Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Challenges (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html)

expres 07-02-08 21:27

Re: Challenges

e asta e fara battle sau cu battle eu tot vt ala il fac ! nu ma simt mai bun :) si masina mea nu e chiar asa de praf pe langa calbrele alea ! ... dar nu comentez :)

Trickz 07-02-08 21:36

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1342537)
si masina mea nu e chiar asa de praf pe langa calbrele alea ! ... dar nu comentez :)

esti sigur? atat intreb...esti sigur?

Ace Axel 07-02-08 22:16

incercati sa nu degenerati in alte discutii. gata cu OT!

L4uR 08-02-08 08:39

aha.....nu va cerut nimeni parerile....care e problema daca unii suntem incepatori?:|io fac VT de un an....masina asta am zis ca am greseli la ea....recunosc...da nu trebuie sa va abateti de la discutie;)...ms celor care s-au exprimat prin niste vorbe care inseamna : "nu ai ce cauta aici"...;)sa revenim la topic;)expertilor;)

Ca$$ 08-02-08 09:31

si q battle si fara battle tot aia e...
Quote:

Originally Posted by expres (Post 1342537)
si masina mea nu e chiar asa de praf pe langa calibrele alea ! ... dar nu comentez :)

faza nu e ca ar fi vreo mare diferenta intre calibra mea "praf" si audi'ul tau "perfect" ci aici intervine si o chestie de bun-simt...

Gabi 09-02-08 01:35

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1343203)
aha.....nu va cerut nimeni parerile....care e problema daca unii suntem incepatori?:|io fac VT de un an....masina asta am zis ca am greseli la ea....recunosc...da nu trebuie sa va abateti de la discutie;)...ms celor care s-au exprimat prin niste vorbe care inseamna : "nu ai ce cauta aici"...;)sa revenim la topic;)expertilor;)

Daca faci VT de 1 an de zile, inseamna ca ai lucrat o data pe luna, pentru ca nu se vede nici un fel de progres. Sunt altii care sustin ca fac prima, sau a 2-a masina, si posteaza lucrari mult mai bune ca cea postata de tine. Daca nu-ti convine, ai 2 variante:

1. sa inveti cum sa editezi o poza;
2. sa ne parasesti.

Most_Wanted 09-02-08 17:18

Barum accepti un battle amical cu mine ?

Barum 09-02-08 17:22

1 Attachment(s)
Hell yes :D salutare tuturor :d dupa o lunga pauza am revenit in svforza 8)
da Most Wanted accept . si masina :

Termen pana Miercuri ora 20:00 PM ;) succes :D

_seby_ 10-02-08 12:59

deci nu vreau sa par ca sunt insistent...dar...io am pus mertzanu pt battle in 01.02.08 si azi e 10.02.08...hhmmm...nu se mai face battelu`?:shock:

Reme 10-02-08 15:28

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1347486)
deci nu vreau sa par ca sunt insistent...dar...io am pus mertzanu pt battle in 01.02.08 si azi e 10.02.08...hhmmm...nu se mai face battelu`?:shock:

nu e problema1 gabi dc ne poti ajuta? te pupam! ;)

CHRiS12 10-02-08 17:45

BAh poate ca par bleg :D da zicetzimi shi mie cum mere aicea Vt-ul?unu pune o poza pt battle,daca ne place ii luam poza pt tunat shi cand mis gata cum pun poza sa vedetzi sau cum io dau lui Gabi? Mis nou:???:

Ca$$ 10-02-08 19:34

nu se face asa
castigatorul battle'ului anterior pune o masina pe care o modifica toti care vor si o posteaza aici
si la expirarea timpului Gabi(sau alt moderator) face un poll
si castigatorul acestui poll pune masina pentru urmatorul battle si tot asa.........

Gabi 10-02-08 21:15

Battle || Mercedes 190 x17

Va spun pentru ultima data: am si alte probleme, in afara de forumul 4tuning si de crearea de battle-uri pentru diversi. Virtual tuningu' nu reprezinta singura mea ocupatie si cel mai mare interes, ca pentru multi altii, asa ca nu mai insistati degeaba sa fac battle-uri la minut, ca nu a ramas niciunu' nefacut (exceptandu-le pe alea, cu masini :headache:).
Quote:

Originally Posted by CHRiS12 (Post 1347982)
BAh poate ca par bleg :D da zicetzimi shi mie cum mere aicea Vt-ul?unu pune o poza pt battle,daca ne place ii luam poza pt tunat shi cand mis gata cum pun poza sa vedetzi sau cum io dau lui Gabi? Mis nou:???:

Nu pari bleg, ci esti! Forumu' (nu doar sectiunile de VT) are niste reguli pe care ai face bine sa le citesti inainte sa postezi urmatoru' mesaj.

PS: revuzuieste-ti vocabularu' si scrie corect limba pe care o vorbesti, sau nu ai luat examenele nationale ?

Barum 13-02-08 19:17

2 Attachment(s)
A mea ee gata ! Most Wanted te astept ;) :lol: si dupaceea rugam un moderator sa ne faca si noua poll-u :D succes

Most_Wanted 13-02-08 19:59

1 Attachment(s)
scuze de intarziere .... ieteo si pe a mea :D

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning