![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Quote:
si CC-ul mi s-a parut de la bun inceput un designt fantastic si chiar o surpriza placuta din partea vw... |
Cu Q5 au dres-o, da, dar nu suficient. Un Touareg este mult mai aratos (modelul nou). Oricum, observ ca pe la noi n-a avut succesul Q7-lui, ca totusi, bossului nu-i place Q5, 5 e mai putin decat 7 => rade dusmanu' de el.
Passat CC este o masina frumoasa (nu pot sa zic ca ma omor dupa stopuri, dar overall este frumoasa). Este o masina cu care VW a iesit din tipare, o masina de care eu unul am ramas placut impresionat cand am vazut-o prima oara. |
Poate omul chiar nu are gusturi...:rolleyes2
|
Nu ma bag in discutia despre Q7, Q5, X-series, dar...sa afirmi ca Passat CC e urat...blasfemie curata :evil:.
|
in afara de fiat multipla,vechiul ford ka si ssang young-uri,despre care s-a tot vorbit,pot spune ca si bmw x6(care e mai degraba tanc),audi q7 si vechiul audi TT sunt niste masini nasoale
|
2 Attachment(s)
Daca e vorba de design, CC-ul mi se pare ok. Nici TT nu e uratel, mai ales modelu asta recent. In schimb "noul" Chevrolet Spark e urat cu spume!!! In poze e atenuata senzatia, dar pe viu e... bleah! :x:x:x
|
In comparatie cu vechiul Spark e ciudat cel nou sa ti se para mai urat..Logan MCV e urat profil spate
|
Quote:
+1 pt MCV (doar d-aia e masina ieftina, au facut economie la design, si a iesit un fel de dulap). |
CC-ul mi se pare urat,de exmplu Spatele,e hidos rau,e un Passat tras de par de toate partiile,mie unul nu-mi place.Polo e frumos,e simplu,mi se pare mie frumos,probabil am gusturi mai ciudate :lol:.
Nu e vorba de vulpe,struguri,stai linistit ca nu ma supar.;) Ca si modele ce le consider frumoase : Alfa Romeo GT,Alfa Romeo Brera,Ultimul model de Megane,Chevrolet Cruze,Opel Astra 2010 si mai sunt.. Paul- N-am,ma gandesc ca ar trebui sa-mi sterg contul nu ? Doar e forum de conducatori auto,nu de pasionati. :) |
dar ce ziceti de chinezariile GEELY si GREAT WALL?mie mi se par foarte naspa cu tot designul lor asiatic
|
Mie unul noul x3 imi place, nu e chiar urat dar nici nu este cea mai frumoasa masina din lume.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)