![]() |
1 Attachment(s)
e gata si masina mea :wink:
sper sa va placa... :roll: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
la asta ma bag shi eu .. :D
|
1 Attachment(s)
am revenit :)
|
1 Attachment(s)
heheheh...spoilerul alah am vrut sa-l filosesc shi yo...mai bine k nu....oricum se pare k mi-am cam ieshit din mana...nu prea mi-a placut masina shi poate k daia(asta k scuza).....
|
1 Attachment(s)
my polo pareri :D
si eu vroiam sa folosesc spoileru ala :( :D da e mai frumos asta :D |
1 Attachment(s)
eu nu am vrut sa folosesc spoilerul ala :roll: .........nu am schimbat culuarea deoarece mi-o placut cum arata asa si m-am gandit sa \"keep it simple\"....... :pelvic_th
.....ce ziceti e ok? :rolleyes2 :nervious: |
1 Attachment(s)
Here is my Polo!!!!!
|
Re:
Quote:
2) incearca sa fol clone stam la prag...partea din spate... :) |
mama.. a inebunit lupu.. cat am lipsit o progresat lumea aaaaiii mama :lol:
|
ESTE !?!?!??!?!
BRAVOS BAETII !!!!!! pfff.. am ramas masca .. acum 2 zile .. cand am .. constatat :P ca aici .. revistele :D dau premii de ... 600 de euro .. ptr .. ce facem NOI AICI !! revista da o poza ... baetii o tuneaza .. si POC ... castigatoru ia 600 de euroi ... misto nu ? si .. intre noi fie vba ... am vazut locu 1 2 si 3 ... locu 1 ... e ceva de capu lui .. insa 2 si 3 ... sunt .. vai mama lor .. pana si soricelu ii face :P maine ajung acasa ... de abia astept !! sa deschid adobeul .. multe multe fericitari !! atzi progresat MULT ! bravo ! |
Hai te asteptam la VT!!!
|
am mai observat ca soricelu ii cam oaia neagra pe aici :D lasa ca poate apare si el pe la ceva intalnire a clujenilor.. si va fi tras de urechi :lol:
|
cum sa fie oaia neagra......e soricel.Poate e soricelul negru :D
P.s.sper sa nu se supere.......am glumit :suspiciou |
sa ma asteptati si pe mine ca particip si eu.am avut ceva necazuri in familie si de aceea ma misc mai greu :( acum lucrez si eu la masina
numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning