![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
si acu sa ma lamuresc si eu cu o treaba!ce naiba aveti cu fundu meu?al masinii respectiv:lol::lol: din nefericire chargeru inka nu a ajuns in tzeara,dar sper ca pe la jumatatea lunii ianuarie sa il am acas(a se citi in garaj ) |
Quote:
Adik ... NUMAI AL MASINIIII .... cu al tau nu am nimic :lol: :lol: Eh ... inca putin, inca putin :D |
1 Attachment(s)
getaway in bacau.... :)) :)) :)) :))
|
si asta e getaway ???
|
fuge sa nu se faca misto de el....
|
nu eram eu la volan si in primu rand am pus smyleiuri...
|
chill, esti pe cafenea, aici e voie cu comentarii dupa cum crede fiecare :p
|
am glumit si eu man :D
|
Pardon, dar imi poate explica shi mie cineva ce fel de getaway e asta????
|
intreabal pe mertan ca el stie ce e aia
|
salutari bacau... cand aveti timp.. uitati-va pe topicul asta.. si cititi cu atentie..poate facem o treaba si ne intalnim mai des ;) \
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html va salut.. |
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
Vreau sa multumesc in mod oficial in numele celor din Piatra Neamt baietilor din Bacau care au fost ieri la noi in vizita ( se stiu ei) si totodata scuzele de rigoare pt ca nu a iesit chair asa cum ar fi trebuit....a fost la repezeala ...insa e un pas inainte pt. sustinerea noastra ca si comunitate necunoscuta inca pe acest forum....si apropierea comunitatilor una de alta...
Cu siguranta vor mai fi ocazii sa ne intalnim si ideea celor de la Iasi cu intalniri prin rotatie in orasele Moldovei este una foarte buna... cu respect...numai bine |
ma bucur sa aud k si neamtzul e de acord cu ideea de intalnire prin rotatie...
sper sa fructificam cat de curand ideea.. o sa iasa misto zic eu ;) :D abia astept ... o sa propunem la comunitati locale si neamtul pt k merita.. astept in continuare voturile voastre si mai ales parerile ... pt formarea unei comunitati bazate pe prietenie... pt k asta e cel mai important lucru si singurul care conteaza... cu respect... slip din iasi.. |
Quote:
|
cine imi poate spune de unde pot cumpara fibra de sticla in Bacau?
|
Cu totii stim de acest subiect, unii au facut, unii vor face dar pe forum nu sa discutat. Spunetiva ideile, sfaturile, ce masini ati "sfintit", cum e recomandat, cum e mai usor, in ce masini, etc. Eu spre exemplu am avut o expierenta odata similara cu reclama de la Coca Cola daca o stiti in mijlocul unei ierni. Tare nu? :pistoles:
Eu am avut onoarea sa sfintesc un numar de 4 masini binenteles incluzando pe cea personala chiar dupa cateva zile dupa ce am achizitionato. Nu prea pareti interesati de subiectul asta :sadblinky |
Re: Sexul in masina
https://forum.4tuning.ro/28-femei/19587-top-10-bune-masini-facut-dragoste.html
uite ca s-a mai vb si despre asta :D |
Mam uita si eu dar acolo se vorbeste numai de masini aici puteti dezvolta mai pe larg dupa cum am spus mai sus, cate, ce , cum, in fata, in spate, cureririle fiecaruia, etc
|
Mai baietzi am nevoie de cateva indicatii cu privire la obtinerea aprobarilor de pe la Politzie...primarie pentru un eveniment similar cu cel desfasurat la voi
Ma puteti ajuta cu niste detalii?Mai stiu cate ceva si de la cei din Iasi ...poate imi frunizati vreo informatie ajutatoare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mey....nu ca ma laud......dar eu in masina mea nu am facut nimik....ca o murdaresc...in schimb....intrebati-l pe tibi ce au patit masinile lui:)):))
|
Quote:
|
Quote:
Mersi mult... |
noi am pus ca parteneri primaria si politia...bla bla.....si nu ne-au mai cerut bani...dar nici nu ne-au mai tinut parcarea :x .....trebuie sa mergi la primariesa ceri acordul pentru a desfasura o astfel de activitate si trebuie facuta pe o firma..adiq intre persoana juridica si primarie......acolo itzi spune ce si cum sa scrii in cerere.....
|
Quote:
|
Quote:
e 40 lei o spalare de tapitzerie ia gandestete de cate orii |
eu in locul tau i-as cere sa-mi schimbe tapiteria o data la 10 "folosiri" ca se uzeaza si de la prea mult detergent se si decoloreaza;
|
Quote:
de asta, dar am o intrebare . VARULE in asta care am cumparato de la tine ai facut ceva inaite ca sa stiu sau nu ca inca nu am dezifectato :):):):) |
tu cam ce crezi tibi?:D:D: dupa tine asa...
cat despre replica genainei.. tot respectul ;) ;) |
Nu frate ca atunci cand am luat masina aia eram cu Dana si stii ca ea e cuminte si nu puteam prin masini:)......asa ca......ai noroc cu asta.......da....toate la timpul lor:)...mai am timp de acum incolo ca asta care o am acuma e mica si nu am loc sa ma desfasor:))
|
aviz amatoarelor:se pare ca varu are planuri mari.Nu vrea nimeni sa-l ajute?
|
nu mai am planuri....adik nu cu amatoare........ca m-am impacat cu Dana si ......
Aleks.....nu poti sa scoti in evidenta postul asta sa vada si ea daca intra...:)):)):)):)) ====================== multumit asa sefu'?:lol::lol:-aleks |
1 Attachment(s)
sa mai alungam plictiseala asta de pe aici :)) :D :P astept sa vad reactiile voastre :)=))) :peace: :caffine: :headfones :headache: sa vad cate downloaduri o sa aiba :)
|
o aveam ;)
|
acum o descarc, m-ai facut curios :)
|
hahaha :D succes :D
|
bai fratilor, noi chiar dormim?