![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
cata atentie la detalii, cat interes.
|
Quote:
Cat despre observatiile tale, tine-le pentru tine. |
unii nu vad munca omului e mai usor sa zica k se inspira ...si dak se inspira ce .... pana la isi imprima propria ideea asupra sursei de inspiratie ..... nu o lasa la fel
|
1 Attachment(s)
am scos poza asta la imprimanta si am mers cu ea in mana acolo ^_^
|
very funny ..... cred k era invizibila k eu nu am vazut-o ;)....oricum bravo sid tineo tot asa,k ai talent 8)
|
1 Attachment(s)
Poza respectiva nu a fost planuita, s-a parcat la KG si asa a venit si ideea. Daca ai fii vazut masinile la inceput cum erau trase te bufnea rasul si cred ca oricui ii venea asta in cap. O poza la gramada. Regret ca nu le-am bagat pe toate, restul erau sub pod. Probabil asa s-a intaplat si la wagenwerks si nu vad ce e asa de extraordinar. Chiar nu e mare branza.
Attachment 1326897 |
Sydule, eu nu am zis-o la rautate, doar ca admiram niste masinute ale oamenilor sa mai fur si eu cate ceva de pe la ei, o idee, o melodie, ceva... si am vazut poza asta...si tocmai ce ma uitasem la pozele facute de tine. De-asta am si zis ca uite, am gasit o poza facuta cum ai facut tu, si se asemana foarte mult ideea.
Daca voi considerati ca toti ceilalti care nu sunt din MR Valcea si scriu pe topicu` asta o fac cu rautate, atunci o sa rog un moderator sa imi stearga posturile, sa nu cumva sa deranjez. Eu daca scriu , nu scriu sa atac pe nimeni, si nu scriu cu subinteles. In fine... frumoase poze. Voiam sa te intreb unde ai reusit sa te urci sa faci poza respectiva... yg.alex: nu ma lua la misto , ca iti pot returna favoarea. |
Nene ce e aici :)) oamenilor.. mai chill man... Teo Misto pisicutza :D Cand o sa fac urmatoru beat pt Midnight racers valcea o sa tin cont sa fac piesa mai agresiva ca pisicuta ta,ca poate face Kalu filmare la pisi tau si tre sa fiu pregatit cu Instrumentalul :D. Foarte misto masina...Tot respectu meu Teo... Baieti, cand mai aveti un loc in masina mai luati-ma si pe mine la Midnight racers la intalniri :D O zi faina tuturor :P
|
2 Attachment(s)
Cu rabdare si migala au iesit astea: BMW E36 M-Packet WST by TEO @ AXDesign
|
Bre baieti, voi nu va duceti miercuri la intalnire 4Tuning Valcea?de ce? ca am vazut ca nimeni din midnight nu a scris prezent acolo?
|
|
Quote:
Alex, nu puteai sa te abtii a? :))) |
6 Attachment(s)
Si restu: vor mai urma, momentan se mai lucreaza la ele
|
ce inalt e golfu pfff e de marfa masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning