![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
ma bate gandu sa-mi pun si eu niste angel-uri...da imi e ca nu o sa se vada asa puternic ca la tine...:tears: Vreun sfat ceva?
|
A iesit frumos,deocamdata fara bari si jante,dar trebuiesc niste poze ziua!Felicitari inca o data!(pt idei si pt baieti)
|
Quote:
nici motorul nu-l are pe ia pff ce sa zic a iest foarte bine.spor la montaje acuma,dar ai grija cai pacat sa o zgari;) nice 9+ |
ms. pentru aprerile bune...si pt cele rele...dar asta este....gusturile nu se discuta......speed4u masina este inaltata deoarece nu are nimic pus pe ea....nici motor nici scaune...nimic...ii numa caroseria....:D si cu pozele ziua....este o problema...eu ies de la lucru la ora 7 in fiecare zi.......nu voi putea face poze ziua...numa sambata eventual....dar pana atunci cine vrea sa vina sa o vada LIVIE...poate sa faca si cateva poze pe timp de zi si sa le puna aici......daca nu.....rabdare pana sambata:D
multumesc inca odata pt rabdare si pt urari :) |
grija la montare pacat de vopsea,arata foarte bine,bafta
|
astazi a facut andrei niste poze pe zi.....astept si eu sa le vad.....nush ce tot face de pierde vremea asa :)) ne tine in suspans :))
|
1 Attachment(s)
Parca acum 2 saptamani vorbeam cu Sergiu ce planuri avem cu masinile , ne povesteam unul altuia experienta ....... eram ( si inca suntem intr-o oare care masura ) incepatori
acum cand ma uit in urma imi vine sa rad , si tot in acelasi timp ma gandesc ca mai avem foarte multe de invatat .... toate ca toate , cel putin Sergiu , si nu numai , ne-a aratat ca pasiunea nu are limite ! tot respectul meu si felicitarile mele dragule . ai grija de ea ;) forgot this ? |
intradevar.....adevar graiesti :D.....uitasem de poza asta:D ms pentru amintiri :D
|
8 Attachment(s)
Si uite si pozele .. :D :peace::peace::drunk::yikes::rockon:
|
Marfa rau botu ala,sa vedem ce va iesi si cu bara,nu imi dau seama ai folie sau nu ai ?ca pe un geam se vede pe altu nu .
|
inca mai am din foliile vechi...care urmeaza sa le dau jos...si sa pun folie "autorizata "
|
a iesit super ai avut bafta la vopsitor si la tinichigiu mult noroc in continuare
|
grila asa ramane ??parca e distanta cam mare intre plasa si capota :(,bafta
|
ma asteptam sa iasa cel mai mare si mai costisitor kitch de dacie...la inceput...
dar...sunt uimit de cat de frumos se contureaza masina ta! si vreau neaparat sa te felicit pentru curajul de a incerca ceva nou!!! Bravo!!! Multi Bravo!!! |
Mama ce culoare belea are masina!Cum a zis si cata tm,ma astaptam la altceva....!Bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:42. |
- Copyright 2026 4Tuning