![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
si am intinzatorul vechi ma duc sa fac o poza:D dar nu acum |
hai ca e simplu de facut :D ..demontezi jumate de schimbator si o sa-ti iasa ;)....hai ca eu ma duc sa-mi vopsesc bascula care tine shockul ALB mat :D si sa vad ce mai gospodaresc pe la bike :P
cheers, later ;) |
Quote:
ca m-am indragostit de bike-ul tau |
logic ca vine mai frumos cu un intinzator "de la mama lui" :P dar prob e ca intinzatorul se prinde direct in cadru.. e o gaura cu filet..(in spatele prinderii rotii) iar cadrul meu nu are... deaia am obtat pt un schimbator modificat.. si-si face datoria.. eu sunt multumit de el:-??
|
2 Attachment(s)
si cum ziceam...
RIP TROCARICIUL.... viitorul proiect... date tehnice mai multe.. nu dau:))) |
Quote:
Vrei sa-ti faci chopper ?? |
dap... am totul strans... astept sa vina montatii de furca... si aparatul de sudura de la unchimiu ca al meu e bulit.. si pe marti miercuri.. ma apuc de ea:D sper:-s
aaa.. si mai e problema cu lantul=)) dar se rezolva ea:) |
parerea mea e ca sunt naspa unghiurile :) mi se par ciudate si o sa stai nasol pedaland......... Hai ca iti desenez eu unu :) cum mi-l imaginez eu...
|
baga... sunt dispus la proiecte:)) faza e ca am masurat.. si am facut cu ajutorul scaunelor pozitia exacta (si era asa cum trebuie:X:X:X:).. in desen poate e dereglat putin.. nu zic nu... oricum.. se mai schimba treaba.. incep sa lucrez de la roata de spate.. spre fatza...
daca te uiti la trocarici.. exact pozitia aia o vreau si pe asta.. doar ca putin mai drept.. stateam prea intins... o sa trag ghidoanele spre mine cat trebuie.. in asa fel incat sa stau cum trebuie:X |
Quote:
cred ca o sa fie un succes choper-ul |
tocmai am realizat ca lantul o sa-mi treaca fix pe sub fund.. undeva la maxim 10 cm.. deci partea de sus a cadrului.. locul unde sta saua.. o sa fie ceva mai ridicat..:P initial nu era gandit axul pedalier asa sus:P de aici a venit problema:P
si cum ziceam.. masuratorile.. nu sunt exacte:)) se mai schimba:D |
1 Attachment(s)
ceva de genu am eu in cap :D...si ar merge pe spate o roata din AL de scuter ceva :D si un cauciuc frumos :D si pe fata se gasesc "cauciuce" cu Flames ;) :X
|
stanga sus... arata stock... stanga jos... interesant.. dar de unde masina de indoit?:)) ar fi varianta cu autogenul.. dar ma chinui rau...
dreapta jos.. e ciudata teava aia...:P pe spate... nu o sa fie de scooter... o sa fie altceva:P |
http://www.fordforums.com.au/showthr...1247098&page=2
uite aici un forum FOARTE interesant :D o sa te ajute mult ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning