![]() |
Re: Help Thread
Si din Deva de langa LukOIL pe Calea Zarandului si din Hunedoara, langa statia ITP de langa Petromul de la iesire din oras.
|
CIne are filme multe si ma ajuta si pe mine sa umplu un hdd?:sad:
|
Quote:
|
uitasem sa mentionez...un hdd de 1.5 TB.Deci...emai simplu de copiat de la altii decat de downloadat 8)
|
Are cineva un sticker cu marul Apple? Pe al meu au incercat sa mi-l fure de pe luneta si mi l-au rupt.
|
Quote:
|
Salut,
Cine ma ajuta si pe mine cu 3 cupoane rabla? Mersi |
daddy iti iei alta partenera?:lol:
|
am si eu o intrebare? cine mai vinde prin deva sau hd, odorizante auto california scents? la ce preturi si ce feluri!:)multumesc!
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare,
Am o micuta problema, cine ma poate ajuta. Dupa accidentul care l-am avut cu masina nu imi mai functioneaza ABS+EDB+ESP+ASR+ MSR+ Hill holder , pot sa-i fac eu ceva fara sa o mai pun pe tester ? Are cineva vreo idee ? Singurele piese care au fost afectate dupa accident sunt :bratul dreapta, janta,farurile , radioator si alte nimicuri , dar dupa radiator nu sa atins nimic . Multumesc anticipat ! |
Iti trebuie musai tester sa vezi exact ce erori au ramas stocate pe ECU, sa le stergi, sa faci apoi test pe fiecare in parte sa vezi care merge, care nu.
|
Quote:
|
noh care ma ajuta si pe mine? :???:
cand incerc sa comunic cu cineva pe messenger, in fereastra unde scriu eu (partea de jos) se vede scrisul dar dupa ce dau enter, nu se mai vede nimic. stie careva din ce cauza? am incercat mai multe versiuni de messenger de la 8.0 pana la 10 si e la fel, ce sa mai zic ca mi-am reinstalat si windows-ul, aveam Xp, apoi l-am reinstalat a dat cix iara, mi-am instalat win 7 si tot la fel...ce pana mea are? stie careva?..plssssssssssssss Helpppp ca fac peri albi :( |
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning