![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
bv mihai imi place mult culoarea golfului .... arata foarte foarte bine ... spor si bafta .
|
sa si pt mine nsite praguri p golf4 in 4 usi ce pret? ms
|
2 Attachment(s)
Salut Mihai!Spune-mi te rog frumos,poti modifica bara fata si spate la un stilo ca cele din poze?astept raspuns pe pm.Multumesc frumos si felicitari pt lucrari!
|
4 Attachment(s)
eugen_empty, nu fac praguri.
Preparatul ai pm. bad boy passat 2005, urmeaza un suport pentru 3 ceasuri pe stalp. |
tocmai am primit un mic filmulet de la un baiat caruia i-am facut un bad boy pentru o dacia logan cu ceva timp in urma. din pacate a avut un accident nefericit cu capota si daca tot trebuia schimbata s-a gandit sa faca si testul fibrei. rezultatul este cat se poate de concludent
bad boy ghetto tuning enjoy! |
Vai de viata mea e extraordinar de tare ! Am ramas uimit cand am vazut cum dadeau baieti cu capota de pom si nimic , si un metal il rezolvi mai repede ca fibra asta care ai lucrat-o tu.
Felicitari. E ceva secreu sau sandwishu isi face atat de bine treaba ?? :oops:Lasa-mi un raspuns pe pm daca poti si esti dispus bine intales. Numai bine,Cu respect.;) |
Quote:
Congrats!!! |
Copacul...e dala de curge chestie daia lipicioasa pe masina asa a fost ales respectivu' RAZBUNARE:))
|
2 Attachment(s)
Masina in cauza este un VW Passat 3BG sunt interesat urmatoarele (Amenda pt ele) :
Bara fatza clean si de umplut grilele laterale Bara spate clean Bad Boy Look |
2 Attachment(s)
uite si doua poze cu masina vopsita, surprinsa intr-o parcare la mec
ai pm cu preturile. |
salut
nu am urmarit tot ce ai scris pana acum insa vreau sa te felicit! imi place foarte mult grila fara sigla la skoda. am o octavia 2 si am avut un accident si trebuie sa inlocuiesc toata bara fata. cam care sunt preturile pe care le practici pentru o bara fata custom si eventual si o grila de aia frumoasa? astept p.m. |
Salut. M-ar interesa si pe mine niste chestii la un Golf 4 . O sa pun poze cu ce vreau :
1 . Bad Boy Look gen https://s1.postimage.org/x3t3r.jpg 2. "Bad Boy Look" la haion https://s3.postimage.org/3Mxf9.jpg 3. Bari Clean : https://s4.postimage.org/IX04S.jpg Da-mi te rog un PM cu preturile fiecarora . Mersi frumos. Astept raspuns. |
6 Attachment(s)
v-am raspuns
- bad boy dacia logan (pentru baiatul care a dat cu ea de copac) - facut loc la niste jante mai late pentru cielo - suport 3 ceasuri pe stalp, vw passat 2005 |
Felicitari pentru premiile de la Alba....
|
2 Attachment(s)
Salut. Cateva intrebari nevinovate:
Cat costa urmatoarele pentru Toyota Corolla E12: 1. Prelungire roof spoiler (prima poza) / unul custom (poza 2). 2. Vopsit etrieri 4 roti culoare rosie. 3. Prelungita capota (bad boy look) 4. Suport 3 ceasuri suplimentare |
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning