![]() |
Re: Diverse poze/filme
Dragos hai cu pozele cu mustangu!!8)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La cererea Coltz-ului... ;)
|
1 Attachment(s)
Si inca una superrrr tareee!
|
Multumim Multumim 8) 8) 8) 8) 8)
|
@taz..dupa cum am vazut si prin alte parti, nu sunt singurul caruia nu ii plac dungile... dar de mine te-ai luat, altora nici macar nu ai zis nimic ;) noi sa fim sanatosi
dar oricum, uite o idee, daca imi permiti: vopseste si bandourile fata si spate in culoarea caroseriei. poate si manerele usilor. si poate, daca am vazut eu bine, mai introdu tips-urile sub bara ca nu dau bine asa iesite. scuze daca iar am zis ceva ce nu trebuie, dar voriam sa iti arat ca incerc sa iti dau si sfaturi bune ;) |
Quote:
|
Quote:
|
nu neaparat va arata ca una din aia...daca sunt facute bine, iti arat masini cu bandorui facute super bine si nu se vede. dar macar la roshu nu cred ca se vede asa usor. poate la alb, arginitu..smad.
ps: ne vedem cand om putea..eu ajung pe la sala mai rar... |
Eee... asa mai merge fratzilor!
Am impacat si capra si varza (e doar o vorba... nu ca ar fi vreunul din voi vreo varza :lol:) |
acu' te umfli tu in pene ca ne-ai impacat?? ma lashi? taz ia hai mah pe el sa vada ce si cum e? crezi ca ~aprox 200 cai putere adunati (rosu cu dungi albe :P +bleumarin) ii faci mah? vezi poate imi pun intr-un uichend varianta race a softului (+ ~50 ps) si ti-o dau la nananaa!! :P
|
Shantzule asteptam pozele de acum o saptamana!!!:evil:
|
taz e kitsch rau ornamentu ala. :D
|
26 Attachment(s)
imi pare rau pt intarziere ;) dar am fost plecat ;)
|
:-) Asa si inca o data nu puteti sa vb la diverse discutii !
Shantzule mai pune niste poze |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning