![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
ma ajuta si pe mne careva cu un tutorial cum sa fac grila (plasa) de la bara plz
|
Quote:
|
baieti am si io nevoie de un tutorial pentru sticla
urgent Multumesc anticipat |
sal....cine ma ajuta si pe mine cu un blueprint pt un ford new mondeo sau mustang.....pls imi treb pt licenta...va multumesc.
|
pt blueprints exista http://www.the-blueprints.com/
|
1 Attachment(s)
Quote:
si inca o problema... cu ce fel de lumini se creaza tipu asta de reflexii??? |
Quote:
|
dar obtin acelasi lucru ca si cand fac direct un vray plan... eu ma refer la cum reflectia luminii intro parte este delimitata de o linie...si in partea cealalta de pierde treptat...
|
eu stiam cum se face efectul acela prin mental ray. cu un map in slotul de la reflect parca..:)
|
caut vrayul pentru 3DS MAX 9 si nu il mai gasesc pe aici. stie cineva pe unde e? sau imi puteti da linkul, sau direct vray-ul? va rog mult de tot, cat mai repede. va multumesc anticipat
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=736 |
Si de cate ori vreti sa vi se spuna ca pe acest forum NU se promoveaza pirateria?
|
Sugestii pentru un magar de randare ?
...ca motor de randare nu pot folosi, am un lesinat de HP P4/1,7G cu mai putin de 1G de RAM. Nu-mi recomandati va rog chestii "googalite", am cautat si eu de m-am saturat si nu am gasit ceva sa fiu multumit. Din dorinta sincera de a ajuta oamenii mai povestesc uneori despre lucruri despre care au auzit. Spuneti-mi mai bine despre cele pe care le-ati testat. Ceva exemple pe langa ar fi de mare ajutor.
Ma intereseaza in special redarea cat mai fotorealistica a texturilor de metale ("brushed steel", "polished", "sand blasted"), podoabe, obiecte marunte, ochelari, nasturi si alte prostii de-astea. Daca exista ceva care sa nu ceara cinci minute pentru fiecare pixel si are ceva biblioteci despre ce-am povestit mai sus as aprecia daca mi-ati da de veste. Fisierele pe care vreau sa le "pictez" sunt format SLDASM. De necaz bun o fi si ceva care suporta DWG sau vreunul dintre acele stupide formate portabile. Mare multamita cu anticipatiune dinainte. P.S. Stiu ca mi-ar trebui o alta masinarie dar dupa cum bine ati aflat nu se mai vand case in America si asta ne afecteaza pe toti; asa ca trebuie sa ma descurc momentan cu rasnita mea. |
1 Attachment(s)
Care are un blueprint pentru modelul asta de nissan
|
nu are nimeni blueprint pt ford focus-ul asta http://en.wikivisual.com/images/a/ab...arp.750pix.jpg
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning