![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Pai...sa vedem :-?? ca nimeni nu stie cum e cu banii ..cel mai probabil va fi ceva in genul peste 2 saptamani :) daca poate sa isi faca lumea timp :)
|
Quote:
|
Eu peste 2 sapt voi fi pe rarau la cabana. Poate sunt doritori... numa sa anuntati din timp.
PS: Tuicomicina este accesoriu INDISPENSABIL !!! PPS: Cazare pe un WE de persoana: 50-60 lei ( 2 nopti), daca mergeti cu masinile voastre, aspiratoare de borduri, le lasati la gara din c-lung, apoi pedalati perpedes vreo 17 km pana pe varf pe traseul "Izvorul alb". Daca veniti cu o masina cat de cat mai inalta(gen logan, etc) puteti sa urcati pana sus pe traseul: C-Lung -> Pojorata, apoi stanga spre statia meteo rarau. Sunt indicatoare. PPPS: Daca e zapada pe deal, uitati masinile in c-lung si luatio la picior ;) PPPPS: Pe deal e numai cazare, caldura, apa, WC si dus. Bautura, mancare, haine, prezervative si iarasi bautura luati de acasa. Oricum, mai vb pe tema asta. |
klez, ce spui tu suna al naibii de tentant....
|
DAAAAAAAAAAAAAA...numai sa ne organizam ..ce ziceti omilor :D suna bine ..numai sa vina si baietii din BC ..din BT etc :) pana acum mi se pare cea mia buna varianta ...
Cand problema e pusa pe masa si totul dea gata ..logic ca e buna :)) |
In limita decentei, pt un w.e. ar ajunge de persoana cam un bulion(cazare,bautura,mancare,tigari si iarasi bautura). Ceea ce nu m-i se pare mult. Exceptie fac cei de prin bt,is,bc care au de batut mai mult asfalt, dar grupati cate 5-6 in cate o masina, iese rezonabil si la ei(ochii). daca va ganditi, dati un raspuns pe sapt viitoare ca sa ii comunic cabanierului sa stie sa puna deo-parte cateva camere.
PS: Ii cabana pastorala (search google: "cabana pastorala rarau"), cate 4-5-6 paturi pe camera, fum de tzigara, alcoale, rock-aiala, etc. Nu va asteptati la lux. pt cat de cat mai mult "lux" este Hotel Rarau, la 300 de metri de cabana. Regim hotelier, preturi hoteliere, mancare la preturi hoteliere, dar conditii asemanatoare(numai ca-s 2 paturi pe camera). |
Din pacate/fericire eu nu voi mai putea fi prezent in perioada respectiva pe Rarau (doar daca nu ninge). Ma duc la un Rally Raid de 3 zile in muntii Calimani cu trupa de off-road-eri. Daca va hotarati totusi sa mergeti va pun in legatura cu cabanierul sa vedeti cum si ce. Ca ghid, puteti sa il puneti pe Adi Mantus sau Kamikaze. Foarte indicat e sa faceti rezervarea cu cel putin 5-6 zile inainte. E perioada de iarna in care toata lumea merge la munte, la zapada, la beute, etc, drept urmare e posibil sa fie ocupat sus.
In speranta ca nu am incurcat/suparat pe nimeni, va urez un ras-viitor w.e. superb. P.S: Pe 21 dimineata vom urca toata trupa pana pe Rarau pentru un paharel de curaj. Daca totusi mergeti si voi in aceeasi perioada si lasati masinile la baza, va putem duce noi pana sus. |
mi'am gasit masina lovita in parcare ... blestemat fie ala (scuterist)!:evil::sad:
|
se pare ca majoritatea din C.D. avem probleme din ce in ce mai mult...eu propun sa mergem si putin la biserica (pentru noi) si sa ne sfintim masinile....pentru ca ele au grija de noi cand sunt cu "ele"...voi ce spuneti??
|
Quote:
|
Depinde pe unde l-ai urcat. Prin Pojorata e proaspat pietruit si tasat vara asta. Au montat langa statia meteo nush ce antene de GSM vara asta. Auzeam ca urcau cu dacia papauc incarcata cu saci de ciment si fier beton. Deci e ok.
Daca ai urcat pe Izvorul alb, adica de la gara din humor in sus... aici iti dau dreptate. Dar cand am fost ulrima oara, acu 2 sapt era inca accesebil si cu un logan. Oricum, daca ar fi sa mergeti cu masinile pana sus, luati-o pe Pojorata. Daca ii zapada, lasati masinile la gara in humor si pe jos. App, tu ai urcat cand a fost adunatura de motoare din Septembrie(parca) ? :D Am auzit ca a iesit show fain ;) |
c gara humor wa klez... esti bat :)) campulung nenea =)) sau vrei chiar sa ne pui la miscare din humor pana in campulung :))
|
Quote:
Campu-lung, campu-scurt, humor, etc. Mai faceti si voi nitzel mishcare. In cazul tau kami, lasa masina acasa si da-i cu praf de mers pana pe Rarau :twisted: |
nu eu eram klez cu motorul, pe mine m-a facut flenduri acum ceva ani un nene cu un ims cand eram pe motor si de atunci ma tot chinui sa-mi adun curajul sa-mi iau din nou...
cred ca iarna asta trec si la 2 roti din nou, dar tot carenata... |
oameni buni... daca e de gratarel pe rarau ma bag si eu... bucatar
sau betiv profesionist |
:)) c descriere ti-ai tras mantus ;)) hai ca bucatar... merge ;)) da ca betziv... nush c sa zic... mai tii minte... e c20let numa ca are turbo =))
|
copii am nevoie de ajutor de la voi
vreau un pret SH pentru o aripa dreapta fata 320i coupe (1994)... poza prostie multumesc anticipat |
Quote:
SH nush.. Pot sa iti sugerez unde sa cauti aripa nou, si un pret informativ.. Deci, 1 data la ELIT cam 280 RON noua (nu stiu daca ti se pare mult sau nu ...) http://www.elitecat.cz/ArticleSelect...rchType=E&L=ro Acela e codul Klokkerholm.. Aftermarket.. Si datele firmei: Filiala ELIT Iaşi: Īncepānd cu data de 23 mai 2007 funcţionează filiala ELIT Iaşi, care are drept arie de acoperire judeţele Iaşi, Botoşani şi Suceava. Date de contact: Telefoane comenzi: 0232 230735 0232 230733 (tel./fax) 0730 585 641 (mobil) Adresa: Str. Livezilor 707317 Valea Adāncă, Iaşi E-mail: [email protected] De asemenea incearca si la BARDI AUTO , si ei aduc aripi, chiar termen de 1 zi daca eu pe stoc la Bucuresti: http://www.bardiauto.ro/localizare.php?judet=26 Vad ca la tine ai orificiu pt semnalizare.. Intreaba-i exact , cu orificiu ( din ce am vazut e cam 130 ron .. ... ) ;) Sper ca te-am ajutat. |
Da s-o infipt nitel in tine cineva...
Daca era intradevar pe scuter, ma intreb ce s-ar fi intamplat daca intra in mine :lol: |
klez... dak intra in tine culegeai ramasite si din scuter si din scuterist :))
|
nu e mare pretul ma asteptam la mai mult :) ms de ajutor stiam ca ma pot baza pe voi :)
acu oare cat m'ar ajunge vopseaua ... dar as vrea sa fie identica ... desi e cam imposibil, no ? @semecristian: esti sigur ca e de coupe, da ? |
Quote:
Deci, 130 RON am vazut pe siteul de la ELIT ca ar costa aripa cu orificiu de`ala.. Am intrat mai devreme pe site la elit, si daca dau E36 simplu, la aripa dr sunt mai multe variante.. cu sau fara orificiu pt semnalizare ;) Vorbeste cu ei , or sa te lamureasca. Cel mai bine mergi personal la ei . Hmm... si la partea cu vopseaua.. nu stiu in iasi, dar aici in SV este mag chiar langa mine , mergi cu codul si iti prepara k lumea vopseaua, vreo nush 35 lei 100g parca.... Tre`sa fie si prin iasi profesionisti... |
tocmai de asta intreb pentru ca nu vreau sa arate #&^$%&!@ urat :oops:
trebuie sa fie aceeasi culoare si sa nu se vada diferenta. prea pretentios ? :evil: dupa cum vad eu astea sunt de "limuzina", a mea e coupe :) ... hai ca'i sunt sa vad care'i mersu' ms. |
chiar vb ieri de c ni s-a int noua in ultima sapt ;)) si m-am trezit si eu cu o mica amenda :)) p copou aseara =)) blestemata fie viteza ;))
Ovidiu... ti-am zis noi ca se rezolva.. stai calm cu vopseaua... se poate matui ca sa iasa la culoare... |
Duminica sau in una din zile la Biserica ...neaparat ..
|
Quote:
Nah...ce sa zic.... ...duceti-va la biserica si va rugati, aprindeti o lumanare... eu ma duc la crashma sa beau... aprind o tzigare... (hop rima) Eu unu mai am de schimbat doar acumulatorii, uleiurile, bara fata de refacut, cateva bucse pe puntea fata si putina atentie la interior. Pe 21 poate ii dau si un polish profesional... Cica e 100% natural |
in puii mei ... la auto remesa .. (amuzant, chiar amuzant) mi'a zis aripa 10 mil si vopseaua 6 mil ... hilar =))
|
Quote:
Da`ai sunat la Bardi sau Elit ? Ce-ai vb cu ei ? |
ieri nu am avut timp sa ma duc la buda :) (cu munca) ... ce sa mai zic de alte treburi ... sper azi sa iau legatura cu ei :rolleyes2
|
Quote:
|
btw ce se mai aude de gratarel????
|
Quote:
la Elit mi'au zis ca nu exista aripa pentru coupe-ul meu cu gaura pentru semnalizare ... sa crap de ras :lol: la Bardi mi'au zis 8 mil numa' pe aripa "la naiba'n puii mei !! ... o zi buna !" :lol: pana la urma am gasit aripa la 130 si ceva de lei si cred ca "aranjarea" ma ajunge cam la 4 batrane ... am pus cutia milei :rolleyes2 in fata blocului Quote:
|
Nu se poate baza lumea pe voi... Ba e prea frig, ba e prea cald... Ba e prea soare, ba ploua... Ba nu am bani, ba am bani-asa ca ma duc la gratar pe malu dunarii, nu pe malu` siretului...
Numa de astea... Soferi la ce va trebuie? Va e friga sa nu va ia garda in somn? Haidetzi we sa fim seriosi... Daca acuma e frig... apai la iarna o sa fie vara? :lol: |
pai cu grataru o sa fie ceva, zic eu, prin preajma sucevei, cand CD iasi o sa faca o scurta vizita pe acolo, dar momentan amanam un pic deoarece vine Braila cu evenimentele sale si....
P.S. Red Celica, nu-i asa ca tu o sa stai pe margine la legale...ca in grupa aia daca picam amandoi, se stie cine pleaca acasa.....sau macar sa incercam sa ne evitam pe cat posibil... |
nu'i asa ca si tu vei sta pe margine ca sa nu plec eu primu' ? :)
|
Quote:
|
pai ovidiu, tu oricum nu intri in aceasi categorie cu mine....esti cu una mai jos...
|
ce sa'ti povestesc ... la naiba :P
|
Quote:
apropo, care merge la braila...din sv si is ca sa stim cum sa ne grupam....in masini... |
eu vreau sa merg ... singura problema e ca s'ar putea sa reushesc sa scap de munca sambata ... ca am si ceva munci. deci mai sigur duminica EU "animal", sambata nu promit sa am disponibil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning