea iesire spontana astept msj :D

lupalb 19-10-11 07:02

@Bogdan650: Recunosti ca sambata ti-a parut rau ca veneau masini din fata? mie chiar mi-a parut... vreau sa mai facem arogante de astea...dar le facem asa cum trebuie:) si nu pe linie dreapta....
Care ajunge primu` din tonomat in bricomat fara principale?

bogdan650 21-10-11 17:08

2 Attachment(s)
Fara soferii cu masini inmatriculate pe Bucuresti(fie ca au masini personale fie ca le conduc pe ale firmei ..) sa mor de nu m-as plistisi in trafic . . . un zoom pe numarul de inmatriculare va lamureste ..

AdrianSB 22-10-11 12:51

http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...RT&tabNumber=1 . Cat va costa taxa de poluare ? :lol:

spawny 22-10-11 15:24

Imi poate spune si mie cineva aici sau pe pm cum pot ajunge la targul auto din sibiu?

bDzz 22-10-11 15:46

1 Attachment(s)
presupunand ca vii din valcea poti intra pe centura si intri in oras pe acolo.. sau daca intri prin oras cauti drumul spre slimnic. targu e exact la iesirea din oras spre slimnic/medias/sura mare.

ChuckyOvi 22-10-11 21:25

Cel mai bine intrii pe centura ocolitoare si iesi la indicatorul medias dupa care faci stanga spre intrare in sibiu, dupa benzinaria petrom (OMW) ,nu stiu exact, pe stanga este targul

PaulMIG 24-10-11 17:54

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 4661906)
http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...RT&tabNumber=1 . Cat va costa taxa de poluare ? :lol:

0 lei.

Mosneagu 25-10-11 21:17

Cine sudeaza prin sibiu aluminiu? Am ceva de sudat la o cutie de transfer de la un Freelander.. E vorba de o conducta de aluminiu... prin care trece lichidul de racire... si are o fisura, mai bine zis o gaura prin care tasneste apa.
Pe cine ati putea sa imi recomandati?

Jbwkzz 26-10-11 10:34

Quote:

Originally Posted by Mosneagu (Post 4669308)
Cine sudeaza prin sibiu aluminiu? Am ceva de sudat la o cutie de transfer de la un Freelander.. E vorba de o conducta de aluminiu... prin care trece lichidul de racire... si are o fisura, mai bine zis o gaura prin care tasneste apa.
Pe cine ati putea sa imi recomandati?

Vezi ca este un baiat care din cate am inteles sudeaza bine , pe strada Stefan cel Mare , dupa scoala este o poarta rosie, si are o pancarda in curte pe care scrie cu ce se ocupa.... intra intreaba ....

lupalb 26-10-11 11:06

Si eu am auzit de bine de omu` de care zice jbwkzz, merita incercat.

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning