![]() |
Re: Discutii despre masini
da..cum sa nu..crezi ca eu sunt de azi pe planeta asta?
140 de cai tractiune spate, cutie sport, greutate la fel ca mine. daca e in mintle ei, imi dai 1-2 masini. |
Quote:
|
pai si daca nu e in mintile ei, de ce sa ne dam? care e rostul? stii ca nu prea ma dau..
eu astept sa repun masina pe roti in stare perfecta (si va iesi chiar mai bine decat era inainte ca ii voi curata turbo si EGR) si il caut pe vecinu... si cam atat. am eu in orgoliu sa fac un aspirator de femei din ala :)))))))) oricum, am mers vreo luna cu un Hyndai 2.0 si 136 de cai. modelul precedent. si tragea bine, dar mai mult imi place cum trage a mea. si cupluuuuuuu.. oricum f. tare masina ta. si coupe. imi place mult. sunt curios, poti da pe PM cateva detalii, cu cati km, ce pret, ce prob are? merci. chiar imi place. mereu mi-a placut E36 si motorul asta. stiu motorul de pe vremea cand un urs cu motorul asta cam batea totul prin Ploiesti. posesorul de atunci are acum un alt urs f.f. tare ;) |
Mmm ........ ;)
|
cum adica daca te fac si eu tazule?! Cu 318i-uri mai noi n-aveam treaba nici inainte de chipuiala, e drept ca al tau e is.
|
si deci ai cipuit-o?
Donule maine plec la Cheia. daca rvei sa vii, ai nr meu de telef;) |
intr-un final da.
|
si acum? la cat ai ajuns? siuncer. eu am zis sicner la cat am ajuns dupa cip cirip. si unde ai facut-o?
|
Quote:
Il cunoastem, e tovarash cu noi...! Mereu ne bucura okii cu minunata mashina. |
mda...e tovarsh cu toti. asa e din liceu. vorbim de actualul posesor, da? cel care a avut 318is...urs.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu Tzuica Sau Cu Wisky?;)
|
bogdan, +10%, deci cam 155-157 CP si 207 Nm de la dimsport. tu cat ai ca eu nu stiu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning