![]() |
Re: kitch tuning din bacau
1 Attachment(s)
Sper ca nu voi bate campii cu asta. Daca va uitati la bara spate a daciei break, veti vedea ultimul spoiler tunat facut de rieger. :D :D :D
A, si bara fata era facuta tot la fel, da nu am apucat sa o pozez. Attachment 252940 |
Quote:
|
[QUOTE=Outta Control;858387]Sper ca nu voi bate campii cu asta. Daca va uitati la bara spate a daciei break, veti vedea ultimul spoiler tunat facut de rieger. :D :D
Vreau si eu kit de asta de la rieger ca e suuuper criminal! :D :D :D |
e din tabla? :)
|
si are gauri k prize de aer date cu bormasina:))
|
Quote:
Quote:
posturile offtopic vi le voi sterge si le insotesc de sanctiuni e top de kitch tuning: postati poze cu masini pe care le considerati a face parte din categoria asta, sau comentati vis-a-vis de pozele postate pe forum, eventual daca nu aveti poze descrieti masina vazuta, cu nr de inmatriculare, etc... intr-un cuvant, aduceti contribuite la dezvoltarea topicului, nu transformati toate topicurile intr-o mare cafenea. este topic creat special pentru discutii, va rog sa va limitati la el |
2 Attachment(s)
Baieti ia sa vedeti o Dacie REA din fabrica!:lol:
|
o fii uitat sa puna b si k....eeee la romanii totul e posibil
|
da rea al draq cu vro 60 cp sau nujt kt are :))
|
dacia (b)rea(k) a mai fost postata si in sectiunea cafenea si cineva zicea pe acolo ca e o idee nu destul de proasta astfel incat ca respectiva masina sa fie postata in sectiunea kitch
comparativ cu alte masini care au fost dezvaluite in acest thread nu cred ca ea are ce cauta aici... idee mi s-a parut si ink mi se pare interesanta o mik "ghidusie" de genul asta nu cred k poate cataloga o masina drept demna de sectiunea kitch.. dacia rea e a mea... |
ai absoluta dreptate ... dooms.:!:
|
Am vazut de mai multe ori un tzaranoi cu un A6 vishiniu care avea scris pe portbagaj cu litere de`o shkioapa : QUATTRO. MAAARE cat casa...Wooww, it must hurt to be him!
|
http://photos.hi5.com/0003/941/397/1Smy9p941397-02.jpg
Am si eu un Ferrari de vanzare......clientzi ceva ceva.... |
(Hai k il iau eu!Cat vrei pe el?Mai negociezi ceva?
Dar ce motor are?Din ce an e?) e tare romanul,na o fi si el fan Ferrari! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning