![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tu din ce club faci parte ? :lol: :peace: ? |
Quote:
Oficial nu fac parte din nici un club.Sunt doar simpatizant al unui club. Cand o sa merit sa fac parte , voi face parte. Alex nu am zis ca sunteti toti la fel , dar sunt cativa care trag in jos clubul. Erati priviti mult mai bine daca clubul era format din 4 masini care atrageau priviri mereu , decat 30 de masini stock. Ca o masina sa atraga priviri nu trebuie sa fie modificata foarte tare , trebuie doar sa ii faci cateva lucruri marunte. |
Quote:
|
Lumea nu a concurat pentru ca se stia ca nu va iesi ceva tare.De asta nici nu au ars benzina degeaba pana acolo.
Cand am fost la Buzau anul trecut au destul de multe masini care au concurat. Sa iti spun sincer , la cat se dau baietii la Ploiesti parca nici nu mai au chef sa mearga pe la vreo legala :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.*********/funny-videos/dr...esc-video_1879
Jackal o sa fie invidios pe tipu din film :lol: |
Pe unde am fst noi alex...pe unde neam dat...sunt destule de povestit..eu unu iti spun parerea mea....Te dai la legale..se fce tam tam..te ia garda la ochii.....mai bine.."undercover"... si o ardem dubios decat atat cat trebuie..si cand trebuie ... Se cunosc iesirile noastre la Bucuresti :))) :)) Se cunosc masiniile care au fost mereu prezente la bucuresti..care au facut show mereu...cu , cai putere.. sau fara =))
ex pt cunoscatori: Opel corsa 2 culori VS Bmw 325i Hel...CURSA CU SPATELE =)) Opel Corsa 2 Culori 1.4 Refuzata la start de Masina 140CP :))) Cu siguranta de Teama.. =)) si continua lista...deci..mai bine cand trebuie..decat sa o ardem dubios..Mai bine 5 Masinii...dar prezente si puse pe "Bahaos" decat 30 Naspete si Degeaba... |
Quote:
|
sa vedem cine te ia :)))))
|
:D boss..cred ca el chiar nu isi face probleme..cand e de mers undeva..la consum...:-P:-P..imi aduc aminte de stickeru ala cu GPL..CLIENT FIDEL..:rolleyes2...asta ca o mica remarca..
|
12 Attachment(s)
O poza pentru Droopy...pozele care le-a cerut CMD pe thread'ul cu subiectul Craiova 402m si am bagat gresit 2 poze si inca o masina care se ducea spre aeroport si nu stiu a cui e...setam aparatul si apoi am vazut ca e de prahova masina.
Felictari pentru victorii. P.S. A'ti mai ajuns la aeroport? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning