![]() |
Re: Constanta - Accidente
1 Attachment(s)
acum 2 - 3 minute la pescarie ... un matiz a intrat intr-un ford d-ala suspendat ...
|
daca nu vedeam poza, nu credeam ca e cineva capabil de asa ceva...:shock:
|
cum a putut sa intre asa nu imi explic.drept la tinta http://photos1.blogger.com/blogger/1.../accident1.jpg
mai multe poze aici |
hai baieti repede ...primim comenzi , ce vreti de pe fiesta?..pana nu o ridica aia...mergem la dezmembrat:))))
Eu ma tot gandeam ca o sa pice intr'o zii..una din astea ...dar uite ca nu a picat ea , ci , sub ea |
:)) ba ce tare cum dreaq a ajuns acolo mah
ce era soferitza sau sofer |
Se duce draq condusu in orasu asta ieri a dat masina peste mine si prietena mea in mamaia la butoaie pe mine ma luat cu oglinda si pe ea a calcato pe degetu mic cand am vorbit cu politaiu cica 6 morti doar pe viua de ieri. apoi pe varianta am vazut doua dacii lovite frontal sange pe usi. Aveti grija cum conduceti.
PS numaru lu ala care a dat peste noi TL 61 ALX feritiva |
daca il gasim ii facem pana ..mama lui de sofer prost :))
|
la intersectia mircea cu mamaia un jeep grand a intrat intr-o masina de pompieri
jeepul nu mai avea bot masina de pompieri pierdea apa sin rezervoare |
eram shi io pacolo ...dar am ajuns deabia dupa ce sa intamplat accidentu....miera mila de cherokele ala
|
si care a fost de vina in accident .....?
|
lol oare kre o fi fost d vina tinand cont k pompierii au prioritate in intersectii dk sunt in alerta ....
|
Quote:
|
Quote:
stiam ca au prioritate a fost mai de mult cand o salvare a omorat`o pe una .......si salvarea nu era in "misiune" |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning