![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Sau schimb cu jante cu 9j pe spate
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai trebuie o diferenta considerabila pana la 650 si vreau ceva pe 16
|
Quote:
in bani astea intra si masina? |
Bineinteles
|
fratilor ce ninge:sad: maine nu mai pot sa ies cu masina :cry:
pana miercuri sper sa se deszapezeasca |
nici eu astazi nu am putut sa ies,am ramas suspendat cu scutu in zapada si rotile in aer :lol: am impinso inaoi deunde am scoso si am lasato acolo,pana maine cand iau lopata in mana :twisted:
|
Salutare baieti
Pana la urma am rezolvat cu amestecu' bogat si zdranganitu' de pe esapament:DAm schimbat toate filtrele si consumabilele, dar am vazut ca era sonda lambda cam desfacuta si intra aer pe langa ea. Citea foarte mult oxigen in gazele de evacuare si injecta si mai multa benzina, de-unde si atata abur la esapament. Ok, problem solved:D. Acum asta a disparut dar ralanti-ul tot joaca putin. Pe turometru de-abia se vede, dar se cam simte in interior:???: M-am uitat si la esapament si odata la cateva secunde da un "puf" de gaze mai tare decat restu'. Am impresia ca trebuie sa reglez avansu'. Eventual si cureaua de distributie+intinzatorul schimbate. Pe cine recomandati sa-mi rezolve problema:?: As apela la Jan. Stiti cumva daca are lampa stroboscopica? Multumesc:D |
Mi-am adus aminte ca, mai exista un centru de dezmebrari ,pe care multi nuprea il stiu,si acolo au multe masini.Aceste dezmembrari se afla pelanga sediu RAR mehedinti daca stiti voi unde-s dezmembrarile dacia,acolo sunt si cele de straine.olegu care m-ai intrebat de,dezmembrari incearca si acolo pt ce ai tu nevoie poate o sa agsesti
|
unde e mai exact?dupa rar?(pe strada aia unde se fac actele?)
alternator pune si tu poze cu masina |
Quote:
|
ce masini sunt pe acolo?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning