![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Bogdane aia e finala? :))
PS : daca te mananca in dos si vrei sa treci pe 4 * 100 am niste jante CRIMA pt tine ;) |
Yeap..aia va fi finala8)..ma astept la un sunet bestial,asa,fara nici-o sita sau toba:-)
Momentan nu trec pe 4 prezoane..mai vedem cand ma mai recuperez din palme:rolleyes2..insa o poza cu ele n-ar strica;) Adi,in mod sigur nu o las sa-mi scape..asa ocazie nu vine mereu:-) Multumesc pt aprecieri Eugen:-) |
4 Attachment(s)
RONAL TURBO :D
13 si 8J :D adik LOW LOW LOW :D |
Ma bag si eu... Cat vrei pe jante, daca-s de vanzare desigur... Cat despre masina, ai facut o trebe buna Bogdan, contnua ce ai inceput ce iese bine de tot!
|
una dintre putinele masini de pe forum la care se lucreaza cu adevarat.. felicitarile mele pt executia lucrarii
|
3 Attachment(s)
Lucrarile au continuat si tot week-end-ul,timp in care am reusit sa finalizam toate sudurile pe podea,urmate de spalare,grunduire,masticarea imbinarilor si sudurilor si apoi duminica am dat antifonul(doar partial),pt ca mai avem de sudat pe dr,unde a fost inlocuit pragul;)
Ieri seara,am intors masina pe rotile din dr pt finalizarea lucrarilor pe sub ea:rolleyes2 |
cate maini de antifon i-ai dat?vad ca l-ai dat cu pistolu...eu la a mea l-am dat cu pensula dintr-o mana nediluat ca sa fie gros si am indesat cu pensula calumea in toate sudurile.:D
|
bravo mai bogdanele , a iesit super cu pasajele frumos felicitari si spor in continuare:d;) dak reusesc sa imi iau si eu masina,(ca ma lasat mosu fara) cred ca o sa iti fur niste idei;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Multumesc CT-06-UIK:-) Te poti inspira oricand doresti,chiar ma bucur ca am facut ceva frumos din care altii sa se inspire:-)8) Ieri am facut rost de o bucata dintr-un metal care se gaseste cam greu..azi a fost dat la un strungar priceput,care-mi va face ceva custom pt interior8);)..e surpriza:-) |
Quote:
|
bravo omule sunt mandru de tine ! dar vreu s-o vad in reliate nu din poze !!!! poate vrei sa ti dau ceva idei de paint :D
|
Quote:
Man,cu vopsitul am deja f clara ideea de culoare si cum vreau sa iasa.Sunt sigur ca-ti va placea rezultatul final,insa mai trebuie sa avem putina rabdare:rolleyes2 |
ce pot sa spun.......... ce vad la tine, mai rar in alta parte. multa bafta si noroc in continuare. a iesit de nota 20+.
|
1 Attachment(s)
Multumesc WOT:-)
Ieri seara masina a revenit pe 4 roti,dupa finalizarea lucrarilor pe dedesubt,iar in seara asta s-au realizat ultimele dezechipari(manere usi,perii de geamuri,geamurile laterale si ornamentele pe ramele de la pavilion) precum si finisajele la alinierea elementelor de caroserie;)8) Am doar o poza de ieri seara..:rolleyes2 |
ma faci sa-mi doresc o dacie :))
Felicitari :D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning