![]() |
Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului
Quote:
|
Quote:
|
Un lucru foarte important in drift sau orice motorsport este cum manevreaza pilotul volanul... calm fara gesturi precipitate calculand mereu ce urmatoarea miscare cu volanul ar fi ideal ...
Un scurt video cu camera in skyline ... jeisuke e si el pe acolo he he :) https://www.youtube.com/watch?v=nPqmasx1K5w |
Quote:
|
Ce am mai facut in ultimele nopti ... circuitul nostru special in muntii maramuresului .... NO CHICKENS !!!! :D
https://www.youtube.com/watch?v=OAxAD2ktDzQ Dati volumul tare :D |
Mai sunt animale prin padure, sau au fugit toate? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iarna asta doar nu vrea sa ne lase in pace se pare asta nu inseamna ca nu ne putem pregati pt sezonul care vine...
Am schimbat ambeiajul la skyline, din pacate si cel nou patineaza in trepta a 3-a asa ca nu mai am alta solutie decat sa pun un dublu disc... Geometria la rotile din fata am facut-o diferit la indicatiile unor experti din UK dar nu prea sunt multumit si nu se potriveste cu stilul meu agresiv asa ca o sa o schimb la loc la specificatiile mele. Difuzerul si bara fata la sky au fost la reparat trebuie doar sa le vopsesc si montez la loc, si o sa vopsesc si interiorul din nou :) La Silvia am scimbat ambreiajul si tine :) mai trebuie doar sa montez bucsile de alu si frana de mana hidraulica. Din pacate acum cateva zile testand silvia mi-am sters din gresala softul din apexi fc commander ..... asa ca trebuie sa o setez din nou de la zero ... :( Am si montat si setat noul engine management Dicktator pe masina lui Tarnafes nu pe dino doar pe strada, si merge ok ... :) |
Eram la 4tuning days frate....la romexpo...si ghici cine vine langa mine...Tengu frate:shock:...Ma gandesc cum sa ma bag in seama fara sa par un mancator de seminte:rolleyes2 si-mi vine in cap numele lui Florin...ii umblu pe profil si vad ce-i place GHici ce frate? driftuuu... frate ce,fac soptesc "bai ce-ar merge un drift acuma...:rolleyes2 da numa' cat sa ma auda;) si ce sa vezi...scoate omul sky-ul:twisted:...ne dam pana ne ia dracu8)...ne imprietenim si pe faceboock:-)
la caterinca asa toate cele bune si mult succes ;) te saluta unul dintre fanii tai numarul 1 ;) |
Quote:
chiar am ras !! :))) foarte tare ! |
Quote:
foarte fain ceai scris, si cand vine vorba de fanii nr 1,there ar some more contenders:Pmee too |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning