![]() |
Re: Club TICO
2 Attachment(s)
Crisskro: eram eu aici si stii bine, nu te fa ca iti pare rau :ihearu: (glumesc)
sorin@others : 1000ron (fara anvelope, sunt vandute deja) |
Da.. da tu ai de 14 :P Eu cautam de 13 :)
BTW, de care iti pui in loc de astea? |
Quote:
hai baieti .... :) vreau bani de mare :P |
2 Attachment(s)
azi am dezechipat masina si am curatato' de rugina. am degresat am dat cu grund si urmeaza sa dau cu autovapant si vopsea. sper sa iasa bine:)
|
viatza mea cata rugina :D ce e chestia portocalie, vopsea sau ceva gen deruginol ? succes in continuare !
ps: centurile spate sunt doar pt RAR, pt mine reprezinta "balast" :lol::lol: |
nu ii rugina ii chiar foarte putina pete pe ici pe colo mai mult ii mizerie.
ii grund urmeaza autovapantul si vopseaua |
1 Attachment(s)
@STREET : coincidentza ? :lol::lol::lol:
zi-mi si mie unde ai gasit deruginol PORTOCALIU 8) vreau si eu, imi trimiti o cutie ? da-mi un add, guashe07 am id'ul |
ii mai grund rosu pare el portocaliu :)
oricum arata misto in primele ore :) da jos centurile si fetele de la usi ca le murdaresti |
am dat jos azi : TOT :lol: fetze usi, bord, cablaraie, tot tot tot tot.
@STREET : urmau,dar am ramas fara daylight cand am facut poza si nu am apucat. Masina este complet dezechipata, urmeaza: - tapiterie noua fetze usi - vopsit interior usi + metale interior (traverse,stalpi,haion,etc) - vopsit plasticaraie : bord, manere, etc etc etc (Topser,am gasit plastofix :twisted:) - imbracat scaune,bancheta,tetiere,etc in material sexy :lol: - ceva tot am uitat eu :lol::lol: + Vopsea caroserie cap coada. Combinatia roshu -> visiniu + interior bej& white poze am sa va pun maine, pe lumina. Total cost materiale interior - 800 ron vopsea, filler, grund, chit, fibra - moca manopera : subsemnatul + varumiu (za painter) wish me luck ! |
Luck! ....
|
10 Attachment(s)
in cursul zilei de azi + noaptea trecuta, s-au petrecut urmatoarele :
- curatat, degresat plastice si aplicat plastofix + la TM32CIP s-au schimbat : bucse bara stab, bucse clopot amortizor, bucse directie, ulei+filtru, curea distributie+rulment, curea alternator, placutze frana fata, rulmenti allover, bradutz mirositor ! :twisted: ps: am uitat sa fac poze la fetele de usi ... |
esti de coma :))))) puteai sa pui link catre topic...si gata...
|
Quote:
Nota 10 pentru idee! Scuze pentru off-topic! |
Quote:
:lol::lol::lol::lol:nota 10 |
bine v-am ragasit dupa o pauza lunga.......sa concluzionam ideea se va face o intalnire anul acesta sau nu ???.... PS: ma simt happy sa vad k acest topic a ajuns unde se afla :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning