![]() |
Re: Fanatik Constanta
ontopic: speram sa putem veni la slatina macar cu cateva masini ca sa fie si filiala din cta acolo:D
offtopic: vladutz ne e dor de claxonul tau........si de tine |
5 Attachment(s)
@blonda : asa se pare, e legea junglei :D azi, intr-un sens giratoriu alt dobitoc era sa intre in mine, in lateral ... mergeam pe prima banda, linistit si el a vrut sa faca dreapta de pe a doua banda, sa iasa din sens ... nu`mi dau seama dc m`am uitat in stanga, l`am vazut si am pus frana ... shaw n`avea nici o treaba :D
@manutza : da frate si mie mi`e dor de voi ! @esna : nu am gasit tricouri negre ... sunt numai rosii si galbene, la 1 euro :) am sa mai caut ... Joi am luat`o pe Ancutza drepat translator si am mers la ITP .. bine`nteles ca m`au respins, pt ca trebuie sa scot distantierele de la roti, sa schimb cauciucurile ( am 185 x 60 si in talon scrie 185 x 55 , deci nu`s omologate ) si ... CLAXONU !!! :D:D:D Au inceput aia sa rada cand am claxonat ! Mwahahaha :D PS : Am pus cateva poze cu polutzu` tunat ! :) Bara fata / spate + faruri :D . Apropo, s`a crapat parbrizu si tre` sa ma duc zilele astea sa`l schimb :) |
mai cauta tricouri sau daca nu camasi cum ti-am zis, desi de preferat ar fi tricourile.
noi am cautat pe aici, dar deocamdata nimic. mai insistam. poate ne dai tu o veste buna :D ne e dor de voi si de claxon :lol: p.s. cu muzica ai rezolvat ceva? ne premiezi si pe noi in octombrie cu ceva la dbdrag? :P |
Quote:
Nu am rezolvat nimic cu muzica, nu am schimbat`o pt ca ma costa foarte mult transportu` din USA si nu am facut nici o combinatie pe aici, inca :D E db drag in octombrie ? Hihi, abea astept sa vad cat scot :) Apropo, gege cat a scos ? |
Quote:
|
Quote:
Ce dif si ce amplificator ai avut ? Tot nu mi`ati raspuns ... in toamna este cumva alt db drag prin cta ? C`ya :* |
pe interioara 3 nu mai poftiti ???
|
Ce sa cautam acolo unde`s toti spargatorii de seminte ? :D
Apropo, mai e activitate, pt ca luna trecuta auzisem ca`s doar cei cu motoarele ... |
@vladut: in toamna la bucuresti
|
vara asta nu prea a fost multa lume cred k de la toamna:shock:
in afara de inerioara 3 mai e alt loc in care se fac liniute ???:?: |
bine ca a venit ct-02-rbp sa zica ce se intampla pe strazile romaniei.....
poti sa zici si numere de inmatriculare, poti sa pui si poze....nui bay..... browser sterge posturile te rog |
Quote:
nu stiu cine esti, dar pari a fi unul din cei care vin, parcheaza, sparg seminte sau eventual fac si o intoarcere in 7 miscari in timp ce altii fac altceva. de pe forum nu vei afla niciodata unde ce si cum. daca activitate nu mai e acolo poate intelegi de ce cei ca tine inca au ramas sa sparga seminte. |
Nu mai fiti asa duri :D Rautaciosilor :D:D lol !!
@esna : inca n`am gasit tricouri pt ca nu am avut timp sa ies ... abia azi am terminat cu itp-ul pt ca a trebuit sa`mi schimb si cauciucurile ... promit ca ma uit zilele care urmeaza Poop si aveti grija de voi :-h |
vladutz tata sa nu uitzi si de mine pe acolo poate imi gasesti si mie ceva ;))) adik un set de faruri d`alea .... cu lupa :D:D:D:D i`am lasat mai de mult o poza lu ancutza cu ceea ce vreau ;))
|
"mancator de seminte " dar nici unu dintre voi nu vroia sa se dea cu mine .....asta inseamna ..dc ? k nu va tine masinile voastre de 2 lei care ati bagat un filtru sport si gata spunteti k fuge de rupe dar nu e asa.....:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning