![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Axul de Bburago (poza 1) este subtire
Roata de Maisto are acel orificiu gros(poza 2) Cum pot face sa le adaptez? Scuzati calitatea pozelor...facute cu Sony Ericsson W205 |
Sacrifici un set de jante Bburago de la care tai centrul (fix bucata in care intra axul) si le lipesti in interiorul jantelor Maisto. In felul asta pastrezi rotile functionale.
|
Multumesc de sfat :D
|
tocmai am curatat de marker 5 geamuri ale unor machete cu periuta de dinti si pasta de dinti ...s-au matuit putin dar sa meritat efortul ...fara zgarieturi...doar foarte putin matuit...acum incerc sa fac rost de pasta de polish ...o sa revin cu poze
|
Quote:
vrei sa se si roteasca daca da atunci incearca sa pui sistemul de prindere de la maisto pe bburago |
ideea era sa pun rotile de pe Maisto pe Bburago dar cand este nevoie sa le dau jos si sa le folosesc....pot face ceva?
|
4 Attachment(s)
as avea si eu o nedumerire:???: ,stie cineva sa imi spuna ce firma (gen bbs sau oz nu maisto sau bburago)sunt jentile din pozele urmatoare(stiu ca seamana cu cele koning podium dar nu sunt de genul ala)?precizez ca in mijlocul fiecarei spite e cate o taietura (in poze nu se prea observa):arrow:
scuzati claritatea pozelor:oops: |
1 Attachment(s)
Eu as zice ca seamana cu niste Oxigin. Nu mai tin minte denumirea modelului, dar cred ca le gasesti pe site-ul lor.
|
nu-mi spune ca ai pus o codita de rechin pe Logan...:no::no::no::no::no:
:mad::mad::mad: |
Quote:
nu stie cineva sa imi zica de jenti? |
Quote:
vezi ca ai primit un raspuns pe pagina trecuta :rolleyes: |
Quote: