![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Nu cred ca nici o masina din cele enumerate de tine are 800HP!
Si parerea mea este aceasi ca al lui Alex23.. tu de fiecare data il idolatrizezi pe Iustin! |
Quote:
|
Quote:
- n-ai cu cine sa te intelegi :) Curios sunt cand ti-a zis dgh-u ca are 800 de cai :) |
Bai oameni buni, lasati iepele si cai in pace, de povesti scoase din burta suntem satui toti.....asa se nasc bolizii.:-)
|
in loc sa il felicitati pe om ca a reusit sa bata un M5t cu 2.5 24v t ...voi criticati calitatea asfaltului si gasiti motive pentru infrangerea DGH`ului .....
|
DGH nu are 800 cp in primul si in primul rand;) are undeva pe langa 550cp dar nu vreau sa vorbesc prostii;) si in al 2-lea rand nu conteaza cati cai are important este ca a luat bataie:) inca o problema....dak spui tu ca are 800cp de ce a luat bataie de la WPP? care are tot pe undeva pe la 550 dupa cunostintele mele...nu dau date fixe(deoarece nu am fost eu la testul dyno sa vad cati cp au scos) In fine nu va mai certati...Victoria este victorie! Felicitari Iustin tine-o tot asa si ai grija ca o sa iasa balaurii in curand! Multa bafta cu proiectul!
|
Calimero pentru cultura ta generala DGH cand a terminat masina a spus ca are in jur de 520-530 de cai in nici un caz 800! Gandeste-te putin... cu ce presiune ar trebui sa mearga ca sa scoata 800 de cai? Si iti spun sigur ca , KLI are mai mult de 450 de cai!
Sa nu mai poluam topicul omului! Pana la urma KLI a castigat doar o batalie din razboi...!Si speram sa vedem ce va face KLI de 1MAI la mare.. unde vor fi foarte multe masini de calibrul lui! Respect si imi cer scuze daca am suparat pe cineva! |
Quote:
|
E clar...aici sunt socoteli d-alea cu sasa cai cu d-alea...
|
da` voi stiti sigur ca l`a batut pe baiatu cu porsche`u de buzau ?
|
Quote:
|
Prea multi aplaudaci..:shock:
|
lasatine cu destea!! lasati pe Iustin sa isi faca masina!! nu mai conteaza cat are fiecare!! la facut ce sa ne mai contrazicem aici!!
|
1 Attachment(s)
iustin vreau si eu poza asta rezolutie mai mare...
posteazo si tu aici ... MS |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning