Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 07-04-07 01:10

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

Mda....eu niciodata nu aflu primul...:anger:
Desenul e OK, in special cu privire la evazari si praguri!
@protuning: Sarboatori fericite si tie! sper ca faceti pauza macar in primele 2 zile de Paste...

@AK-ZER: ai dreptate, dar sper sa nu fie un repros...

@LKS: o sa iasa! si eu presimt :D .

shantzu 07-04-07 19:43

wow... incredibil cum arata :shock:
pana acum am vazut doar proiecte pt partea din fata si laterala.... :shock:
pt spate nu te-ai gandit la nimic ? :rolleyes2

quick_5hifter 08-04-07 01:21

Vom gasi si pentru spate ceva, bineinteles, dar momentan evazarile laterale si partea din fata vor necesita foaaaaaarte multa munca...
In plus, pentru a alege un model de bara spate, trebuie o poza cu evazarile din spatele masinii, ca sa fie facut desenul cu evazari cu tot...oricum, protuning a promis ca ne tine la curent, deci vom vedea aici, toti odata evolutia lucrarii :D

frozzen 08-04-07 04:14

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 841031)
Vom gasi si pentru spate ceva, bineinteles, dar momentan evazarile laterale si partea din fata vor necesita foaaaaaarte multa munca...
In plus, pentru a alege un model de bara spate, trebuie o poza cu evazarile din spatele masinii, ca sa fie facut desenul cu evazari cu tot...oricum, protuning a promis ca ne tine la curent, deci vom vedea aici, toti odata evolutia lucrarii :D

parfum...sper sa iti iasa cel mai marfa ticozaur! iti tin pumni

Opportunity 10-04-07 22:37

bine asa alexe:Phai ca vorbim..la o bere

yulydelacamp2005 11-04-07 00:29

frumos desen ... sa vedem si fapte ... realitate !!!
mult spor la treaba ...

Eugen_TL 11-04-07 13:33

am si eu o intrebare ! citisem aici acum ceva timp cum ca ai vopsit masina la un bun vopsitor din CT ...care lucreaza si ieftin si f bine ... si parca ERY a confirmat acest lucru ! nu mai gasesesc unde ai spus despre vopsitor .... deci niste date imi poti spune? pe privat daca nu aici ...un nr de tel MS

quick_5hifter 11-04-07 17:32

Eu zic ca pot scrie aici, poate mai sunt altii din zona interesati. Sper ca moderatorii nu se vor supara, iar in caz ca da, ii rog sa stearga si revin cu un PM.

Este vorba despre Leo, are atelierul pe str. Dorului din cartier Coiciu (numarul strazii nu-l stiu exact, dar oricum este un nr. apropiat de 80).

Acum 2-3 luni a obtinut o diploma de vopsitor in Ungaria, ca dovada ca e bun profesionist.

Numarul lui de telefon e 0722.293.131. Are preturi foarte bune, zic eu (si nu numai eu).

PS: in ultima vreme vad ca multa lume apeleaza la el... ma refer la cei din "bransa" :lol:

Multzam yuly, frozzen, opportunity!

Eugen_TL 11-04-07 17:51

ms frumos .............

peter 18-04-07 22:27

hai cu TICOzaurul !

protuning 19-04-07 01:27

8 Attachment(s)
de azi aici puteti vedea cum evolueaza lucrarea la ticoul lui Quick!!!!de inceput ne-am apucat de partea din fata a masinii.aripi fata si capota astept pareri!

ERY 19-04-07 12:26

Inclusiv Ceres si-a vopsit STI acolo (la LEO)...iar acum i-am dus o noua masina la prelucrat...o sa pun niste poze cu ea cand va fii gata...saptamana viitoare. :)

ON TOPIC: Nice Rims...:D

bodyspeed 19-04-07 12:33

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 859543)
de azi aici puteti vedea cum evolueaza lucrarea la ticoul lui Quick!!!!de inceput ne-am apucat de partea din fata a masinii.aripi fata si capota astept pareri!

dap.. abia asteptam,.. sa vedem niste poze .
bafta in continuare..:D
si abia asteptam sa vedem ce o sa iasa....:D

Outta Control 19-04-07 13:47

Ma da voi sunteti nebuni? Ce vreti sa faceti din tico asta? Lasand intrebarile laoparte, iese super jantele o fac mult mai mare si mai impunatoare. Spor la treaba!!!

frozzen 19-04-07 16:00

da asa da:D abia astept sa vad masinutza gata!! Quick...u lucky guy :D

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning