Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

TheBig_X 24-03-07 06:55

Re: Masini - Made In Constantza

Clar ca o sa fie si sa speram ca este si gata pana miercuri ca in momentul asta masina este in 3 directzii.

Psycho 25-03-07 21:30

1 Attachment(s)
ery ... hai k nu am putut sa o urk pe privat .. ->

ERY 26-03-07 09:50

E frumoasa....numai ca este Celica. :)

quick_5hifter 27-03-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 811070)
nu stiu karei problema ta . yo am vrut sa asduk o informatie
si...........stai linistit stiu destul de bn ce masini sia luat andrei kand sia vandut esperou dmx ....asta poti sai intrebi pe ei. si nu crek teai gasit persoana potrivita sa faci misto................da e problema ta.............
a fost doar o informatie.....nu inteleg ce teai atacat asa....
por si simplu am ales postu ala ....si asa mai departe.da ma rog............

asta ce-ar trebui sa insemne? ca eu ma prind mai greu...

PS:cand o sa ma atac eu din discutiile cu "batranii" ca tine, sigur n-o sa vezi scris aici ;) ia citeste din nou postul meu si al tau sa vedem care s-a "atacat"

Psycho 27-03-07 21:09

da shtiu dar seamana cu a ta ;)

ADDOstreet_racer 01-04-07 16:31

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 820150)
asta ce-ar trebui sa insemne? ca eu ma prind mai greu...

PS:cand o sa ma atac eu din discutiile cu "batranii" ca tine, sigur n-o sa vezi scris aici ;) ia citeste din nou postul meu si al tau sa vedem care s-a "atacat"

eu mam referit la faptul k teai luat d mn aiurea ......ptr simplul fapt k am fakut quote la quotul tau . ptr simplul fapt k lam preferat ptr k era legat de aceiasi masihna ........si iti repet dak am 16 ani nu inseamna k nu stiu pe nimeni din lumea tuningului din cta. si nu numai ..........si kam atat k nu vreau sa kreada andrei ka am intrat pe postu asta k sa ma cert ku tn .ptr k si asa am vb destu l ......out off topic........

ERY 01-04-07 21:10

Chiar off topic....hai ...discutati pe mess ca nu e frumos..:)

CT-07-APV 02-04-07 04:27

3 Attachment(s)
Masina mea la 4 tuning days si noul aspect interior/exterior

Doctorul 02-04-07 19:42

arata super bine...felicitari pentru ea

Psycho 02-04-07 21:32

mie unu nu prea imi place ... macar puteai sa o lashi pe butuci .. fara jante e jalnica serios

CT-07-APV 03-04-07 01:07

Ms doctore. Psycho asta e daca atata am putut atata am facut mie imi place cum a iesit si sunt multumit si cred ca asta conteaza cel mai mult. Nu te-am vazut pe acolo cand ai venit?

quick_5hifter 03-04-07 02:17

11 Attachment(s)
APV-ule, ma bucur ca ti-am vazut masina la 4TD! Felicitari, imi place ce a iesit, baza e ok -> restul vine de la sine, putin cate putin ;) !
Alte masini din Constanta - imi cer scuze daca am omis vreuna
(As vrea sa adaug ca, in ciuda faptului ca la 4Tuning Day am avut cu totii parte de mult kitsch sau executie jalnica, masinile din Constanta au dat dovada de mult bun-gust si finisaje de exceptie! Felicitari, baieti, trebuie sa ne mandrim cu masinile voastre!)

CT-07-APV 03-04-07 02:39

Quicky imi pare rau ca nu a fost gata si masina ta pt expozitie, sper ca la anu sa rupi gura targului cu ceva frumos.

leonard 03-04-07 21:36

wow...mertzanul ala e o aparitzie noua...e una dintre cele mai bn facute mashini de acolo....felicitari lui onu (am auzit de la mai multe pers ca e a ta ..sper sa nu greshesc)...turbinele alea te lasa cu gura cascata.....shi ce interior.....e super amshina ..la fel ca shi a celorlaltzi constantzeni.....chiar am avut ce arata acolo!

ADDOstreet_racer 04-04-07 00:06

[QUOTE=quick_5hifter;830421]APV-ule, ma bucur ca ti-am vazut masina la 4TD! Felicitari, imi place ce a iesit, baza e ok -> restul vine de la sine, putin cate putin ;) !
Alte masini din Constanta - imi cer scuze daca am omis vreuna
[I](As vrea sa adaug ca, in ciuda faptului ca la 4Tuning Day am avut cu totii parte de mult kitsch sau executie jalnica, masinile din Constanta au dat dovada de mult bun-gust si finisaje de exceptie! Felicitari, baieti, trebuie sa ne mandrim cu masinile voastre

bravo baieti ........din nou bravo andrei . Foarte frumos bodykitu ..cu care tei laudat ......pia....Frumos imi place bara cum a iesit cristi .te felicit ptr culoare .... si ma bucur k am avut prileju sa ajut la asa o masina ...........poti sa pui si o poza cu portbagaju te rog frumos...... .inca o data bravo BAIETI .....

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning